Ajoj Lonmi koma 😔😔😔😔 Jel joj bolje?
.
Lussi ne mora znacit da ce i tvoja imat reakciju, svako dijete je drugacije. Ima nas dosta tu koji nismo imali nikakvih problema ni s tim ni s rotom, kao da ih nisz niti cijepili. Ne znas dok ne vidis.. ja sam imala u osnovnoj 2 tjedna reakciju na ono cjepivo protiv tuberkoloze, isla mi je gusta crvena krv a iz mog razreda vecina nije ni osjetila ubod a kamoli imala reakciju 🙄 kak koga strefi, nemoj da te bude strah, sve su te bolesti puuuuno strasnije kao bolesti nego bilokoja reakcija na cjepivo.
.
Dora moja sestricna je isla u cesku, jos su se za jedan pokusaj odlucili i sad radi korone cekaju vec godinu dana 😔😔 Tvoja Dora je pravi pokloncic i srecica 💗
.
Mi danas imamo tocno 3 i pol mjeseca i sad smo na ravno 8kg, danas smo skupa stali na vagu i imamo zajedno 7kg manje nego dok sam isla rodit 😂😂
Jutro poroda: https://ibb.co/jgRMDJg
Drage mame samo da vas sve pozdravim😍😘,
Evo vidim da pričate o spavanju, pa da odmah pitam, plaču li vaši prije spavanja i potraje li dok ih uspavate?
Nama je to obvezno gotovo prije svakog spavanja, a nekako mi se čini da vaši bebači zaspu mirnije?
Ines, drago mi je da si našla kolica...
Još me interesira vidi li tko kao zubiće skroz kod korijena dolje? značinli to da su zubi daleko ili blizu?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
.
Lussi ne mora znacit da ce i tvoja imat reakciju, svako dijete je drugacije. Ima nas dosta tu koji nismo imali nikakvih problema ni s tim ni s rotom, kao da ih nisz niti cijepili. Ne znas dok ne vidis.. ja sam imala u osnovnoj 2 tjedna reakciju na ono cjepivo protiv tuberkoloze, isla mi je gusta crvena krv a iz mog razreda vecina nije ni osjetila ubod a kamoli imala reakciju 🙄 kak koga strefi, nemoj da te bude strah, sve su te bolesti puuuuno strasnije kao bolesti nego bilokoja reakcija na cjepivo.
.
Dora moja sestricna je isla u cesku, jos su se za jedan pokusaj odlucili i sad radi korone cekaju vec godinu dana 😔😔 Tvoja Dora je pravi pokloncic i srecica 💗
.
Mi danas imamo tocno 3 i pol mjeseca i sad smo na ravno 8kg, danas smo skupa stali na vagu i imamo zajedno 7kg manje nego dok sam isla rodit 😂😂Jutro poroda:https://ibb.co/jgRMDJg
Kad ce opet ići neka uzmu embryo glue i hatching ak treba.. Vece su šanse 💞
.
.
.
Mi danas imamo tocno 3 i pol mjeseca i sad smo na ravno 8kg, danas smo skupa stali na vagu i imamo zajedno 7kg manje nego dok sam isla rodit 😂😂Jutro poroda:https://ibb.co/jgRMDJg
Kad ce opet ići neka uzmu embryo glue i hatching ak treba.. Vece su šanse 💞
I meni su stavili dvoje al se jedino Dora primila 😍
Vecer curke🥰
Mi smo se malo izveli na vecericu. Baka je cuvala,malac je prezivio😂 Salim se,bio je dobar,zaspao,prebacili ga u jaje i evo nas doma. Mama si je popila pivicu,proslavili godisnjicu. Zivot je lijep😂
Od jucer se glasno smije na sve i svasta i sve je sladji🥰
I mi smo blizu 8 kg,NevaEva,pratimo vas😂 A cini mi se da smo i s tezinom tu negdje ‘u minusu’😊
Lonmi, i moja je vrištala satima...završilo smo na hitnoj, ali sve je bilo ok. To vrištanje je prestalo nakon 4 dana. Znam da je strašno. 😔
.
Da li je malena primila rotu?
Mojoj maloj treba spavanje po danu. Ona jednostavno bude kenjkava ako ne odspava.. Najduzi spavanac joj bude oko podne. Ali zadne dvije veceri joj je teze bilo zaspati navecer, tako da mislim da je to ta regresija. I nekad ubaci i trece budenje po noci. Nadam se da ce ostati na tome, da se nece jos pogorsati. Sveukupno za sada jos dobar broj sati sveukupno odspava. Negdje sam citala da je to oko 15 sati za ovaj uzrast.
Prije je mogla zaspati u setnji vani navecer, ali sada to ne moze. Tako da je vec neko vrijeme nisam setala. Bas joj treba mir. I trazi da joj se pomogne da zaspne. Ona se jadna namjesti u polozaj za spavanje, ali ne uspijeva uvijek zaspati. A uspavljujemo je u kolicima ili u krajnjem slucaju u narucju.
.
Dakle ona je do sada imala krizno plakanje ili od gladi ili od velike nenaspavanosti/umora. Tako da nije dobro kada dugo ne spava.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
AnaAn i meni😔. Cijepila sam prvu kćer bez problema, i nikada nije toliko plakala, a kamoli vrištala. Ali od tada je prošlo mnogo godina i dodana su razna cijepiva uključujući cjepivo za menigitis, hepatitis b i rotu. Sretne mama i bebe koje nemaju nuspojava ili koje imaju minimalne nuspojave nakon cijepljenja. Meni treba psihoterapija zbog iskustva sa malenom.
Sortiraj odgovore
Najstariji