Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    25. Kolovoz 2021. 19:50

Blago tebi 😄 ja sam hrabara za sebe, ali sad kad je u pitanju on...bas onda nisam hrabra 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    25. Kolovoz 2021. 19:58

Mallla e bas to, ona je vise za lizanje podloge 😂😂 Sretno na kontroli. Nama je druga kontrola odgodjena zbog korone. A sestra je rekla ako Nika bude imala simptome da bi odgodila cijepljenje. Imala je 38 temperaturu tako da za nas jos nista od cijepljenja. 
    Ana zivjela! 🥂
    Nasa beba vcrs spava prvi put u svojoj sobi u svom kreveticu. Mislim soba nam je odmah do nase ali ja nisam spremna na to. 🥺🥺 A opet mislim da je sada najbezbolnije za nju dok jos puno ne razumije. Nasa soba je premala da jos njen krevetic da stavimo.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Magdalena2002
    25. Kolovoz 2021. 21:26

Joj.cure, i ja sam hrabriji član naše obitelji! Kad je Magdalena bila mala, imala je 7 mjeseci, morali su joj vaditi krv ( i to dosta) radi sumnje na alergiju na proteine kravljeg mlijeka. Išli smo suprug i ja zajedno, a kad je on shvatio da će joj krv vaditi iz glavice, samo je izašao van. Ja sam ostala sama unutra i sve odradila... Tako da, sve nosim na svojim leđima 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

Celuloza
    25. Kolovoz 2021. 23:41

tweetyca

Wow Chian 😂 dobro mlijeko!!!
    Nama bila patronazna, od petka je dobila mala 180grama, a od rodjenja 2.5cm. A ja sam se brinila da nemam mlijeka 🙈

Eto vidiš, bravo! 😊

Mallla
    26. Kolovoz 2021. 07:28

Magdalena ja to zovem žena stijena, podneseš što možeš i što ne možeš. U izvedbi odlučna, snažna i nepokolebljiva, ne treba ti nitko, sve možeš/moraš sama, a unutra 1001 borba i 1001 svijet, mekoća i slabosti....i onda se uhvatim kako bi "htjela" biti ona kojoj je muž hrabriji pa shvatim da ipak to nisam ja!  Ja ne znam da je kako hrabar ja bi opet bila ona koja digne glavu do nebesa i gura svoje, sama! Težak teret al jbg tako nasađena 😄
    Bela sigurno da će ti biti teško u početku i da je izazovno ali sada će ta prilagodba proći puno bolje nego kasnije kada su veći. A kasnije kada mi budemo vodile borbe s trogodišnjacima, četverogodišnjacina u naumu da ih odvojimo ti ćeš biti mirna, zato samo hrabro.

url=https://lilypie.com]

Bela23
    26. Kolovoz 2021. 09:17

Hvala ti Mallla 🥰

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bojana2017
    26. Kolovoz 2021. 09:34

Negativ ako misliš na porod, nije mi se blizanka porađala nego starija sestra 🙈 (nas smo tri).
    Blizanka ima dva odrasla dečkića (14 i 10 godina). 
    Starija sestra je u ponedjeljak rodila svoju prvu curicu, tako da je Iris sad velika 🙈🤣.
    Uglavnom ja sam u Puli, starija sestra u Bosni, a blizanka u Austriji 😔
    Bela samo naprijed 🙏👍majstor 
    Ostale cure za to uradi sama sam majstor i 100 puta rekla sebi neću više jer sve radim sama i kad moram i kad ne moram, ali džaba, štp Mallla kaže nasađena tako 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Magdalena2002
    26. Kolovoz 2021. 10:18

Negativ.Ljubavi

Ej drage curke, nama je puno bolje s hranjenjem i grčevima tako da imamo više vremena i mira za uživati u malim velikim radostima 😊
    Magdalena - Kakva je kod tebe situacija s grčevima i spavanjem?
    Bojana - Nadam se da je sve OK prošlo sa sestrom blizankom! 🤞

Negativ.Ljubavi- i kod nas bolje sa grčevima, usudila bih se reći da su zadnji trzajevi, tu i tamo malo poplače, ali to je tako kratko (kako je prije bilo), da ne mogu usporediti uopće. Super je! 😀
    Po danu spavanje ide kako koji dan, jedino se uvečer jako dugo uspavljujemo, po 2 h, u 21 h krenemo, u 23 h tek zaspi, očito nemam dobar način kako joj pomoći da utone u dubok san, jer se često budi pa sisa, pa nosanje, i tako dok ne zaspi...
    Kako je kod vas cure?

👨‍👩‍👧‍👧👭

Orhideja1
    26. Kolovoz 2021. 12:00

Mi preko dana isto kao koji dan, jučer koma, cijeli fan ukupno 3 sata, a sve po 20-30 min., ali noć na sreću dobra za sad svaka.
    Nego jučer sam skoro umrla od straha.... 
    Situacija... On leži , gym iznad njega, ja pokraj i pričamo mi, lijepo guguče, smije se, ja se samo malo ispravila i gledam ga.... Kad je on od jednom raširio ruke ukočio se i počeo jako, jako plakat 😣 ja sam ga brzinom munje digla i kroz minutu se umirio.
    Ne znam što je bilo, nešto kao jaki iznenadni grč ili što već, ali je strašno izgledalo. Ne ponovilo se, sad me strah ostavljat ga bez nadzora. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    26. Kolovoz 2021. 12:03

I mi se teško uspavamo, isto krenemo oko 21 sat.
    Svaku noć oko 22 sata je on jako nemiran mlati rukama, zaspe pa se opet budi i nemiran je, kao da se bori zaspat ili ne, ali meni je najzanimljivije da je potpuno isto radio i u trbuhu i u isto vrijeme, točno se sjećam kad odem ja spavat on počne rukama mlatit po meni. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.