Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    01. Kolovoz 2021. 17:45

Naravno tu su jos i zubi i ova nesnosna vrucina pa nam jos dodatno zapapri stvari.
    Ali to je faza, proci ce. Vise ne cekam i ne odbrojavam dane kad ce, vec se svaki dan i noc prilagodim toj danoj situaciji, pa makar da je i budna u neko doba noci pokusavamo izvuci najbolje iz toga i trudimo se ne stresirati se puno i ne uzimati sve toliko tragicno sto tipa nece spavati, pa ne mozemo ni mi itd. Sve ima svoje cari i bit cete zene moje najzadovoljnije kad naucite prihvatit svaku tu fazu i situaciju takvu kakva je i prilagodite se njoj. Zivot ce vam bit milijun puta laksi.
    Eto mi sinoc nismo bajno spavali. Muz je dezurao do 5h, ja spavala, pa onda ja preuzela do 10h, al svejedno smo dobro raspolozeni i napravili posla. Tako da nije za dabe kad nam svekrve ili nase mame kazu cim prije prihvatis odredenu situaciju bit ce ti puno lakse nosit se s istom. 

Nea 💗

Ines
    01. Kolovoz 2021. 17:55

Thera - mi smo svoju ostavljali da spava, nismo ju vracali nazad. Ako je tokom noci skicali bi svakih pola sata i to je to. Doduse mi smo obje tip roditelja koji razmislja odmah o najgorem, gusenju itd..nismo nikada bili taj tip. Mogu reci da smo bas opusteni. Pa vjerujem da nam i to ide na ruku u mnogim situacijama. Ali ona vec odavno ne spava na trbuhu, jer evo gore sam bas pisala razlog. Ona se osovi na koljena i "priprema" se za puzanje i nema sanse da ce ona lec i zaspat na trbuhu. Tak da nam ona spava, lijevi i desni bok i leda..ali kazem mi nju nikada do sada ni u cemu nismo sputavali u smislu da smo ju vracali nazad itd..kako god da se ona okrene mi ju tako ostavimo, jer ipak dijete samo najbolje zna sto mu odgovara, a sto ne 🤷‍♀️ eto kazem mi to tako, mozda netko radi drugacije, sve u svemu, svatko radi najbolje sto zna i umije 😉

Nea 💗

Ines
    01. Kolovoz 2021. 17:57

Koji ne razmislja odmah o najgorem..izostavila sam ne 😅

Nea 💗

MareiKate
    01. Kolovoz 2021. 19:45

Zaležana glavica žene sad sam se malo zabrinula. Danas mi je već dvije je ljudi reklo da beba naginje glavu više u jednu stranu 🤔 sad kad su mi rekli i ja primijetim... S dva mjeseca je imao malo zaležanu glavu i ispravili smo to. Što je ovo sad? Kako je moguće da ispravno drži glavu potrbuške i sve 5 a kad uspravno stoji glava nekako nagnuta 😟

pupetta
    01. Kolovoz 2021. 20:06

Ines bravo za produktivnost i pozitivan stav 💪
    Thera ja sam svog znala staviti po danu pa dezurati otkad je imao skoro 3 mjeseca. Onda se uskoro naucio prevrtati i od tad vecinom na trbuhu spava, ponekad se rostilja na s boka na bok. Par noci nisam mogla spavati i vracala ga, al on se stalno okrece na trbuh i jednostavno nema smisla. Kazu da nije opasno kada se sami znaju preokrenuti pa sam si to "utuvila u glavu" i opustila se s vremrnom  Inace, nikad nije volio spavati na ledima, uvijek mu je bio drazi bok.

Baby P 03/21 💙

• NeverEver
    01. Kolovoz 2021. 21:11

Cure, mi ujutro idemo na more. Odustala sam od fredovog koluta, ne zelim ga u bazenu ni u moru ove godine kupati jer ce se bućkat i vjerojatno popit nesto vode a sad jos ne pije pa da nebi bilo problema, mislim osobito na vodu u bazenu. Namocit cemo nozice i plivanje ostavir za zimu na bazenima ili iducu godinu na moru. Bojim se i da se ne prehladi u bazenu sad s ovom promjenom vremena pa igramo na sigurno. Ali jedvaaaaaa cekamooo 😍
    Nama je nedjelja prosla radno iako nam je godisnjica braka. Jos nismo spremni s njim ic u restorane pa smo veceru kuhali doma skupa. To brojim pod posao jer je ipak godisnjica i nebi trebali raditi nista 🤣 pripremili smo se za put - ves, hrana za njega, shopping itd., mali je spavao 3.5 sata u komadu popodne, sto nije vec 2 mjeseca 😳 Valjda vrucina. Po noci i dalje ok, nema regresije jos. Sad smo u 2.polovici 3.mjeseca, ocekujemo regresiju u iducim tjednima.
    AnaAn jesi radila test za dijastazu?
    Ja mislim da nemam to jer nije vise od cm, 2 kod mene.
    I slazem se da je mozda zbog promjene sredine mali imao reakciju, moj svaki put tako reagira kad odemo u Podravinu. Vise nedemo na krace od mjesec dana jer mi se neda jednostavno. Taman dok se sabere idemo natrag 🙄

• NeverEver
    01. Kolovoz 2021. 21:16

Emmie, ja sam s 3 mj zavrsila s dojenjem, islo je prirodno, sto sam vise davala ad to je manje mlijeka bilo. Na poslijetku nije bilo vise, samo su se "ispuhale", nije bilo upale. Ginekologica mi je rekla da 3mj nakon prestanka dojenja napravim uzv dojki. Na to idem takitak svake godine pa cu ove samo malo pomaknuti termin. Ako je sve u redu a dojkama i krvnom slikom, vracam se kontracepciji. Iiiiiiakoooo mi sve vise pricamo o drugoj bebi 🙈🙈🙈 ali i dalje nismo za, samo pricamo.

• Dora2021
    01. Kolovoz 2021. 21:33

https://ibb.co/pdHSBWZ
    Mi dobili ovo od kumova, moja sva nasmijana kad je u tome, s time da ima onu kapu sa šiltom za faktor 50 i jos zakačim suncobran od kolica 😁

• NeverEver
    01. Kolovoz 2021. 21:36

Dora2021

Mi dobili ovo od kumova, moja sva nasmijana kad je u tome, s time da ima onu kapu sa šiltom za faktor 50 i jos zakačim suncobran od kolica 😁

Sigurno je sigurno 😂 se kupa u moru ili bazenu?

• Dora2021
    01. Kolovoz 2021. 21:40

NeverEver

Dora2021

Sigurno je sigurno 😂 se kupa u moru ili bazenu?

Moreno 😂 nekak me bazeni nikad nisu privlačili.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.