Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ertzui
    29. Srpanj 2021. 11:02

Moj porod je isto super brzo prosao. Prvo sam rodila za 5 sati od prvog truda, a sada za 2,5 sata. Zadnjih pola sata su bili oni ludacki bolovi. 🙈 jedino sto sam popucala jer nisam osjecala trudove na kraju, a nisu mi rekli kad tocno da tiskam pa sam tiskala na pamet i eto. 🙄 u 14 sati sam se trebala vratiti iz setnje na ctg, ja se vratila u 13 sati jer vise nisam mogla ni setat ni sjedit od pritiska na guzu i u 13.46 se rodila moja curica. 🤗 
    .
    Podoji - kod nas su od pocetka kratki, 5-10min, i super napreduje s kilazom. 

[/ url

• avama
    29. Srpanj 2021. 11:14

pupetta

Avama koliko dugo je beba bila u moru, kako je reagirala na temperaturu? I ja planiram uskoro prvi kupanjac pa da znam sto me ceka. Zasad smo saml tockali nogice

Prvo smo isto samo nogice, a sax bude po 10 15 min  i drzim ga, a on pliva ko mala zabica.pr o mu uvijek smocim noge i tijelo s rukom da mu nije naglo. Uziva

Emmie
    29. Srpanj 2021. 11:31

Ruska, i ja se sjetim Miki. Sinoć sam mislila na nju dok sam pospremala po kući. Žao mi je što nije tu sa nama.
    .
    Ertzui, to je bilo prije 20 godina, i znam da sam uzimala dosta toga bilja. Sjećam se sa sigurnošću samo Vitex-a (konopljika) i nešto što se zove Black Cohosh (nisam mogla pronaći prevod). To mi je samo pomoglo da imam ovulaciju i da mi mjesečnica bude na vrijeme jer sam ju inače dobivala svakih 3-6 mjeseci, a nikada nisam primjetila da sam imala ovulaciju. Bilje mi je pomoglo regulisati to sve, ali opet kažem, stvarno nije pametno sam sebe liječiti. Mogla sam sebi dobro nauditi.

Emmie
    29. Srpanj 2021. 11:38

Moj porod je bio divan, iako sam cijelo vrijeme imala napad panike (samo zato što su me prikopčali na mašine koje non stop mjere tlak i udarce srca). Znači, srce je udaralo 169 na minutu oko sat vremena dok se carski rez nije završio. Kad sam primila malenu u ruke bila sam toliko smirena da mi nije bilo stalo na što sam sve prikopčana pa su se srce i tlak potpuno unormalili. Bila sam u kući 18 sati poslije poroda😆

mom_of_4
    29. Srpanj 2021. 11:58

Avama upravo to...ono sisa me pece visee..daj prihvati bocu pliiiiz ahahah moj sin nije isto tako kao ona nikada bocu ni dudu direkt je sa sise na casu i zlicu prešao.ali se zato budio
    Po noci i tražio sisu..ne zelim opet istu stvar pa do god mira nema

• NeverEver
    29. Srpanj 2021. 12:33

Eleonora, nama je pedijatar rekao da dojena djeca u prosjekz dobivaju 750g mjesecno pa mislim da je pola kg mozda malo premalo, da ju stavis cesce? Al a druge strane, s 3 mj pocinju manje dobivat. Moj je sad u tjedan dana dobio samo 100grama a inace je dobivao 2kg mjesecno. Vruce je, znoje se.. 
    .
    Jagodica tako je i meni cijela sala cestitala. Anesteziolog koji je stajao kraj moje glave i drzao mi kisik je rekao bravo mama, cestitam. To je doslovno zadnje cega se sjecam, ostalo je sve bilo kao neki trans, taj decko ce mi zauvijek ostat u pamcenju. Nekak je polusaptao, drugi su ogledavali bebu, pljeskali, bilo ih je puuuuno i glasno a zbog njega je nekak bilo intimno. Rekao mi je mama 😍 zasuzila i ja upravo.

• avama
    29. Srpanj 2021. 12:36

mom_of_4

Avama upravo to…ono sisa me pece visee..daj prihvati bocu pliiiiz ahahah moj sin nije isto tako kao ona nikada bocu ni dudu direkt je sa sise na casu i zlicu prešao.ali se zato budio
    Po noci i tražio sisu..ne zelim opet istu stvar pa do god mira nema

Joj ni meni se to ne da. Mislim glupo mi je, ali evo ja pokisavam i nece pa nece. Dudu nema sanse, a izgleda ni bocicu nikakvu. Sad cu kuoiti onu nuk case sto se ne moze proliti, ali radije bi da pije iz one sa tvrdim kljunom jer tu ne moze prolijevati nista. 

• avama
    29. Srpanj 2021. 12:43

Cure Pampers vam je i u konzzmu na akciji. 
    Ja sam kupila izgleda ono staro pakiranje activ baby  sa nekim cvjeticima uzorak  i nisu mi ko ove nove. Nekako su drugacije. Al sad cu ih tu na moru potrositi. Cak se kupamo u obicnim pampers pelenama, jer i tako nijenpredugo u vodi. Promijenim pelenu cim izadje van.

• thera
    29. Srpanj 2021. 13:09

Avama,mislim da sam i ja kupila to pakiranje,isto sam lovila na akciji.

• ertzui
    29. Srpanj 2021. 13:51

Emmie hvala! Ja sam joj poslala screenshot pa neka ona sama odluci i prouci zeli li se upustat u to...znam da jako zeli bebicu..
    .
    Cure sretno s navikavanjem bebica na dudu 🤞🙈

[/ url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.