Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    29. Srpanj 2021. 07:54

Da muski radjaju-cure moje da muski radjaju, svijeta više ne bi bilo, tj.ljudskog roda😂🤣😂🤣

• avama
    29. Srpanj 2021. 09:02

mom_of_4

Jel cija beba odbija bocu 😂😂😂😂😂 moja ne zeliiii nista u ista osim sise🙈🥴 Omg!
    Spasilo bi me da zeli malo vode,malo dohrane,malo dude 🥳Al nee nista sve ispljune i to meni u celo doslovno katapultira😞

Ni koj nece, nema sanse. Jucer.mu davala.vodicu i povuce on na onaj mekani kljun od nuka, ali davi se i povraca odmah hahaha.
    Ja bi isto voljela.da nakon nekog vremena pocne pit na bilo sta malo dohrane ili kakao, jer ne bi htijela.dojiti do 2,3 godine. Oni se pocnu tamo negde  s godinu dana budit po noci i traze stalno sisu. A i sad kad smo na moru samo sisa,vjerojatno je  zedan i gladan vise. Ono sise me bole

• eleonora
    29. Srpanj 2021. 09:13

Imam jedan upit ako netko zna - Curka mi je nakon 3 mjeseca sama izbcila šeširiće za dojenje i sad su podoji puno kraći. Jel moguće da ovak popije više mlijeka pa da su zato kraći?
    I još jedan upit - koliko su vaši dobivali kg prva tri mjeseca? Ona prvo 600 g pa 1 kg i sad se nismo bili na vaganju kod pedijatra ali sam ju doma vagala skupa sa sobom i onda sebe bez nje i dobila je samo pola kile. Jel je to malo? Ima 8 i više podoja dnevno, stalno piški i dva puta dnevno kaki. Jedino šta po noći ne jede pa si mislim da je zbog toga. Ali ne znam jel je premalo.

pupetta
    29. Srpanj 2021. 09:26

Jutro, mame! 
    I nama je dana preporuka da slobodno preventivno damo cepic, iako ja nisam davala.
    Sto se tice samo nasisavanja, moj cak hoce bocu, ali dudu nece nikako.
    Avama koliko dugo je beba bila u moru, kako je reagirala na temperaturu? I ja planiram uskoro prvi kupanjac pa da znam sto me ceka. Zasad smo saml tockali nogice 

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    29. Srpanj 2021. 09:36

mom_of_4

Al odlucila sam da vise ne stojim doma po cili dan ona je nadrndana i doma i vanka pa mi je svejedno di sam,bolje onda vanka bar malo mozak odmorim..sad se spremamo na selo djeca ostaju kod bake a mas dvi malo setnja i doma odmor koji dan solo🥳🤗

E to i ja radim, vise van s malim, na male udaljenosti (pekara, ljekarna, Konzum) vec duuugo idemo. Sad mi je cilj da ide s nama u nabavku, u City ili Garden Mall🤗🛍🛒
    .
    Dogovor za krstenje - mi jucer bili u zupnom dvoru, s malim, odusevljen je bio... slikama pape🤣 mi razgovaramo sa svecenikom, a on se lijepo smije i cijuka 🥰 krstimo polovicom 9.mj.👼✝️⛪ Sad se bacam na pripreme 🤓📝
    .
    Stan smo jucer s malim obisli 1.put, pokazala sam mu svaku sobu, razgledavao je, cudio se cudom, presvukla ga na kutnoj, popao je flasu u dnevnoj, kuzi da je nekaj novoga to, ali smijucka se, ici cemo jos par puta prije konacne selidbe da se navikne 👌
    .
    Moj porod mi je ostao u super sijecanju🙂 imala sam dogovoreni carski, u super okruzenju, super atmosfera, od sestre do anesteziologa, porodnicara, zezancija i opusteno, a opet tako ohrabrujuce i dirljivo. Nikad necu zaboravit kad su svi u op sali skoro pa u glas vikali "Dobro nam dosao, Fran", "Dobrodosao na Svijet", sad mi se zacakle oke na pomisao tog 🥺
    .
    Moj malisa ima prvi spavanac (onaj najdulji u danu), noc nam je bila raskomadana, budenje svako malo, jos kad smo na jedva jedvite jade uspavali maloga, dragi srusio neku drvenu kutiju na pod, ljosnulo na parket, sva sreca da mali trznuo nije🙏🤣

