Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julesica
    27. Lipanj 2021. 09:37

anaAn

Cure koje ste rodile na carski, kad ste prestale u potpunosti krvariti? Meni prestalo, ali mi se zna pojaviti crveno/smedi iscjedak jos uvijek. Danas mi je 6ipol tjedana od poroda.

Meni je bio taj crvenkasti iscjedak skoro 6 tj, onda jedan dan obilan bijeli i to je to.

🌺Principessa🌺
    27. Lipanj 2021. 09:49

NeverEver

Lussi imas sampon koji kao pjena izlazi van, kosta cini mi se 70kn al kolko toga koristis mogla bi 20 beba imat i nebi potrosila. Imas to svugdje za kupit.
    .
    Moj mali je postao osjetljiv na kavu. Cim mama sjedne i krene pijuckat, on se fino probudi kao da je podne 🙄
    I noc je bila tak-tak. Al ajde, jos nisam jaaako umorna jer je sve bilo super zadnja 2 tjedna. Samo mi se cini da budem brze ostala bez energije ako samo jos 1 ili 2 noci slabije spava. Nekak mi se energija samo topi zadnjih par dana. Valjda vrucina..

Evo kupljeno,bome je u bipi 104kn, a u dmu 70kn, ali Dm danas ne radi😅

• NeverEver
    27. Lipanj 2021. 10:49

🌺Principessa🌺

NeverEver

Lussi imas sampon koji kao pjena izlazi van, kosta cini mi se 70kn al kolko toga koristis mogla bi 20 beba imat i nebi potrosila. Imas to svugdje za kupit.
    .
    Moj mali je postao osjetljiv na kavu. Cim mama sjedne i krene pijuckat, on se fino probudi kao da je podne 🙄
    I noc je bila tak-tak. Al ajde, jos nisam jaaako umorna jer je sve bilo super zadnja 2 tjedna. Samo mi se cini da budem brze ostala bez energije ako samo jos 1 ili 2 noci slabije spava. Nekak mi se energija samo topi zadnjih par dana. Valjda vrucina..

Evo kupljeno,bome je u bipi 104kn, a u dmu 70kn, ali Dm danas ne radi😅

😳😳😳 
    Neke cure su tu pisale da su prvo namazale bebi glavicu sa prokuhanim maslinovim uljem pa oprale s mustelom i da je otislo brze. Ja nisam, mi smo samo stavili tu pjenu i ostavili 2 min i isprali. Nismo ni iscesljavali, samo sa rucnikom istrljali. Bapska prica je da na mjestu gdje se temeljice jako trljaju ne raste kosica pa sam ja lagano, da nebi to ispala prva istina koju cujem i mali ostane bez kose. Mi smo svaka 2 dana ukupno 4 puta prali i sve je otislo.

mom_of_4
    27. Lipanj 2021. 13:43

Ja sam koristila od Mustele pjenu za tjemenjacu i super mi je..sad planiram kupiti i Pii jer joj se pojavilo po čelu doslovno, mislim da cu njoj najlakse čistiti jer je naspram njih ćelava ,starija kci mi je imala dosta kose guste crne a tjemenjaca joj se doslovno razvukla od iza usiju preko glave do cela i obrva 😂😂😂😂😂😂 tako da bi  ovo trebalo s dva kupanjca sići iako je tuširam svaku vecer pa vidim da nema neke nove i ova se lagano povlači jer je nema puno.🤗 
    Inace zadnja dva dana su nas umeli grcevi ajme majko ne ponovilo se..jel vi strogo pazite na prehranu dok dojite ok znam i ja sta ne smin jest ali brate mili dosta mi vode,caja od koromača i sokova za dojilje🤭..Aj sta se tekucine tice jos i nekako Al neda mi se ni svaki daj juhe i blitvice jest 😂... mozda sam kriva jer sam pojela mrvuuuu francuske sira i cajne (samo dvi fete buđole ) jebo me pas Al da to odma tako smeta cudim se...
    Boze podrži nas sve da izdržimo em vruce em grintava dica ..da bar ona oce spavat fino da se spustim na more dvi ure sa starijima Al jok zaspe pa pali turbine i place..sve vise počinjem mislit da sam je uspila razmazit malo ipak koliko god znam da me trazi jer se osjeca sigurnije jer oce mamu i sisu za utjehu toliko mi nije realno da na nekome (muz,svekrva,teta)vristi a u mene se gasi i zaspe na meni pa Cekaj nemogu cili dan sidit da spava na meni.prosto se nadam da ce volit u  nunu sist i ljuljat se inace cu ispalit po rukama s njom i zaki Boze novaca za sva ta cudesa od njihaljki do raznoraznih zvečki 🥴🤭😩... 
    opet kukan Al osim u sebi dosla sam  napisat papir sve trpi 😝

