Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julesica
    05. Siječanj 2022. 16:05

Ja se dosta rijetko javljam, ali pokušavam čitati što više. Bebe su vam predivne i drago mi je čitati kako lijepo napreduju 🥰 žao mi je što neke odlaze s foruma, ai razumijem, kao da se treba vratiti u stvarni život nakon trudnoće i ostanka doma. 
    Never ever - svako dobro ti želim i nadam se da ćeš si posložiti poslovne obaveze kako će biti najbolje tebi i mališi. Ja želim potpuno ignorirati taj dio, povratak na posao i vrtić, ali i to nam uskoro dolazi. Neki dan sam dragom rekla da ću ja više plakati od maloga kad ću ga ostavljati u vrtiću. 
    Inače smo dobro, mali je pravi veseljak, zadnjih par dana ga muče zubici, dva su izbila, valjda će brzo proći, jer stvarno malo jede onda. 
    Znam da vas je većina iz zga, ali ako ikada dodjete u Istru, imate kavu od mene😉 

• Dora2021
    05. Siječanj 2022. 16:17

Ženice moje, sinoc napokon malo odspavala, stavila sam Dori čepić jer su zadnji dani bili ludi, izlaze joj trojke 🥴🥴🥴  tak da je i dete odspavalo hahaha, budila sam se od šoka 😂😂😂 čitam, nemam nijednu drugu pametnu za reć osim pitanjce:moja bi samo kašasto, kad joj dam komad, komadić, bilo koji oblik, cim joj dodje na jezik ko da hoce povracat.. Ima 9 mj.. Neznam jel joj rano al tako je napredna u svemu, hoda uz namjestaj cak, al ta klopa mmmm.... Ljubimoooooo!!!! 

• Tea2807
    05. Siječanj 2022. 20:45

Dora2021

Ženice moje, sinoc napokon malo odspavala, stavila sam Dori čepić jer su zadnji dani bili ludi, izlaze joj trojke 🥴🥴🥴 tak da je i dete odspavalo hahaha, budila sam se od šoka 😂😂😂 čitam, nemam nijednu drugu pametnu za reć osim pitanjce:moja bi samo kašasto, kad joj dam komad, komadić, bilo koji oblik, cim joj dodje na jezik ko da hoce povracat.. Ima 9 mj.. Neznam jel joj rano al tako je napredna u svemu, hoda uz namjestaj cak, al ta klopa mmmm…. Ljubimoooooo!!!!

Probaj sa skroz mekanim npr gnjecena banana, ribana jabuka sa malo cimeta se skroz opusti, mango. Ja skuham mrkvu na sitne komadice pa mu ostavim u zdjelici da si sam uzima. Neki put skuzi a neki put samo brljavi po rukama. Mi od pocetka dohrane jedemo komadice, pocela sa malo pa sve vise povecavala. Danas je jeo jabuku i sljivu narezane na sitno sa gnjecenom bananom, zobenima i cimetom. Ima djece koja odma super prihvate, a ima i koji do godine dana jedu skroz kasasto. Nista za zabrinut se 🙂
    I stvarno imaju super gag refleks pa bez straha od gusenja. Mi smo prebolili koronu, malac srecom bez ikakvih tegoba. Otkrio je pisu, pa se sad igra prilikom svakog mjenjanja pelene 😂

• Dora2021
    05. Siječanj 2022. 22:14

Tea2807

Dora2021

Ženice moje, sinoc napokon malo odspavala, stavila sam Dori čepić jer su zadnji dani bili ludi, izlaze joj trojke 🥴🥴🥴 tak da je i dete odspavalo hahaha, budila sam se od šoka 😂😂😂 čitam, nemam nijednu drugu pametnu za reć osim pitanjce:moja bi samo kašasto, kad joj dam komad, komadić, bilo koji oblik, cim joj dodje na jezik ko da hoce povracat.. Ima 9 mj.. Neznam jel joj rano al tako je napredna u svemu, hoda uz namjestaj cak, al ta klopa mmmm…. Ljubimoooooo!!!!