Emmie
    29. Srpanj 2021. 09:55

Avama, za to pikanje, stvarno ti se divim, i tebi i svim mamama/budućim mamama koje prolaze kroz MPO. Sad imaš svog predivnog sinčića, i vjerujem da se sve isplatilo.
    .
     Prije nego što sam zatrudnila sa prvom curicom, prošla sam kroz IUI, i isto se pikala, ali to sam uradila samo jedan ciklus. Poslije toga sam istraživala neko ljekovito bilje za PCOS, kupila tonu toga i uspjela uspostaviti normalne cikluse i ovulaciju možda prvi put u životu i uspjela zatrudniti. Bilo mi je 20 godina i to moje ekspremimentisanje na samoj sebi je bila glupa i opasna ideja iako samo ostala trudna za 3 mjeseca. 😆

Ruska1986
    29. Srpanj 2021. 10:39

eleonora

Imam jedan upit ako netko zna - Curka mi je nakon 3 mjeseca sama izbcila šeširiće za dojenje i sad su podoji puno kraći. Jel moguće da ovak popije više mlijeka pa da su zato kraći?
    I još jedan upit - koliko su vaši dobivali kg prva tri mjeseca? Ona prvo 600 g pa 1 kg i sad se nismo bili na vaganju kod pedijatra ali sam ju doma vagala skupa sa sobom i onda sebe bez nje i dobila je samo pola kile. Jel je to malo? Ima 8 i više podoja dnevno, stalno piški i dva puta dnevno kaki. Jedino šta po noći ne jede pa si mislim da je zbog toga. Ali ne znam jel je premalo.

Ako samo i iskljucivo dojis, to je ok dobitak! I da, moji podoji su isto kratki a fino napreduje..  Tako da oni sebi  navuku ocito sta ima treba 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• ertzui
    29. Srpanj 2021. 10:53

Emmie

Avama, za to pikanje, stvarno ti se divim, i tebi i svim mamama/budućim mamama koje prolaze kroz MPO. Sad imaš svog predivnog sinčića, i vjerujem da se sve isplatilo.
    .
    Prije nego što sam zatrudnila sa prvom curicom, prošla sam kroz IUI, i isto se pikala, ali to sam uradila samo jedan ciklus. Poslije toga sam istraživala neko ljekovito bilje za PCOS, kupila tonu toga i uspjela uspostaviti normalne cikluse i ovulaciju možda prvi put u životu i uspjela zatrudniti. Bilo mi je 20 godina i to moje ekspremimentisanje na samoj sebi je bila glupa i opasna ideja iako samo ostala trudna za 3 mjeseca. 😆

Emmie koje bilje i kako si koristila? Frendica ne moze ostat trudna, bila je na sva 3 postupka potpomognute oplodnje i na zalost nista, svaki puta biokemijska u 5/6 tt. 😔 

[/ url

kety992
    29. Srpanj 2021. 10:56

Mom  ni moj ne zeli ni bocu ni dudu 😒😒 evo danas su dosle dude pa krecemo u akciju...bibs,mam,avent,nuk 🤣🤣🤣 koju ce prvo odbit 🤣🤣🤣🤦‍♀️ 
    Eleonora - pa mislim da je to ok...nekad dobe vise nekad manje...moj nije mjerilo..prvi mjesec kilu i 100 a drugi mjesec 2,3kg 😅 nama su se vec malo skratili podoji...al jos uvijek je to po min 30min...inace je bilo po 1h 🤦‍♀️  ako su pelene ok..onda je sve super ☺👌

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Ruska1986
    29. Srpanj 2021. 11:01

Ja se jako, jako cesto sjetim Miki.. 😔😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.