Novosti - malom je postalo zabavno igranje skrivaca. Vristi od smijeha dok se sakrijem iz majce ili neceg pa pojavim 😂😂
I preporuka za podlogu za igranje Casmatino: https://ibb.co/3WrP5xp
Velika, odlicna, njemu super, 3.5mj ima.
NevaEva mi kupujemo da stanu u auto hahaha mislim, stanu nam ova,mi imamo Chipolino Lumia 3u1, ali su glomazna i dok stavimo kolica i stvari sve je nagurano ili ne stane i mora pod noge.. nije da imamo mali gepek,ali eto🤷🏼♀️
Iako su odlicna ako zaspe u njima,nemam brige, stavim ju u sobu, ukljucim kameru i mogu radit kaj treba.. ali bi neka manja za u grad i kad idemo nekam😅
Npr ta Baciuzzi mi stalno iskacu i bas su mi fora🤷🏼♀️ i to dugacko sjenilo mi se svida.. i na bazzaru je akcija
Lonmi, ja itekako u startu biram carski! 12 sati dripa, padanje otkucaja bebe, bodanje u ledja 3 puta zbog epi, nesvjestica, povracanje, donji tlak 120., VEZALI me za stol da mi sprijece grcenje tijela od prevelike doze dripa. DA!! U startu biram carski! A najsretnija bi bila da ne moram. Takodjer moja prijateljica koja je rodila ima 3 dana, skakanje po stomaku babica/doktor, pukla joj I guzica doslovno, znaci sivano joj je dole sa Bog zna koliko savova itd. I ona bira u startu iduci carski. Tako da… svaki je porod za sebe i svaka je zena za sebe. To sto je netko birao carski sigurno ga nije birao bezveze. A nije ni da zivimo u bas idealnoj zemlji di te netko pita kako zelis rodit. Eto ja sam imala komplikacije i sve preduvjete za carski, pa su me isto odlucili “na suho” u 37. tjednu pokusat porodit. Nitko me nije pitao sta zelim. Ali iduci put cu itekako glasno reci sto zelim i itekako biram carski odmah.
Neva- sta ti nije jaje do 13kg?
Meni je super autosjedalica 360° jer se bebe voze u obrnutom dosta dugo...ja sam oboje do 15mj vozila...jer dok nisu cvrsti..samostalno hodaju itd..nisam ih stavljala u smjeru voznje. Sjedalica ide i u lezeci polozaj ko u jajetu pa je super i za manje bebe.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Blossom 👋 drago mi je da si se malo javila i da ste ok.
Neva gaćice podereš sastrane i skineš kao običnu pelenu ako sam dobro skužila tvoj problem 😉potpisujem za casmatino, top. Mi ju evo i na more furali i na plažu ide s nama.
Mi umiremo od vrućine, komaraca i svega...
E da, i moj umire od smijeha kad mu pjevam od bebeka žutu ružu s Dunava. Ja kad krenem miruje miruj srce ti on krepa od smijeha 🤣🤣
Emmie ja sam s prvom imala stalno na repertoaru zeko i potočić, sad s ovim nemam više volje za tu pjesmu 🤣 izlizala sam ju skroz i smijala se kad bi ju po ljeti pjevala a ono smrznuo se potočić 🤣
Jagodice smijem pitati gdje ćete krstiti? U kvartu kod tvojih ili negdje drugdje?
Puse, skuhane i ispikane od komaraca 🥴😅
I dm ima od 1.8 2+1 gratis na pampers premium i pure pelene i pelene gacice😊
MareiKate, ufff znam kako je kad se pjesma izliže, ma ma kako ona lijepa bila u početku. Ja mislim da ju malena voli jer je spora, možda je opusti. Kad se malena tek rodila prva pjesmica koju sam joj pjevala je bila Bježi Kišo s' Prozora od Crvene Jabuke jer mi je ona prva pala na pamet😆
.
MissGraz...sigurno maestralno otpjevaš Zeko i Potočić jer si imala mjesece prakse😄
.
NeverEver, i moja se smijala toj pjesmici, a ja sam pomislila pa to je tužna pjesmica, kako se možeš smijati 😆
.
Carski - rekla sam vam već, u ovoj trudnoći prije poroda sam se fino otvarala, beba je sišla dole, i dali su mi 70% šanse uspješnog vaginalnog porođaja. Ja ipak nisam smjela. Ne zbog boli, nego zbog 30% šanse da ću svakako završiti na hitnom carskog ili da će se beba napatiti.
.
Nisam zažalia zbog te odluke. Izgubila sam samo 150 mL krvi, izišla sam iz bolnice slijedeći dan i brzo sam se oporavila. Rez je malkice bolio i mrzila sam injekcije protiv grušanja krvi, ali pošto sam se odmah kretala i to dobro, nisam imala straha da ću dobiti ugrušak. Opet bih izabrala carski rez u sekundi.
MissGras - tesko mi je cuti kakav ti je porod bio. Cuj vezali te. Uzasavam se toga. Potpuno te razumijen sto zelis carski. I naravno da nas se ne pita mnogo toga i da oni znaju grijesiti. Ono moli Boga da te zapadne dobra i iskusna ekipa. Ja sam naravno za prirodni porodaj, ali kad tako dozivis traumu... Tako da nek postoji ta opcija.
.
Kad smo kod kolica ja sam svojim zadovoljna, ali nisam potpuno. Sad bih uzela neka laksa jer je tesko njima upravljati po gradu. Naravno tad to nisam znala. Ali eto dobila sam jedna koristena maclaren kolica pa i njih mogu koristiti.
Lussi izgledaju mi fino kolica. Skroz su lagana. Jedino sto se ne mogu okrenuti u polozaj da ti vidis bebu. Ali vremenom kako beba raste to i nije vise vazno. Pogotovo ako se voli voziti u kolicima.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji