Mene je odma razvalila temperatura, trajala je 5dana najniza 38, najvisa 39. Sve isto ko i gripa, sve kosti me bole. Jako kasljem i od jucer nemam okus ni miris. Krenulo na bozic.
Muz je prekjucer zakurio 37,7. I vec od jucer navecer nema temperature. Isto kaslje i sve ga boli, ima i okus i miris.
Bebac sva sreca nema temperaturu, ali poceo je kasljat pa sutra zovem dr da vidim da mu da nesto
Drage mamice, nevjerojatno da je prosla cijela godina i da smo se cijelu druzile 😍
Svima zelim sretnu i uspjesnu 2022., cekaju nas izazovi. Bit ce suza kod odlaska na posao, a ni bebama ne bude lako.
Svima sve najbolje od mog malog muskarca i mene 💕💕
Hvala! I mi vama zelimo puno zdravlja, ljubavi i igre u novoj godini. Uzivajte sa svojim bebicama 🤗
Kod nas nije bilo plakanja pri odlasku na posao, ali jeste tuge. Zao ti bude sto propustas odrastanje. Znala sam da cu ranije ici pa sam se pripremala na to. A mala nije vezana za mene pa je ona to dobro podnijela. Thats life 😏
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Meni je 2021 bila najbolja godina-dobili smo curicu nakon gooodina pokusavanja svega i svaceg 💓 i vaša zlata su tu, koji su to lopovi mali 🥰 al uz sav umor i sve ostalo, ljubav pobjeđuje, riječi Graše :Još su do lani moje noći, moji dani
Bili ka' i karte razbacani
Naniza pute i minute, žene puste
A desila se onda ti
Sad si lipota, sad si ljubav mog života
Lice sreće prvo, drugo, treće
Kada se ljubav dogodi i
I kad život pogodi
Tu san ja i tu si ti
Ako te pitaju moja ljubavi
Jel' nan lipo reci je
Imamo na svitu sve
Ako me pitaju moja ljubavi
Jel' mi fali život otprije Reć' ću nije ga ni bilo bez tebe 🥰🥰🥰🥰 grlimo i puse saljemo svojim curama Dora & mama 💋💋💋💋
Drage mame, sretna vam Nova Godina! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha u Novoj 2022! . Prošla godina je nama divno započela sa dolaskom malene. Imali smo izazova, ali najviše sretnih dana i zahvalni smo na tome. Sve u svemu, bilo je nezaboravno.
.
Žabice moja, kad pročitam tvoje poruke uvijek mi bude toplo oko srca. Hvala ti što si toliko divna!
.
Hvala i vama drage mame što ste uvijek bile tu za mene u dobrim i lošim situacijama, što ste mi bile podrška i svijetla tačka u trudnoći, a i kasnije. Drage ste mi sve kao da vas poznajem čitav život. Ako ikada budete blizu Londona, znajte da ste dobrodošle kod nas💗💗💗💗💗💗
.
OD SRCA VAM ŽELIM SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI DRAGE MOJE PRIJATELJICE!
Kao što Emmie kaže imam osjećaj da se znamo cijeli život, povezivala nas je prvo trudnoća, a sada majčinstvo i mislim da je to jaka veza.
Meni je ova godina u život unijela i MissGraz koja je prekrasna osoba i vjerujem i nadam se da ćemo ostati dobre prijateljice.
Evo odmah pitanja od mene. Strahujete li od odlaska na posao, kako će to sve skupa izgledati.
Ja sam krenula razmišljati. Imam jako odgovornu i zahtjevnu funkciju, nikoga ne interesira ništa osim rezultata, potrebna je maksimalna angažiranost i ništa to nje bio problem dok nisam bila majka, a sad se pitam mogu li ja to.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kao što Emmie kaže imam osjećaj da se znamo cijeli život, povezivala nas je prvo trudnoća, a sada majčinstvo i mislim da je to jaka veza.
Meni je ova godina u život unijela i MissGraz koja je prekrasna osoba i vjerujem i nadam se da ćemo ostati dobre prijateljice.
Evo odmah pitanja od mene. Strahujete li od odlaska na posao, kako će to sve skupa izgledati.
Ja sam krenula razmišljati. Imam jako odgovornu i zahtjevnu funkciju, nikoga ne interesira ništa osim rezultata, potrebna je maksimalna angažiranost i ništa to nje bio problem dok nisam bila majka, a sad se pitam mogu li ja to.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Mame, žene, sve najbolje u novoj godini 😘
Mi ćemo za koji dan 10 mjeseci 😳 mali je veliki, visok, jak, pametan, pokušava hodati. Naše čudo iz 2021. godine. Kod mene panika, pripremam se na povratak na posao...
Muž mi je kupio ulaznice za koncert stinga u trećem mjesecu, da bih na to mogla trebala bih izbaciti noćno dojenje ili nešto jer se on navečer budi svako malo zbog sisanja i znam da to neće prestati dok god mu dam... Osjećam pritisak oko toga, a opet i sama sebi sam rekla da neću kao s prvom toliko dugo trpiti to noćno dojenje jer 3 godine nisam makla navečer bez djece zbog tog dojenja. Preko dana ajde, nahraniš ih bilo čim i ostavim baki, ali noću ako nema sise panika... Sve će to proći, znam... Ali teško je pomiriti svoje želje, njihove potrebe i očekivanja okoline, muževa... Malo sam se pojadala 😅
Vidim dosta vas se srelo s koronom... Čuvajte se i svoje malce 😘
I mene bas zanima kako ce vama biti kad krenete na posao.
Mislim da se sve moze. Kad ste na poslu to ide. No ipak me muci neispavanost i sto je tesko sve stici kuci. Ona se budi dva puta po noci, a i ja dva puta izdajam. To me ustajanje iscrpljuje. Vodim mentalnu borbu da to smanjim, a zao mi radi nje.
Ujutro moram hodati ko po jajima da me ne cuje dok se spremam. Valjda cu se naviknuti na to. I nekad se pitam kako zene ovo sve uspijevaju, pa dizem im kapu. Ja ne znam da cu moci ovako cijeli zivot 😂, a tek pocela kuku meni.
.
Slazem se sa vama, ovaj forum lijeci. Tu smo jedna za drugu i skupa ovo prozivljavamo.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji