Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    14. Srpanj 2021. 23:34

MareiKate

Dora2021

Bebanomoje

Meni je moj maloprije rekao da će on uzeti drugih 6 mj porodiljnog da ja vidim kako je to kad dodjes s posla i onda te netko traži da zabavis bebu. Zamislite 😳🤯😡 a zamolila sam ga da ubrza s wcom jer se moram izdojiti, a ona se taman probudila i treba ju zabavljati. I kažem mu da ja danas nisam imala pauzu od bebe i da trcim na wc uvijek, a kaže on - pa bila ti je frendica danas , odmorila si! I istina da, frendica mi je danas bila i kad sam ju ostavila s malom da odem pisat, mala je počela vrištati i mene tražiti da sam izletila iz wca ko ne znam sta… fakat ne kužim…

Šteta… Vjerujem da si žalosna 🙈 mozda se on misli odmorit uz bebicu 😂😂? Pusti ga onda 😂😂 moj je odmah rekao da ja sve iskoristim 😂😂

Ja sam svom jednom zaprijetila da ću malog dat u jaslice sa 6 mjeseci ako misli da je posao koji ja doma radim lagan pa da vidim kako bi obitelj funkcionirala uz mamu karijeristicu. Zašutio je kao nikad 🤣🤣

Dobra ideja 😀 probat ću tako sljedeći put 😉

Girl1234
    14. Srpanj 2021. 23:44

Mame, kupila sam dohranu prije mjesec dana, al ima jos unutra. Može li se to koristiti? Na kutiji pise 3 tjedna od otvaranja... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

mom_of_4
    15. Srpanj 2021. 00:51

Bebanomoje ocito su svi isti samo im je  faca drugacija,moj moze spavat mirno i odmarat jer zna da sam ja konj koji ce potegnuti za oboje Al ok no stresss...pricala sam,objašnjavala,razumila,opravdavala.necu vise pored cetvero dice da odgajam i njega ma jok..to mu je trebala mater napravit prije 30 god...
    Sad imam novu taktiku,gonim svoj fazon .... uzela sam “sama sebe”opet u svoje ruke...pazit na prehranu ,dovest se u red,naprlitavat se i šepurit..taman dok dodem “sebi”mala ce porast dovoljno da mogu s prijama na veceru il pice...a onda moj Dragec mozes lajat na mjesec za sve ove dane sta sam ja lajala a niko me nije čuo ...mirisat ce kvart pet dana nakon mene kad prođem full sređena ahhahahahhah (falii mi sve jer sam trenutno  mamasita,dadilja,cistacica 24/7)
    Al bit ce vratio sam se zivote 🍾🤪💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Cut ce se....pratite me za jos recepata ahhahahahhahah

mom_of_4
    15. Srpanj 2021. 00:52

Girl ja bi ipak bacila nego se tresla od muke oce proljev il povracanje nastupiti zbog kutije  mlika..✌🏻

Emmie
    15. Srpanj 2021. 02:07

Girl1234…kupila si dohranu prije mjesec dana, a koliko ima vremena da si otvorila? Ako je više od 3 tjedna, onda baci i budi mirna😘

• ružica
    15. Srpanj 2021. 07:04

Dobro jutro!

mom ti si legenda!
    Girl, ma baci to, čim je otvoreno po ovim vrućinama u smeće s tim.
    Ridja, Dora, hvala puno na pomoći, ja naručila pa ćemo vidjeti!
    Kod nas je noć prošla KATASTROFALNO, već 7 dana ga je lupila regresija i ne spavamo ni on ni mi, ali danas je bilo gore nego ikad.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    15. Srpanj 2021. 07:09

Julesica i MissGraz,

Moj se sto puta probudio vrišteći.
    Ništa se ne brinite oko toga🤣, 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• julesica
    15. Srpanj 2021. 07:58

ružica

Julesica i MissGraz,

Moj se sto puta probudio vrišteći.
    Ništa se ne brinite oko toga🤣,

Hvala 😊
    Baš mi ga je zao, ali vjerojatno neće imati dugoročne traume od toga 😉

🌺Principessa🌺
    15. Srpanj 2021. 07:58

mom_of_4

Bebanomojeocito su svi isti samo im je faca drugacija,moj moze spavat mirno i odmarat jer zna da sam ja konj koji ce potegnuti za oboje Al ok no stresss…pricala sam,objašnjavala,razumila,opravdavala.necu vise pored cetvero dice da odgajam i njega ma jok..to mu je trebala mater napravit prije 30 god…
    Sad imam novu taktiku,gonim svoj fazon …. uzela sam “sama sebe”opet u svoje ruke…pazit na prehranu ,dovest se u red,naprlitavat se i šepurit..taman dok dodem “sebi”mala ce porast dovoljno da mogu s prijama na veceru il pice…a onda moj Dragec mozes lajat na mjesec za sve ove dane sta sam ja lajala a niko me nije čuo …mirisat ce kvart pet dana nakon mene kad prođem full sređena ahhahahahhah (falii mi sve jer sam trenutno mamasita,dadilja,cistacica 24/7)
    Al bit ce vratio sam se zivote 🍾🤪💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Cut ce se….pratite me za jos recepata ahhahahahhahah

Pratimm za vise recepata hahah💓💓💓

🌺Principessa🌺
    15. Srpanj 2021. 08:01

Cure, jel sigurno bebe smiju i onaj fredov kolut od 3mj nadalje?
    Posto ove godine nista od mora jer imamo bebe peseke,pa vjencanje i krstitke,kupili smo veeliki bazen, prvo bi joj nalo umakala nogice u njemu a kasnije kroz mj dana dok ona prode 3mj i da se malo okupa,pa makar na 10ak minuta jer obozava vodu, znaci ona bi samo bila u kadici i da ju se poljeva, opce nema problema s time🤩
    A pise na fredovom kolutu od 3mj,pa me zanima kaj vi mislite o tome 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI