Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    28. Rujan 2021. 20:00

Emmie

Čestitam Žabiceeee…mala slatkica sa lijepim okicama je sada velika curica💗💗💗💗💗💗💗💗

Hvala Emmie🤗💟💜, daa, evo je, isprobava kapu za zimu😊
    https://ibb.co/7vjvPQF
    MissGraz 💗ni ja ti nisam neka nadobudna mama🤣😂 najvise volim da sve ide prirodno tj.spontano i da je sve u harmoniji, ne volim raditi drugima presing/stresove niti volim da meni tko to radi😊

• NeverEver
    28. Rujan 2021. 20:11

Kety mali je pravi 🤩🤩🤩 Tek ima 4 mjeseca, jos ces se ti nanosit do puzanja. Prepoznat cemo se na ulici po bicepsima. 😂 Moj je na +5360kg i 19cm od rodjenja, sad ima 5 i pol mjeseci. Stvarno je alfa generacija kako se sluzbeno i zovu nase proljetnice.
    .
    Moj je dobivao 3 puta vise na kilazi dok je sisao nego na ad. Sestra je bila dojena dugo i bila je ful debela beba tak da ja primjerima ne mogu bas potkrijepiti da su ad bebe deblje i rastu sporije. Moj dobiva 4-5cm mj kao i kad je bio dojen. To naravno nije pravilo vec iskustvo.
    .
    MareiKate nemoj da ti jedina pauza u danu bude dok se srusis na stepenicama. Cuvaj se draga 😘😘
    .
    Ja sam imala jako emotivni i teski dan i bas sam strgana nekim zivotnim tragedijama. Na ovakav dan je moje malo cudo mamu grlilo, dobila sam puse, spavao je vise, papao je dobro, nasmijao se svaki put kad sam ga pogledala. Ne mogu ne napisati vam koliko je divan i koliko sam sretna sto ga imam. Mene je sokiralo danas da tako mali covjek moze dati toliko utjehe i ljubavi. Jos ne sjedi samostalno i ne puze kak se spada ali trudi se, jako zeli, okrece se na sve strane, oslanja na dlanove, dize guzu, mice se malo, hvata tako da oslanja samo na 1 rucicu, okrenuo se sam 2 puta s trbuha na ledja i brblja. Kad ce proputat, sjest, nemam pojma i svejedno mi je. Danas sam saznala za dvojicu top sportasa koji su pokupili sva moguca zlata da su prphodali sa 18mj, prilicno kasno, trcali nisz jos puno duze a eto, sve je bilo u redu s njima. Tak da.. kad bude bude, ne vjerujem da ce dugo cekati jos ali ne vjezbam s njim nist ekstra i samo ga zelim gledati i maziti i paziti. Nek jos nede nikam 😂😂 Laku noc drage majke. Emmie i ja sam ljubitelj jeseni, mozes mi doc uredit stan dok stignes 😍

busybee
    28. Rujan 2021. 20:26

Uh, kety i MareiKate, bas koma situacije. Meni je to s prvom curom bia najveci strah kad sam tek rodila...tocno se sjecam prvog silaska po stepenicama..samo ju je muz nosia na pocetku🤣
    Ja isto svoju pustim da sve sama radi. Dok god mi se cini da je sve ok, pustam jer mi se cini da bi nestrucnim vjezbanjem samo vise stete napravila.
    MissGraz, meni se cini da je 7 mjeseci rano za posjedanje (moguce je, ofc, al to je kod bas motoricki napredne djece). Mislim da je prosjek 8, ako ne i 9.
    Tako da nemas brige :) i nisi nemajka🤣 sve oni to odrade, kad- tad.

kety992
    28. Rujan 2021. 20:47

Neva 👌👌💪💪💪 bas jesu..pravi bebaci 😍😍 mogu ti rec da sam pozelila da jede na flasicu jer ovakva situacija...u bolnici zatvoren..pa s onim kolicima van da mu dam par min jesti i opet unutra..snimanje i svasta...nezz bila sam bas u strahu 😔 nadam se da ce bit bolje na kontroli za tjedan dana jer sam osudena na lezanje...to je stopalo nazalost i uopce ne mogu stajat 😑 
    Al ajde barem ga mogu nahranit ako nista drugo 🤭 sad ce suprug jaacat miske tjedan dana 🤣🙈

