Mame drage samo da vas sve pozdravim❤️,
Mi smo u regresiji samo takvoj. Već 10 dana nema spavanja po noći, a prije dnevnog spavanja plač plač.
E da, po preporuci drage Ridje sam kupila kolica, i SAVRŠENA su.
Ako tražite kišobran kolica obvezno gledajte Jane Rocket 2. Nulti položaj za njIhove mjesece savršen, kolica jednostavna, praktična, kvalitetna, estetski lijepa, ma prezadovoljna! Kupila sam ih na svijet beba i super su, došla mi kolica sutradan, a ako imate reklamaciju nedaj Bože, odmah šalju nova.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kety hvala. Evo otisli su decki, ja sam s malenom doma na kraju ostala jer i tako ne smijemo svi uc zbog korone, a malenu dojim.. Ugl odjednom se jaaaakooo pocelo sirit po cjelom tjelu i na lice je krenulo tako da sam ga odma spremila za nedaj boze da ga krene gusit, prestrasno izgleda ovo po tjelu. 😞 Predpostavljam da ce dobiti pikicu da se to smiri i nakon toga da ce mu raditi test da se vidi na sto je alergican. 🤔 Nadam se samo da nece morat ostat tamo. Nista novo nije jeo..probudio se, sjeo u boravak gledat crtice i nakon pola sata je to krenulo. Nadam se da se ni njemu nece vise pojavljivati kao ni tvojoj malenoj. 🤞 Sad sam nervozna jer se brinem i moram cekati. 😭
[/ url
Jagodice gdje mogu pogledati za te vjezbice? Pratim vas koliko stignem, rijetko komentiram. 🙈
[/ url
Kety hvala. Evo otisli su decki, ja sam s malenom doma na kraju ostala jer i tako ne smijemo svi uc zbog korone, a malenu dojim.. Ugl odjednom se jaaaakooo pocelo sirit po cjelom tjelu i na lice je krenulo tako da sam ga odma spremila za nedaj boze da ga krene gusit, prestrasno izgleda ovo po tjelu. 😞 Predpostavljam da ce dobiti pikicu da se to smiri i nakon toga da ce mu raditi test da se vidi na sto je alergican. 🤔 Nadam se samo da nece morat ostat tamo. Nista novo nije jeo..probudio se, sjeo u boravak gledat crtice i nakon pola sata je to krenulo. Nadam se da se ni njemu nece vise pojavljivati kao ni tvojoj malenoj. 🤞 Sad sam nervozna jer se brinem i moram cekati. 😭
Ma bit ce ok 😊 dobit ce i lijek za doma u slucaju ponavljanja.ni moja nije nista novo jela tad...ali rekla je pedijatrica da moze od bilo cega..tipa neku hranu je vec jela i sve ok bilo i onda pojede i osipa se...moj muz je postao sad alergican na sezam..ima doma tabletice...a do prije godinu dana je normalno jeo.,bas bezveze 😒
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Zna li netko? Doktor i pedijatar ne rade. Treba li se s urtikarijom kod djeteta (uskoro 5godina) na hitnu? Ovo je prvi put da ju ima, vecina je na trbuhu. Prvo sam mislila da su ga komarci ispikali, dok sam skuzila sta je i procitala vise nisam stigla do dokt.
Pratim vas, al se ne stignem javit. Pa sam da ti odgovorim, Leo je imao prije 2 tjedna. Otišli smo u suprotnu smjenu jer mu se širilo, a isto je naša pedijatrica bila ujutro i primili su ga bez problema. Dobio je inekciju (mislim da kortikosteroidi) i fenistil kapi da mu dajem 3 puta dnevno. Ali njemu je baš bilo jako, leđa, trbuh, vrat, pazusi, pregibi ručica i nogica. Oko pol 5 popodne je dobio inekciju, a tek se preko noći povuklo. Drugi dan mu se opet širilo, tad i po glavi, al sam dežurala nad njim za slučaj da mu počne smetat kod disanja da idemo opet na hitnu. A doktorica je rekla kako obavezno na hitnu ako je veći dio tijela prekriven. On nije pokazivo da mu smeta pa sam htjela izbjeći da ga opet pikaju s kortikosteroidima. Počelo se nekad po noći povlačit i tek sam onda na miru otišla spavat. Srećom mu je treći dan prošlo. Nama je najvjerojatnije bilo od borovnica koje sam ja jela dan prije jer mu se baš jako pogoršavalo nakon dojenja tako da sam tjedan dana živjela na piletini, riži i tikvicama za ručak, te jabuci, banani i zobenima za doručak i večeru. Sad imam paniki čim neku točkicu vidim da će opet dobit 😭
anaAn bas me zanimalo sta je s onim sto se savija u luk,znaci nista to...supp da je sve ok❤️
Lonmi ko da moju opisuješ ..dok je nunam na rukama soava ko toop cim je spustim vice ko da sam je na čavle polegla
Fali mi nekih 20 strana, al fakat su mi živac digli ti vaši mužići! Sve bi ih redom za uho potegla! Ono wtf???
Moj nije savršen, pomaže koliko stigne i ja ga štedim na max zbog posla, al nit brunda nit se samnom nateže. To je radio pred 10 god.
.
Avama, žao mi je 😔
Kety, ništa od tog povijanja. Meni je dr objasnio da ako neš je, remenčići pomažu, ostalo je klinac!
Za spavanje neću niš komentirati da se ne ureknem...
Mlijeka imam i dalje u dostatnim količinama. Ovdje se ne izdajam, al mogla bih bez beda pomust jednu dok je on na drugoj. Mislim da mu nebi falilo. Al šta kad ga tu nema tko čuvati pa...
Idem čitati dalje!
Jel možda nekoj sjeo porodiljni u dvije 'rate' danas? Nije mi se još dogodilo da dobijem dvije uplate. Kad zbrojim ispadne ok iznos, al ne kužim zašto dvije uplate 🤷♀️ rba banka...
Sortiraj odgovore
Najstariji