Kad smo vec kod seksa, recite mi kakvu zastitu koristite?
Mi durex🤷🏼♀️ ginekologica je rekla da mi ne preporucuje tablete jer cu se jos zdebljat..
Seks se popravlja 😂 nece mi taj rez vjecno probleme raditi 😂
Ma meni se taj carski uopce ne sviđa. Drugo je dok moras i zavrsis na carskom, ali ima zena koje ga biraju u startu, ja recimo ne bi htjela. Svatko zna za sebe.
Jel vam se desava da bebe cijelo vrijeme nezadovoljno nesto pricaju, murgaju i malo placu itd.? Moja tako jucer i danas. Sta ja znam sad sto ona treba 🤦♂️
Eej moja je sad 20minuta zalila mojoj mami preko kamere🤣🤣🤣🥴🥴 mama ju pita kako je,jel ju gnjave peseki a ona murga pa cmolji pa jezikom ide hahahaha bas se zalila🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahaha, moja se onda samo meni zali 😂 cim su moji pokraj dijete samo suti. Pomislio bi covjek da lazem 😂😂😂.
.
Cure koje ste vaginalno rodile, dal ste krenule sa kakvim oblikom treninga?
Kety mozda? Znam da si neke vjezbe spominjala.
Ja otiđem 20 min na sobni bic kad mala spava i sve ok, kad ono pogledam dolje sve zijeva 😂😂😂😂
Jesam ju nazuljala sirotu 😂
Nas isto prihvaca svaku dudu,i susjedovu bi uzeo da mu se da😂
Seks-mi smo na vadi ga van😅 Ja nemogu kondome😰 Mozda ce me kostati to ali stvarno mi nije isto. Sjecam se da smo ih kupili u trudnoci zbog esherihije,jednom isprobali i zakljucili da cemo apstinirati ipak. Pitala sam gin dal savjetuje pilule pa je rekla ne za tako kratak period ako se odlucimo na jos jedno dijete. Tako da iskreno,nisam pametna. U svakom pogledu😂
I mi kondome koristimo. Ma mi bi i bez kondoma samo se pitam jel to sve unutra zacijelilo da ne bi jos bilo kakve gljivicne sad pa da mi radi dar mar.
Ne bojim se trudnoce, 10 god smo se seksali metodom prekinutog snosaja i nista, osim kad smo se bas odlucili za bebaca 😂😂😂. Jedino ako bi sad bilo drugacije 😂, onda cu imati 2 bebaca 😂, skoro blizance.
Cure ciaos!
Kasice-Kifla papa mrkvicu, tikvice, krumpire, jabuku, bananu i juhu. Jako voli papati i nista do sada nije odbila. Ne izbacuje van nego bas lijepo papa. Nakon kasice jos posisa koliko god zeli.
Kilaza-vec dva mjeseca sam na predtrudnickoj kilazi (78 kg) ali htjela bih doci na 75 kg.. 70 kg bi mi bilo san snova😀
Steznik-hvala na savjetu MissGraz, ali vec sam kupila kod kineza 3 kom, jedan je M, jedan je L i jedan je XL🤣😂, da stvar bude jos zanimljivija, najmanji je XL, a najveci L...tko tu koga..🤣, never mind, ooodlicni su, uzela sam dva onako kao gacice sa visim strukom i jedan onako kao bodi bez grudnjaka pa se sada nadam da ce se taj mlohavi trbuscic istopiti ili bar stisnuti malo da ne bude vise tako odvojen.
Jos djece-ja bih najradije ukupno 5, ali mislim da cemo ostati na ovih 3. Iako muz bi jos, a ja nisam sigurna jer nismo bas vise balavci.🤭
Odjeca za krstitke-ja imala crne hlace i crni sako sa 3/4 rukavima i vezanjem u struku, ispod bluza boje slonove kosti, ma ono, klasika (tada je jos bilo hladno).
Petra - isla sam danas na kontrolu hemangioma jetre. Ovaj put kod drugog doktora privatno. Kaze on kad je tako manji onda bas treba provjeriti preko nekog nalaza jetre (ne mogu se sjetiti naziva) da bi se utvrdilo da je to to. Uglavnom ako i jeste hemangiom nije se povecao u trudnoci. I rekao mi je da imam mulja u bubregu i da moram piti vise tecnosti i vise pisati. Ja koja inace idem cesto na wc pa zar bi trebala i cesce...
.
Moja ne voli nikako biti sama tako da za nju nema jos odvajanja u drugu sobu.
I po cijele dane se ona cuje, pa ne staje. Osim kad se tek nahrani onda malo miruje. Znaci stalno ispusta zvukove, doziva li doziva. Jos da znam sta hoce reci.
Dude sam na pocetku dvije iste Nuk kupila i te koristi. Trecu nuk koju je dobila je malo drugacija i nju je slabije htjela.
.
Prije smo koristili kondom. I sad cemo, naravno kad se muz vrati kuci sa sezone. Od svih vas ja sam ovdje najvise osakacena. Kako li ce to izgledati i sta ce reci doktor na pregledu, e bas me zanima.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Jooj ja nemogu zamisliti da je stavljam još u drugu sobu 😫😫 mislim da će do druge god biti s nama 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji