Ta kolica imaju jedan od najnižih nultih položaja kod kišobran kolica, povišeno je kod glave mala kosina. A sto se tice zastite od sunca, bolja je nego kod ovih 3u1 mojih kolica, u kosari mu uvijek nekako ide kad su okrenuta prema meni dok setamo od sunca. Ako imas priliku otic vidjet ih u neki od ducana, rade si vidi, nebi voljela da ispadne da zato sto su meni super moraju bit i nekom drugome, ne zelim da netko bude nezadovoljan na temelju mojeg iskustva ☺
Cure meni je porodiljni poceo 22.2., znaci 22.7.moram na hzzo produljit? Kaj trebam od papira donijet?
Btw mi u skoku. Papamo, spavamo po 20 min. To je skok s 3mjeseca. Nije strasno kad zbam da ce proc. Inace vec tjednima spava uz jedno budjenje i prek dana svakh sat, dva nakon igranja pajki. Fakat se ne mogu pozalit. Ono sto me vise brine, bijeli mu se dolje na sredini. 11.7.smo napunili 3 mjeseca.
Cure meni je porodiljni poceo 22.2., znaci 22.7.moram na hzzo produljit? Kaj trebam od papira donijet?
Hm, meni su rekli kad beba bude imala 5 mjeseci, da onfa dodjem produzit.. Sad, dal se to gleda po tom kad je porodiljni otvoren ili kad je beba rodjena? 🤔 i znam da muz mora ic s tobom, da potpise da ti koristis jos 6 mjeseci
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Treba li se produživat i ovo za nezaposlene?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I meni su rekli da se javim kad beba bude imala 5 mjeseci. Nema veze o porodiljnom!
Ridja i Dora,
Hvala!
Ja sam naručila Jane, jer sam blesava jel, pa je prevagnuo izgled i plava boja kolica.
Naručila sam na babynova stranici, iz zg a , moguć je i povrat ako ne bude nešto ok.
1700 kn na nekok sniženju. Jel to ok cijena?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ridja i Dora,
Hvala!
Ja sam naručila Jane, jer sam blesava jel, pa je prevagnuo izgled i plava boja kolica.
Naručila sam na babynova stranici, iz zg a , moguć je i povrat ako ne bude nešto ok.
1700 kn na nekok sniženju. Jel to ok cijena?
Moja su bila 1400 na akciji, sad su 1.650 redovna cijena... A sad o cijeni... Ako si ti zadovoljna i bebolino onda vrijedi svake kune 🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji