Jao, sve odreda divne bebice 🙈😍♥️
Evo i moga morskog dečkaa
https://ibb.co/dDhFg8r

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Divne bebeeee 😍😍 Ridja, silterica nikad dosta 😂
Jagodicaaaa sam s zrbuh na ledja??? Mi kaskamo za vama! Ali zato frajer potpuno sam vrati dudu u usta dok ju pljune i okrece si stranice na onoj kul slikovnici dok ju cita. Imam fotke al stavit cu na insta pa cete vidjet tam.
Kak sad tvoj vec s trbuha na ledja a moj prasac s trbuha ko kukac, nede nikam 😂
Moj mali je spavao od 18 do 6 ujutro s 1 budjenjem od 20 min.
I sad spava, gotov skok.
Ja nisam spavala, imam povremeno neke svoje demone. Muz kojeg sam nedavno kritizirala jer se zalio da je umoran je uzeo malog, obavio sve, hranjenje, prematanje, uspavljivanje, uzeo godisnji da danas bude s njim da ja odmaram al se svi troje druzimo, bili smo na kavi svi troje, jeli smo i sad drijemamo na krevetu, mali izmedju nas dvoje, mene drzi za kosu, tatu za bradu. Steta sta nas nema tki fotkat. 😂 Muz me spasio danas.
Preslatki su vam djecaci, svi od reda 💙
AnaAn sretno!
Ridja koji tocno caj koristis i koliko dnevno mu dajes? I mi smo na vi s kakicom, jednom tjedno i dalje, i to najcesce moramo mi izazvati. Nista ga ne muci, al je meni vec puna kapa toga.
Baby P 03/21 💙
Ajme ja luda zena danas. Mala u noc vristi, cucla prste, gunđa, a cijeli dan spava. Znaci nemoguce joj je dati jesti, morala sam joj onako brzinski mjenjati pelenu da ju razbudim malo i kamilicom joj proci po licu da ju ohladim i da bar nesto jede.
Jel i to skok neki ili koji vrabac?
Nije meni sta ona spava, ali mora jesti i sta cemo u noc 😑🥴

Lonmi priznaj sta si joj dala da popije? 😂😂😂😂😂
Rakiju il bevandu pa spava da znam i ja svojoj...
Onda i tvoja glođe rukice moja posteno trpa ruke i bali ajme toliko da joj se zeludac okreće od punih usta baletine..

Preslatki su vam djecaci, svi od reda 💙
AnaAn sretno!Ridja koji tocno caj koristis i koliko dnevno mu dajes?
I mi smo na vi s kakicom, jednom tjedno i dalje, i to najcesce moramo mi izazvati. Nista ga ne muci, al je meni vec puna kapa toga.
Eee onaj što sam kupila nekad dok je bio ful mali ali je kao od 4 mjeseca, bebivita u zrncima, može topli i hladni, ja mu dajem ohlađeni, ide po pripravku 100 ml u bocicu ali on to brljavi ful malo popije, nije da strese svih deci, onda mu nekad kroz dan dajem tako malo po malo, danas je nakon 5 dana kakao 4 puta 😂🍼
Hvala curke, bit će na cacu izgleda 1,90 😂
Jagodicaaaa sam s zrbuh na ledja??? Mi kaskamo za vama!
Ma svaka beba napreduje u svom, tocnom tajmingu 👌nije nam bio problem s trbuha na ledja jer se on na principu zaleta okrenuo (sto je btw lose kaze terapeutica), ali sad odnedavno je savladao to s ledja na trbub i nema mu kraja... Rolamo se mi na veliko, citav kinderbet prodjemo, dodje mi da kupim jos 2 pletenice da imam za citav kinderbet ogradit🤣 danas ujutro se budimo, on je na uzglavlju kinderbeta i zrola se ledja-bok-trbuh-bok-ledja i tak se zrola do kraja kinderbeta, legne na trbuh, digne glavicu i škica kroz drvene resetke kinderbeta "Di ste? Ekipa?"👀🔎ja i dragi umrli od smijeha🤣
.
Nas muce komarci, mislim malisu😤 a i danas ima neke ko' napade vristanja, uzela ga maloprije baka na ruke i krene van iz sobe s njim, on bris u plac🤯 uzmem ga u narucje, onak podignem, dise onak ubrzano i drzi me za kosu dok ga primirim.
.
Nas pas krade pelene od maloga iz smeca, jao sramoteeeee🤦♀️
.
Kupujem sljedece one puzzle podlogu za igranje/valjanje po podu i stalak za cijedenje bocica, to ce bit malisi i meni poklon za useljenje🏡🎁
.
anaAn - nadam se da je nalaz holtera okej!🙏
Wow Jagodica! Fakat super! Citala sam sad na netu kaj bi trebali znat s 4 mjeseca i moj sve to radi tak da smo ok, on sad ima 3. Ovo kotrljanje od tvog je jos naprednije ;) Puzzle prostirke bi i ja, bas gledam gdje da to uzmdn pa mu napravim mjesta za rolanje, nemamo bas mjesta ovak kak je sad. Kad smo uredjivali stan prosle godine smo mislili da sam neplodna, nije bas baby proof 😅
Mene hormoni peru, horny sam all the time, nocas drama, jutros plac, ne znam kud bi sa sobom.
.
AnaAn 15:15 je odavno proslo, javi da znamo kako si :*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji