Sta nije da u nosiljci se smiju nositi prema naprijed kad navrse 6mj?
Mislim da ne, jer taj položaj je vrlo sličan sjedenju, pa je to kao da ga stavljaš sjediti, barem kako sam ja čitala o tome🙍
Lonmi nisam jos dojila dok je unutra 🤭🤭 al bilo bi izazovno jer je dosta velik...nezz...ja ga vecinom nahranim prije setnje 🤣🤣
Polozaj da gledaju prema naprijed tek kad pocnu samostalno sjedit jer kad ih se tak okrene u takvom su polozaju da sjede...ugl prema mami dok ne sjede 😘☺
Moj je jucer i danas opet nemoguc...jucer place pa ne zeli spavat pa svasta nesto....naravno navuce mi mlijeka...danas ne zeli previse jest gospodin a meni slapovi teku 🤦♀️ eto...luda kuca...ne vjerujem da je to skok..jer svaki dan drugacije..pa..uglavnom...🥴🥴
Sljedeci vikend imamo krstenje i bas se veselim...rekli su lijepo vrijeme., imamo catering ..u sumskom okruzenju...dom kod nas...veliko igraliste...napuhanac klincima 😍😍
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mame,
Javite djeluju li Abtei za kosu.
Meni ne mogu biti bolje, pijem ih već 3 put, i svaki put mi je kosa snažnija, gušća i pojavi ae brdo mlade kose.
Ima vam ih Dm, Bipa, a možda i Muller nisam sigurna.
Veliki pozdrav svima!😍😘
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Primili smo cjepivo s 4 mjeseca jučer. Jutros mu mjesto uboda dosta crveno i naotečeno, sa dva mjeseca nismo imali tih problema, ništa mu se skoro nije vidjelo. Koliko je to zabrinjavajuće, ako je netko imao
Primili smo cjepivo s 4 mjeseca jučer. Jutros mu mjesto uboda dosta crveno i naotečeno, sa dva mjeseca nismo imali tih problema, ništa mu se skoro nije vidjelo. Koliko je to zabrinjavajuće, ako je netko imao
Stavit oblog cim prije na to mjesto i drzat mu cijeli dan...nije zabrinjavajuce...samo je jako stisnuo nogice dok ga je pikala vjerojatno...bit ce ok..mojima je uvijek bilo crveno...i na rukicama pogotovo kad su se cjepili.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Bebi se u oku pojavio podljev, onako krvava crvena tocka velicine 2mm. Sta bi to bilo?
Jucer je jako plakala jel bi kapilarica pukla od plakanja?
Tesko je to uopce i primijetiti jer je bas u donjem kapku i malo se nazire 🥴🥴
Btw nisam nikad vidla da bi od kapilarice bio podljevic.
I moj je imao nešto slično, ako sam te dobro shvatila, onako crvenu točkicu na donjem kapku i okolo mu bilo crveno, mislila sam prvo da se ogrebao ali se nije povuklo. Tu večer kapnula jednu kap tobrexa, ujutro još jednu i otišlo
To je bas na bjeloocnici, ali donji kapak pokriva taj dio pa ne mogu detaljno promotriti 🥴, bas podljevic.
Kety i moja je velika. I ja ju hranim prije setnje, ali sam mislila ako bi se zadrzali, jer ona zna jesti i za 40 min natrag, a moja blizina ce ju ogladniti vjeruj mi 😂😂😂😂
Budemo danas isprobali.
I da..... moja isto nece spavati, navlaci me za sise, primi pa pusti, pa me stisne, tuce me rukama i nogama. Zadnjih 5 dana se preznojim kad ju hranim i kad treba spavati.
Leđa me ubijaju od tih polozaja za dojenje, nosenja, dizanja, spustanja, a tek smo poceli.
Muza mi bas nema doma i skoro cijeli dan sam sama, a navecer mi ionak ne pomoci jer gospođicu zeli samo mene zvakati, navlaciti i urlati usput 😂😂😂😂
Julesica, nama je bilo isto tako. Sa 2mj nista, jedva se vidilo di je, a sa 4mj otok na obe noge. Ja sam stavljala Frescopad obloge 3 dana mislim i povuklo se. Pritiskala sam joj to ubodno mjesto da vidim je li reagira, tj. boli li je, ali nije nit’ plakala niti pokazivala neke znakove boli. To mi je bilo vazno. Samo oblozi i proci ce!
Nosiljka ja sam moju sa 3 mj već nosila okrenutu prema naprijed jer inače nebi htjela biti u njoj
Meni je to sa tim kao “mjesecima” totalno bez cilja i glupost jer sve su bebe drugačije, moje kumče je sa 3 mj imao 2 zuba i puzao je već.. tako da meni su to gluposti kao do ovoliko mjeseci nemoj ovo, sa ovoliko mjeseci mora ovo i tako to
Ja moju puštam i u sjedećem položaju jer se sama npr u kolicima digne za ručku i sjedi, šta bi je ja kao trebala gurat Nazad jer još nema 6 mj 🤣🤣🤣 gluposti
Hahahha Lonmi na ulici 😂
Ja svog nosim u rukama. Danas smo isli do ducana prosetat malo, lijepo njega na ruke, sve gleda i komentira, dolje po 99 stepenica pa u ducanj sve gleda i natrag gore na 5.kat bez lifta. Meni trening, njemu uzivancija. Al u nosiljci ni cm. 🙄🙄🙄🙄
Ma to ovaj autocorrect. Dobro dok vidim sta pise kad vecinom tipkam nabrzinu 😂😂 sta bi ti mislile da cu dijete imati na sisi i ulici cijeli zivot 😂😂😂
Wow svaka cast, mene krenu boljeti ruke, ona se krene meskoljiti i namjestati i jednostavno mi je teska. Mi bi htjeli tu malo kroz kakvi sumski putic ili nesto prosetati dok jos ima ok vremena, a s kolicima ne mozemo. I super bi mi bilo da zeli i dojiti iz nosiljke. Mozda ce vec sutra biti na prodaju 😂
Moja kolegica malog stavlja nutra od prvog dana i on ju obozava, mi smo cekali da ipak bude koliko toliko stabilna.
Ja ju nosim tako da gleda prema naprijed i odusevljena je, kad ih se smije tako u nosiljci?
Mislim da je preporuka dok sami krenu sjediti
Da, ni slucajno prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji