Ines, a gdje ti je ta trgovina sa tim svecanim haljinama?🤔
Ma to ti je mali butik u gradu, al sam od svih jedino u njemu pronasla najblize onome sto trazim..eh sad se dvoumim oko boje, uzela crvenu, a rekla sam prodavacici da mi ostavi i plavu sa strane ako se predomislim da si zamijenim ahhaha 😅 pa si sad ne znam ni sama..kaze mama uzmi obje, a sta ce mi obje, ajde nisu skupe, al opet sta ce mi, di cu ih nosit i pitanje kad cu ih nosit. Sad smo 28.8. vjencani kumovi, a vikend iza idemo frendu u svatove, al samo navecer, al mi nekak glupo ful se sredit u tak svecanu haljinu samo za par sati navecer..
Nea 💗
Mama ti je pametno rekla, nemas brige-uzmi obje, pogotovo jer nisu skupe🤗
Zabice...nisu se nikada vidjele uživo☹. Veća studira u Kanadi, a mi živimo u GB. Nadamo se ići malo u Kanadu slijedeće godine ako situacija sa koronom bude bolja. Za sada sve što možemo je vidjeti se sa whatsapp-om.
.
Ines, ovisi kako se osjecas - plava je malo vise classy, u crvenoj ce sve oci biti uperene u tebe jer nosi neki seksipil sama po sebi a jos ti i jako lijepo stoji tak da ne mozes fulat, samo ovisi sto je tebi ugodnije.
Zelena bi ti isla uz kosu. :)
Ines,
Crvena!
Ja nisam pobornik kupovanja dvije iste stvari nikada!
Tako me mama naučila☺️.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ines, obje su predivne. Meni je plava elegantnija...
Lonmi jel bolje?
Moram komentirati koliko su se stvari promijenile u dvije godine od moje prve bebe. Znači ovi frescopad oblozi nikad čula nikad koristila. Beba oko mene koliko hoćeš i tada i sada, nikad čula. Mislim da nema potrebe uopće za tim. Također preventivno čepići 🤔ne razumijem zašto niti bi ih ikad stavila. Normalno je da organizam reagira i kako je Neva rekla dobro je znati ima li dijete reakciju na cjepivo. To vas pedijatar i pita na pregledu.
Ines po meni plava😍
Znaci za svaki slucaj je dobro imati doma obloge i cepice? To da kupim pa cemo vidjeti kak joj bude.. mi smo naruceni 12.08 na pikicu i pregled
Ines, obje su predivne. Meni je plava elegantnija…
Lonmi jel bolje?
Moram komentirati koliko su se stvari promijenile u dvije godine od moje prve bebe. Znači ovi frescopad oblozi nikad čula nikad koristila. Beba oko mene koliko hoćeš i tada i sada, nikad čula. Mislim da nema potrebe uopće za tim. Također preventivno čepići 🤔ne razumijem zašto niti bi ih ikad stavila. Normalno je da organizam reagira i kako je Neva rekla dobro je znati ima li dijete reakciju na cjepivo. To vas pedijatar i pita na pregledu.
Pa da...i ja sam to rekla jer unazad 8g kolko sam mama...uvijek moram nakon cjepiva pazit hoce imat reakciju il ne i to prijavit pedijatru...ako ja stavim preventivno cepic il dam sirup tipa starijoj ..pa kak cu znat dal mi je beba il starije imalo reakciju na cjepivo...stariji sin je jednom dobio temp,i tek onda sam mu stavila cepic...sad kad se cjepio sa 5g imao je crvenilo i otok nekoliko dana..ali nisam dala sirup.
Probala sam frescopad..po meni nis posebno..al se ljepo " zaljepi" pa mi je zato prakticno. Inace sam uvijek umocila krpicu i stavila na mjesto pike...i sad je pedijatrica napomenula...pusti malo da ode cjepivo..pa ces onda sutra stavit oblog ak ce trebat. Tak sam i napravila.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
A Emmie, bas steta kaj ti se curke jos nisu vidile, ta glupa korona.🙄
Pitam zato jer se moje super slazu, mala obozava veliku, a velika obozava malu.. kada Kiflu ostavim sa sekom, mogu ostati do 4 sata u gradu bez brige. Osim kada je samnom, mirna sam jedino kada ju seka cuva🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji