Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    14. Srpanj 2021. 22:37

julesica

Curke jel se vaši bebači nekada probude vrištajući. Moj zadnjih dana od 4,5 spavanaca po danu, barem tri puta se probudi i odmah vrišti ☹️🙍 nekad zna onako lagano jauknuti u snu, a izgleda da i ovo u snu vrišti pa sam sebe probudi. Strašno mi ga je zao, odmah dodjem do njega, onako polagano da ga dodatno ne uplašim, javim mu se i smiri se gotovo odmah, naravno i podignem ga k sebi da ga dodatno utješim. Poslije je sve ok, kad se razbudi lijepo se smije i djeluje ok Jel to normalno tako, dogadja li se i vama?

Danas nam se to desilo dva puta prilikom dva dnevna spavanja. Nikad prije se nije dogodilo. Prvo sam mislila da je nesto ruzno sanjala, ali kad se ponovilo drugi put kasnije u danu vise nisam sigurna sto je to tocno… inace se budi da samo otvori okice i krene brbljat ili se smijat… ovo me danas bas iznenadilo. Generalno je cijeli dan nervozna, mozda zbog loseg spavanja sinoc… ne znam…

• thera
    14. Srpanj 2021. 22:50

Bebanomoje,ja o tome da ce on biti doma sljedevih 6 mjeseci slusam svaki puta kad se pozalim😅 
    NevaEva,i meni su rekli kad dijete navrsi 5 mjeseci tako da mislim da jos imas vremena. 
    Nama je u nedjelju 3 mjeseca. Znaci da se veselim novon skoku?🙈

• Bebanomoje
    14. Srpanj 2021. 23:34

MareiKate

Dora2021

Bebanomoje

Meni je moj maloprije rekao da će on uzeti drugih 6 mj porodiljnog da ja vidim kako je to kad dodjes s posla i onda te netko traži da zabavis bebu. Zamislite 😳🤯😡 a zamolila sam ga da ubrza s wcom jer se moram izdojiti, a ona se taman probudila i treba ju zabavljati. I kažem mu da ja danas nisam imala pauzu od bebe i da trcim na wc uvijek, a kaže on - pa bila ti je frendica danas , odmorila si! I istina da, frendica mi je danas bila i kad sam ju ostavila s malom da odem pisat, mala je počela vrištati i mene tražiti da sam izletila iz wca ko ne znam sta… fakat ne kužim…

Šteta… Vjerujem da si žalosna 🙈 mozda se on misli odmorit uz bebicu 😂😂? Pusti ga onda 😂😂 moj je odmah rekao da ja sve iskoristim 😂😂

Ja sam svom jednom zaprijetila da ću malog dat u jaslice sa 6 mjeseci ako misli da je posao koji ja doma radim lagan pa da vidim kako bi obitelj funkcionirala uz mamu karijeristicu. Zašutio je kao nikad 🤣🤣

Dobra ideja 😀 probat ću tako sljedeći put 😉

Girl1234
    14. Srpanj 2021. 23:44

Mame, kupila sam dohranu prije mjesec dana, al ima jos unutra. Može li se to koristiti? Na kutiji pise 3 tjedna od otvaranja... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

mom_of_4
    15. Srpanj 2021. 00:51

Bebanomoje ocito su svi isti samo im je  faca drugacija,moj moze spavat mirno i odmarat jer zna da sam ja konj koji ce potegnuti za oboje Al ok no stresss...pricala sam,objašnjavala,razumila,opravdavala.necu vise pored cetvero dice da odgajam i njega ma jok..to mu je trebala mater napravit prije 30 god...
    Sad imam novu taktiku,gonim svoj fazon .... uzela sam “sama sebe”opet u svoje ruke...pazit na prehranu ,dovest se u red,naprlitavat se i šepurit..taman dok dodem “sebi”mala ce porast dovoljno da mogu s prijama na veceru il pice...a onda moj Dragec mozes lajat na mjesec za sve ove dane sta sam ja lajala a niko me nije čuo ...mirisat ce kvart pet dana nakon mene kad prođem full sređena ahhahahahhah (falii mi sve jer sam trenutno  mamasita,dadilja,cistacica 24/7)
    Al bit ce vratio sam se zivote 🍾🤪💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Cut ce se....pratite me za jos recepata ahhahahahhahah

mom_of_4
    15. Srpanj 2021. 00:52

Girl ja bi ipak bacila nego se tresla od muke oce proljev il povracanje nastupiti zbog kutije  mlika..✌🏻

Emmie
    15. Srpanj 2021. 02:07

Girl1234…kupila si dohranu prije mjesec dana, a koliko ima vremena da si otvorila? Ako je više od 3 tjedna, onda baci i budi mirna😘

• ružica
    15. Srpanj 2021. 07:04

Dobro jutro!

mom ti si legenda!
    Girl, ma baci to, čim je otvoreno po ovim vrućinama u smeće s tim.
    Ridja, Dora, hvala puno na pomoći, ja naručila pa ćemo vidjeti!
    Kod nas je noć prošla KATASTROFALNO, već 7 dana ga je lupila regresija i ne spavamo ni on ni mi, ali danas je bilo gore nego ikad.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    15. Srpanj 2021. 07:09

Julesica i MissGraz,

Moj se sto puta probudio vrišteći.
    Ništa se ne brinite oko toga🤣, 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• julesica
    15. Srpanj 2021. 07:58

ružica

Julesica i MissGraz,

Moj se sto puta probudio vrišteći.
    Ništa se ne brinite oko toga🤣,

Hvala 😊
    Baš mi ga je zao, ali vjerojatno neće imati dugoročne traume od toga 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.