Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    14. Srpanj 2021. 10:18

I nama je noc bila najgora do sad! Drzite se! Ocito je nesto u zraku! 

Lonmi
    14. Srpanj 2021. 10:37

Moja je nesto vriskala oko 1,ali kad sam ju stavila pokraj sebe spavala je ko top. Morala sam joj gurati sisu u usta da jede oko 3😂

kety992
    14. Srpanj 2021. 11:31

Hej hej 😊 drzite se mame nespavaca 💪💪 znam kak je to..uzas... 😏 
    Moj nekim cudom jos uvijek super spava...ovu noc meskoljenje oko 3,uvalila sisu i ispraznio je za 5min i nastavio spavat do pola 7 🥳👌 u pola 7 se primio obje i zaspao za 10-ak min i spavao do 10 i 20 💪 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• ružica
    14. Srpanj 2021. 11:45

Ridja i Dora,

Mislim se između ovih kolica što ste mi preporučile. Kakva im je tkanina na kojoj dijete leži, i pokrivnost tende???
    Pomozite prevagnuti!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Valkris
    14. Srpanj 2021. 11:53

I nama koma noć.. Od ponoc do 4 je spavala (mozda i nije ali sam bila preumorna da ju cujem), od 04 stenjanje, napinjanje, cicanje spavanje 5 min i u krug 🥴🥴
    Danas lovim s njom dnevne spavance. Veš i suđe ce pricekati bolje dane. 
    Ja isto jedva cekam prvi rođendan proslaviti 😂😂😂🥰🥰🎉🎉🎉

• Ridja21
    14. Srpanj 2021. 12:16

ružica

Ridja i Dora,

Mislim se između ovih kolica što ste mi preporučile. Kakva im je tkanina na kojoj dijete leži, i pokrivnost tende???
    Pomozite prevagnuti!

https://ibb.co/SxyGrq8
    https://ibb.co/Ms2DSmN
    Evo slike izbliza, ja neznam kakva su ta koja Dora ima, znam da su ova kao napravljena od nekog laganog prozracnog matrijala i ne znoji se u njima kao u jajtu recimo. Jos je unutra to sjenilo u tendi sto se izvuce i visi da sunce ne udara. Možda Dora zna bolje opisat svoja pa evo 🤷🏼‍♀️

• ružica
    14. Srpanj 2021. 14:20

Ridja,

Je ki nulti položaj skroz ravan za njih i ovo sjenilo je li dovoljno za zaštotu od sunca?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Dora2021
    14. Srpanj 2021. 14:44

ružica

Ridja i Dora,

Pomozite prevagnuti!

Hoću uploadat slike al stane na pola, nekaj ne valja.. Uglavnom, materijal je čvrst,nije živa plastika, al svejedno moraš staviti nekaj izneđu bebača i kolica... Kupljena u Magic baby, pa ak budes blizu.. Znaci, ta Cam kolica imas i precku da ih vuces kad su skupljena, dodju sa navlakom, imas ugradjenu navlaku ispod kolica za vjetar, dobiješ za komarce i kisu navlaku... Jedini minus, po mom mužu, ako volis gledat klinca, je taj da na sjenilu onaj dio porozni, nije odmah uz rukohvat, nego se moras nagnut.. Moj muz voli gledat, ja osluškujem, javit ce se 😂😂A imas i dole uz glavu opciju da ga mozes gledat... Ak me kužiš 😁😂😂 

• Dora2021
    14. Srpanj 2021. 14:45

I sjenilo ide skroz do precke dole.. To mi je bilo najvaznije.. 

• Dora2021
    14. Srpanj 2021. 14:47

Dora2021

I sjenilo ide skroz do precke dole.. To mi je bilo najvaznije..

I mogu ti poslije slike poslat, sad ću pajkit uz Doru 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.