Lonmi neke bebe tak funkcioniraju. Frendica mi je pricala za svog malog, prestqla je dojit nakon 2mj jer nije mogla vise. Bio dan ili noc, njen mali je cicao 1h pa spavao 1h. Preporodila se na ad. Ne kazem da i ti trebas tak nego da ima takvih bebica. Ne spavaju svi 3, 4 sata nakon jela. Super se drzis 😘😘😘
Lonmi neke bebe tak funkcioniraju. Frendica mi je pricala za svog malog, prestqla je dojit nakon 2mj jer nije mogla vise. Bio dan ili noc, njen mali je cicao 1h pa spavao 1h. Preporodila se na ad. Ne kazem da i ti trebas tak nego da ima takvih bebica. Ne spavaju svi 3, 4 sata nakon jela. Super se drzis 😘😘😘
Tako ti je moja, samo je razlika sta za sad po noci spava. Citajuci sta cure pisu uopce me strah.
Danas ju mama pazi navecer, izdojila sam za 1 obrok, bude joj veselo 😂.
Mislim da bi se i ja na ad preporodila, ali imam toliko mlijeka pa mi bezze, neka bude tako jos neko vrijeme pa cu vidjeti.
Ne zivcira me toliko to hranjenje koliko ti komentari pa ne mora ti svakih 1 ili 2h jesti od ljudi koji pojma nemaju o dojenju, a uzimaju si za pravo komentirati.
Bas sam maloprije pop... na to.
Ja nezz sta je u tim glavama, sigurno netko bolje od tebe zna sta tvoje dijete trazi.
Lonmi ja sam te školjke svuda tražila prije 2 mjeseca i rekli su mi kak ih nema kod dobavljača opće. Pa sam s amazona naručila. Ali ako ti tako jako curi ne znam jel bi ti bile dobre za van, ja sam ih imala zbog toga što me sve užasno smetalo na bradavice i ragada mi nije htjela zarast, pa sam stavljala sloj purelana i te školjke da mi ništa ne dira bradavice. I kod dojenja umjesto jastučića, ko kaj se skupljač mlijeka stavi. Kad se jako napune mogu procurit ako ne isprazniš na vrijeme, ja jednom dok sam dojila nisam gledala i onda smo i beba i ja cijeli bili mokri. Ja bi ti posudila, al sumnjam da sam ti blizu. Ima i medela to, ne znam jel ima njihovih di po gradu za kupit. Iako meni više curi mlijeko dok mi ništa ne dira bradavice, kad stisnem jastučićem mi manje puno curi u odnosu na te školjke. I lansinoh jastučići su mi super. A što se tiče dojenja, i moj je ful često htio prije. Njima je to i maženje, ne samo hrana. Nekad bi se smirio sam dok bi ga stavila sebi na gola prsa da leži na meni pa možeš to probat. A možda i želi tak često jest, majčinom mlijeku treba oko sat vremena da se probavi.
Lonmi pa nije ti proslo jos 6 tjedana...znaci da je normalno da jos ima neceg...evo meni sad 5 tjedana sutra...a jos uvijek mi se pojavi sukrvica i sl.
A sto se tice papanja svakih 1h...sasvim normalno...moj stariji je 8 mj sve skupa visio na meni dan i noc...vise po noci nego danu..nikad nije odspavao 3-4h u komadu...sa njegovih 8 mj sam zavrsila u vidnogradskoj jer su mi leukociti pali skoro na nulu...iscrpila sam si organizam i napao me neki virus...morala prestat s dojenjem isti tren..jako grozna situacija mi je to bila al eto...
A sad dojim po danu ..ne mjerim...al rijetko prode 1h il da on odspava 1h...2 ili 3h u komadu 🤨🤣 zadnje cicka oko pola 12 i onda spava do 4,5,6 kako kad...sve je to normalno.
Sakupljac mlijeka- narucila sam s alija...kod nas nema...nece bit do kolovoza,rujna...valjda se nece oduzit dostava. To ce mi bit super...jer mi stvarno puno puta ostpusti..s tim bi mogla sakupit pola litre sigurno dnevno...mozda i vise...ovak stalno borbu vodim sa jastucicima...🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Hej hej mame! 🍀
.
Ja sam upravo malo izljecila zivce na online trgovinama.
Nego… evo sta me buni… ove kapice za sunce? Pricale smo vec kako nam djeca nose vece brojeve. Recimo ja svojoj curi u H&M-u vec uzimam 74, mrvicu joj je veliko, ali zelim da je komotna, pogogovo sad ljeti. Duga je jako i 68 je nekako zateze tamo di je pelena iako joj nije usko. No, ono sto mi nije jasno… koji br kapice uzeti? Buduci da nigdje ne pisu cm. ili ja to ne vidim. Isto veci? Evo ja sam narucila kupace hlacice i sesir vel. 6-12mj. I tako i tako je planiram voditi na kupanje tek tamo krajem 8mj, a tad ce vec uhvatit 6mj, pa ce vjerujem bit dobro.
U cemu vi inace kupate bebe kad idete na more?
Nekako joj nisam htjela uzimat kupaci kostim jer ideja da joj je to mokro sljepljeno na kozi me odbija, uzela sam kupace gacice, cisto da nije gola bas…
Hej hej mame! 🍀
.
Nego… evo sta me buni… ove kapice za sunce? Pricale smo vec kako nam djeca nose vece brojeve. Recimo ja svojoj curi u H&M-u vec uzimam 74, mrvicu joj je veliko, ali zelim da je komotna, pogogovo sad ljeti. Duga je jako i 68 je nekako zateze tamo di je pelena iako joj nije usko. No, ono sto mi nije jasno… koji br kapice uzeti? Buduci da nigdje ne pisu cm. ili ja to ne vidim. Isto veci? Evo ja sam narucila kupace hlacice i sesir vel. 6-12mj. I tako i tako je planiram voditi na kupanje tek tamo krajem 8mj, a tad ce vec uhvatit 6mj, pa ce vjerujem bit dobro.
U cemu vi inace kupate bebe kad idete na more?
Nekako joj nisam htjela uzimat kupaci kostim jer ideja da joj je to mokro sljepljeno na kozi me odbija, uzela sam kupace gacice, cisto da nije gola bas…
Hej hej mame! 🍀
.
U cemu vi inace kupate bebe kadidete na more?
Inace bi na kapicama i sesiricima trebali pisat cm...na etiketi s unutarnje strane..barem svi koje sam uzimala su imali cm...
Mi smo im uzimali one pelene za kupanje, i na bazene i na more..da se bas ne pokakaju u vodi itd. 🙈😅 kad se nisu kupali..skinula tu i stavila obicnu pelenu.
Kety, ma online ne vidim etiketu 😅
I nisam znala da postoje pelene za kupanje - odlicno! Kupujem!
Kety, ma online ne vidim etiketu 😅
I nisam znala da postoje pelene za kupanje - odlicno! Kupujem!
Da stvarno...zanemari..ja slabo citam 🤣🤣🙈
Da da..ja sam uzimala babylove...i super su..ne moras brinut da ce se dogodit nezgodica 🤭🤭 moram priznat ja sam s curkom imala tak...i ajme..sramote,ona cucnula na plazi i igra se kad odjednom imam sta vidjet 🙈 imala je godinu i 3mj 🤣🤣🤣 od onda kupujem pelene.😜
Sortiraj odgovore
Najstariji