Probaj sa skroz mekanim npr gnjecena banana, ribana jabuka sa malo cimeta se skroz opusti, mango. Ja skuham mrkvu na sitne komadice pa mu ostavim u zdjelici da si sam uzima. Neki put skuzi a neki put samo brljavi po rukama. Mi od pocetka dohrane jedemo komadice, pocela sa malo pa sve vise povecavala. Danas je jeo jabuku i sljivu narezane na sitno sa gnjecenom bananom, zobenima i cimetom. Ima djece koja odma super prihvate, a ima i koji do godine dana jedu skroz kasasto. Nista za zabrinut se 🙂
    I stvarno imaju super gag refleks pa bez straha od gusenja. Mi smo prebolili koronu, malac srecom bez ikakvih tegoba. Otkrio je pisu, pa se sad igra prilikom svakog mjenjanja pelene 😂

Hvala ti, probat ću ❤️ super da korona otišla, ne ponovilo se 😉

mom_of_4
    06. Siječanj 2022. 00:51

Pozdrav i od nas dvije…i mi smo jos danas u izolaciji i caooo  zatvore,muz bio pozitivan srecom nitko od nas ostalih nije .. 
    NevaEva nemoj ici,ajmeee ne mogu zamisliti da cu jednom doci na forum a ono nema nikoga,neka tema ni zena☹️😓
    Kety sisa i dalje br 1 iako mi vise nije niti smiješno niti napeto,nemam pojma kada se misli ona otkačiti sa sise evo iskreno,isiše mi zivot kroz nju s tim da vec mj 10-Ak dana jako
    lose spava.opet smo faza uspavljivanja dugotrajnog i mukotrpnog i kada napokon zaspi spustim je u krevet ona se probudi momentalno,ako i uspije lec moram ja kraj nje jer drugacije nista.Da ne kazem da bi ona najradije spavala s mojom sisom u ustima.😥Od ostale hrane nema pomaka velikog ni dalje,dosta bolje sjedi ne pada okolo ali niti ne puze jos..ne dize se sama na noge nego kad osjeti tlo pod nogama cvrsto se uspravi i ne zeli vise sjest ahahha..Omg moja ce prvo trcat pa hodat pa sist pa puzat 😜 mozda onda krene i jest nesto osim sise koja mi je do poda dosla jaoooo… 
    Nemojte da se raziđemo pliz….✋🏻

mom_of_4
    06. Siječanj 2022. 00:54

Bdw ove vjezbe za puzanje i sjedenje …ma sve je to super i meni je jasno kako to ide i pomaze ali sta kad moju ne zanima igracka recimo ili nesto pa da se potrudi po
    To..ona vise voli lec na prsa i mlatarat rukama nebi li igracka dosla sama k njoj..shooow program s njom 😂😂😂😂

Emmie
    06. Siječanj 2022. 01:40

Dora, moja bi samo jela komadiće, na kašasto joj se ponekad gadi. Danas je jela kupus, batat, tikvicu i piletinu. Ja joj stavim malene komadiće na stolić i ona to sama jede. Kupus sa piletinom joj je jedno od omiljenih jela.
    Kad je stvarno sita i ne može dalje, a još bi jela, onda zažmiri i proba jesti tako zatvorenih očiju. Možda misli da joj to može pomoći