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• MissGraz
    28. Rujan 2021. 20:57

Kety, MareiKate, brz oporavak zelim 🙏🏼💚 
    Busybee u pravu si skroz, vise stete se moze napraviti nepravilnim vjezbanjem. 🤷‍♀️

• MissGraz
    28. Rujan 2021. 21:00

E da kety… to mi je stalno negdje u podsvijesti - sto ako nesto iskrsne, a ona doji?! 😱 I to me bas “negdje tamo” mori. Nedavno su me tako bolila ledja, muz me htio voditi na hitnu, a pogodi zasto ja nisam htjela! Dojenje, naravno. Tako da razumijem tvoj strah skroz. Drzi se i sad barem iskoristi srecu u nesreci da odmoris. 🙃

kety992
    28. Rujan 2021. 21:10

MissGraz

E da kety… to mi je stalno negdje u podsvijesti - sto ako nesto iskrsne, a ona doji?! 😱 I to me bas “negdje tamo” mori. Nedavno su me tako bolila ledja, muz me htio voditi na hitnu, a pogodi zasto ja nisam htjela! Dojenje, naravno. Tako da razumijem tvoj strah skroz. Drzi se i sad barem iskoristi srecu u nesreci da odmoris. 🙃

Da...mrzim taj strah...i kolko bi on plakao dok bi mozda bocu prihvatio😔😔 od sad cu maksimalno pazit na sebe jer mi je ovo bilo grozno. I on osjeti da je nesto drugacije i nervozan je jako...al dobro...ozdravit cemo 💪 ma nes ti odmora 🙈🙈 od jutra je vatreno...curka skola...malac 5g i ovaj maleni od 4mj 🤣🤭 samo cu se jos nabildat na stakama🤣🙈

Emmie
    28. Rujan 2021. 21:25

NevaEva...predivno napisano🥲🥰 kako on svoju mamu zna utješiti. Sunce malo! Sigurna sam da će i maleni uživati u jeseni kao i mama🙂 Haha eto me da ukrasim sobicu, imam još onih listića na izvoz. Ako ti se sviđaju, šaljem ih🙂.
    .
    Žabice, malena je prava ljepotica. Ima iste obraze kao Ayaat. Preslatka je! Evo ti slike moje poslije kupanja i sa suhom kosom😆😆 https://ibb.co/JnY307T

kety992
    28. Rujan 2021. 21:28

Emmie ma malena ti je secer 😍😍😍 jos ta kosica 🥰🥰 

• julesica
    28. Rujan 2021. 21:35

Ajme curke grozno mi je čitati o ovom padovima, no drago mi je da ste dobro, i vi i malci 🤗
    Mi smo na drugom katu i minimalno dvaput dnevno idemo van i uvijek me strah da se nešto ne dogodi, i kad ga ja nosim hodam ko po jajima. 
    Vjezbice - ja sa svojim ne radim ništa bar zato jer ne znam bi li napravila pravilno, puštam ga da sam napreduje po svome. U početku nije nikako htio na trbuhu biti, max 5 minuta i glava bi mu padala i zanosio se na jednu stranu, već sam mislila da ful kasni s time, no doslovno preko noći on sad na trbuhu lijepo hvata igračkice, pomiče se, no više u krug, manje naprijed, pokušava puzati izgleda jer dize guzu i radi nogama ali nejde mu još. Okreće se s ledja na trbuh bez problema, a ja sam recimo mislila da sigurno još mjesec dana to neće moći jer nije bilo nikakvih naznaka. Stavila ga na pod na ledja, otišla na WC, vratim se on na trbuhu 🥴 tako da sve će doći na svoje 😊
    Btw casmatino podloga, jedna od najboljih stvari koje smo kupili 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.