• NeverEver
    27. Lipanj 2021. 13:48

Mom ma nije valjda od to malo hrane, mozda se tako potrefilo. Makar u francuskoj ima graska a njega kao ne smijemo dok dojimo. Mom nije bilo nista no od graha malo, pojela na salatu.
    .
    Info - isla sam se cijepit. Raspitala se kod pedijatra, ginekologa, doktori u familiji i svi vele ok je. Dodjem tamo i samo sta me ne pikne i velim da ms smao zanima jel dabas dok me cijepe ima ogranicenja za dojenja i zena se odmakne od mene kao da sam rekla e btw imam ebolu. Nisu me htjeli cijepit dok dojim. Eto.. moje iskustvo. Mozda su u drugim gradovima druga pravila, nebi me cudilo s obzirom na nasa iskustva s pracenjem trudnoca.

• NeverEver
    27. Lipanj 2021. 13:50

A jesam nepismena.. 😶

• julesica
    27. Lipanj 2021. 13:57

NeverEver

A jesam nepismena.. 😶

Nema veze, skuzili smo te 😉 baš ću i ja se raspitati pa javim kako je kod mene prošlo. Hvala na info, bit će da se ni oni nisu usuglasili 

pupetta
    27. Lipanj 2021. 14:01

NeverEver

Pupetta, za sto su te vjezbice? Skuzila sam da ih sve radim s njim i to vise puta dnevno jer se tak igramo. S nozicama kod svakog prematanja a s rucicama u baby björn. Ako imate jos kakve vjezbe koje treba raditi, podijelite pls :)

Za poticanje motorickog razvoja  Proslijedim ako nadem jos nesto korisno.
    P.S. hvala na info za cijepljenje 

Baby P 03/21 💙

MareiKate
    27. Lipanj 2021. 14:15

NeverEver

Mom ma nije valjda od to malo hrane, mozda se tako potrefilo. Makar u francuskoj ima graska a njega kao ne smijemo dok dojimo. Mom nije bilo nista no od graha malo, pojela na salatu.
    .
    Info - isla sam se cijepit. Raspitala se kod pedijatra, ginekologa, doktori u familiji i svi vele ok je. Dodjem tamo i samo sta me ne pikne i velim da ms smao zanima jel dabas dok me cijepe ima ogranicenja za dojenja i zena se odmakne od mene kao da sam rekla e btw imam ebolu. Nisu me htjeli cijepit dok dojim. Eto.. moje iskustvo. Mozda su u drugim gradovima druga pravila, nebi me cudilo s obzirom na nasa iskustva s pracenjem trudnoca.

Neva, to u Zagrebu? Pa to je bullshit 😠 službene preporuke su da se možemo cijepiti!
    Slikam knjigu tijekom dana pupetta 

kety992
    27. Lipanj 2021. 14:49

Vjezbice- super su ove vjezbice...to je nama fizijatrica sve pokazala sa starijim kad smo isli...mi smo isli zbog stopala al je bila toliko divna i pokazala mi baby  handling i kako pravilno sve radit da bi se sto bolje razvijali. Sad vec radimo ove vjezbice 💪 kasnije idu one za pravilno posjedanje,puzanje i dizanje...al nemam link nikakav ni sliku...stvarno su jako korisne

MareiKate - pa ove babylove su izdrzale piskenje izvan vode...mojima je znala bas izgledat pre puna pelena..onda sam mijenjala cesce..al nije propustilo.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.