• Dora2021
    06. Siječanj 2022. 02:23

NeverEver

Ja sam otvorila link a mali spava kraj mene 🙈🙈
    .
    Drage mamice, bas je bio pun pogodak ukljuciti se na forum, upotpunile ste mi vrijeme trudnoce svojim korisnim savjetima i duhovitim komentarima i samim time olaksale tegobe koje nekad nije razumjela ni obitelj ni muz. Za to VELIKO HVALA. 💜💝 Kako vrijeme vise prolazi, cujem se sa sve vise od vas privatno i na tome sam neizmjerno zahvalna, srce puno kao 🏠. Pandemija, potres, trudnicke tegobe, dojenje, muzevi.. sve je stiskalo, radile ste vise mjesta za disanje. Ovo je jedan od mojih zadnjih postova, odlazim s foruma. Sto zbog vremena, povratka u staro ja, posao, karijera, mali, ma sve. Zao mi je sto nisam u kontaktu s nekima od vas, recimo Dora bi mi sjela ko budali samar imam filing 😂 ali imam vas puno i nadam se da ce nam se bebice jednom srest. Najvise sam zahvalna na Theri. 💕 Kao da se znamo pola zivota. Ako se nista bitno ne promijeni, hahari ce skupa u vrtic i skoli. Koje bogatstvo proizaslo iz naseg trakeljenja svega i svaceg u virtualnom kaficu.
    Moje kontakte imate, uvijek cu rado sjest na kavu s bilokojom od vas.
    Puse 😘😘😘

Čekaj, promaknuo mi tvoj članak, kak si mi tak zgiljala 😫😫😫😫😫 baš mi je šamarčina a detetu mi izbijaju deveti zubovi nadalje a tebe nema da raspravimo kaj da joj napravim od klope sad, vepra na ražnju ili šaran na rašljama (sad i meni cure sline) cure koje znate dotičnu mamu, pošaljite joj šamar-pusu-šamar-zagrljaj-šamar-pas mater di ćeš-pusu-pusu-pusu-brišem suze... To od tuge sve ja, al joj želim svu sreću svijeta i ljubi mi dijete svoje 💙💙💙💙💙 falit ćeš mi 💔💔 D&mama P 💋💋💋💋

• Dora2021
    06. Siječanj 2022. 02:24

Emmie

Dora, moja bi samo jela komadiće, na kašasto joj se ponekad gadi. Danas je jela kupus, batat, tikvicu i piletinu. Ja joj stavim malene komadiće na stolić i ona to sama jede. Kupus sa piletinom joj je jedno od omiljenih jela.
    Kad je stvarno sita i ne može dalje, a još bi jela, onda zažmiri i proba jesti tako zatvorenih očiju. Možda misli da joj to može pomoći

Sunce majo 😂😂😂

• thera
    06. Siječanj 2022. 06:44

Jutro mamice😊
    Od 6 smo budni,ja se jos dobivam,mali se digao 100 puta i ima energije koliko ja nemam nikad😅 
    Dora,proslijedila sam poruku Nevi😉
    Mi smo bili par dana na moru,uzeli hotel sa bazenom da vidimo kaj malac kaze na vodu😊 On je uzivao. Prvo ooogromni tepison u hotelskoj sobi, mogao je puzati koliko mu volja,nove stvari,novi prekidaci za rasvjetu,nova ogledala😂 Bazen mu je isto bio fora,nismo ga dugo ostavljali unutra jer nije bilo pretoplo ali ovo sto je bio,uzivao je😊
    A mama i tata,onako. Uspjeli smo prosetati tek drugi dan jer je prvi dan vec pao mrak,dijete je vristalo pa smo se vratili u sobu. Lose je spavao putem  pa je bio neraspolozen,morali smo ga uspavati oko 7 i onda smo jedan po jedan isli na ‘romanticnu veceru’😂 Kasnije smo u tisini pili vino na podu sobe i pricali pogledima da se dijete ne probudi😂Spavali na rubu kreveta jer je ostatak kreveta on zauzeo,i tako😂 Drugi dan je bio slican,pojeli smo zajedno dorucak a on je za to vrijeme zabavljao cijeli restoran🙈
    Sve u svemu,bilo je drugacije. Lijepo ali ako nemas neka ocekivanja jer je sve islo vrlo spontano. Problem je sto nase dijete ne moze spavati bilo gdje,a ako ne odspava onda je neupotrebljiv. Zakljucili smo da cemo uzivati koliko mozemo u trenutku a jednog dana dok bude isao s zenom na medeni mjesec ici s njima da mu vratimo😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.