Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    26. Lipanj 2021. 09:44

Da, moja se cura meskoljila od rodjenja inace pred budjenje samo ili neposredno nakon zaspi. Smetala bi joj pelena npr, ja bih joj promijenila i ona bi nastavila spavat. A sad ovo traje cijelu noc. Evo nocas od 2 jutros do 7, mislim da sam se jedno 3848599292 puta ustala do njenog krevetica, ljuljuskala je, vracala dudu, namjestala… a sve to radi u snu… eventualno ako ne reagiram odmah, krene neki lagani plac koji se brzo smiri… 
    Jutros ju je muz izveo van, vidio je na meni da sam na izmaku i pustio me spavati… ne mogu vam opisati koliko mi je dobro doslo tih sat vremena… 

• MissGraz
    26. Lipanj 2021. 09:47

Elledanse

Jutrooo,
    Nasa se jednako meskolji kao i do sada, pred svako budenje. No opcenito i njoj vrucina smeta…
    Sinoc je muz isao u svatove u kojima mladenci imaju bolesno rodeno dijete i bilo je u inkubatoru sa med sestrom na svadbi, zamislite. Naravno bilo je u zasebnoj prostoriji. Pretesko za cuti uh…. Zato budimo sretne za zdrave bebe!
    Ja danas idem sa bakom nesto kupovati, a veceras sa prijateljicom vani.

Petra - gdje si ti, nema te…. Mora da si na otoku i uzivas 😉

Principesa - to su neki pametni psi. I oni vole imati svoju intimu 😀

Ugodan dan svima 🌞

U inkubatoru na svadbi??? Sorry meni to zvuci nekako nemoguce, neodgovorno i ludost bez doktora u blizini i odgovarajuce aparature, skrbi itd?? Je li to kod nas u Hrvatskoj?  

• BruNa
    26. Lipanj 2021. 10:09

MissGraz, tocno to, spava, al trazi paznju i ako slucajno zadrijemam se javi placem.

Meni fkt nije jasno cemu dijete u inkubatoru s medicinskom sestrom na svadbi. Tko voli nek izvoli, al u danasnje vrijeme, bolje da je bilo doma. Jel mozda znas sto je toj bebi? 
    Slazem se, ja sam na svom poslu vidla svasta i samo da je dijete zdravo. Istalo je sve nebitno! 

• NeverEver
    26. Lipanj 2021. 10:28

Meni nebi bilo do festanja uopce.. ozenit su se mogli i bez slavlja u takvoj situaciji. Makar kaj ja znam, mozda je i njima trebalo malo zabave i smijeha, svatko od nas je drugaciji.
    .
    Petra, si ti vec na nekoj jedrilici? 😊😊
    .
    Lonmi kako napredujete s dojenjem? Jel mala uziva?
    .
    Da se pohvalim - mali i ja smo timski odradili problem s mlijekom. Stavljala sam ga cesto i duze na cicu. Prvo nije htio jer nema niceg, onda sam ga nahranila s ad i dala cicu i tako zadnja dva dana svako malo. Nocas se vratilo mlijeko. Sisao je u 1 i spavao do 5 pa opet sisao, probudio se u 9, sisao i evo opet spava. U desnoj je i dalje manje ali ima. 💛

Lonmi
    26. Lipanj 2021. 11:22

NeverEver

Meni nebi bilo do festanja uopce.. ozenit su se mogli i bez slavlja u takvoj situaciji. Makar kaj ja znam, mozda je i njima trebalo malo zabave i smijeha, svatko od nas je drugaciji.
    .
    Petra, si ti vec na nekoj jedrilici? 😊😊
    .
    Lonmi kako napredujete s dojenjem? Jel mala uziva?
    .
    Da se pohvalim - mali i ja smo timski odradili problem s mlijekom. Stavljala sam ga cesto i duze na cicu. Prvo nije htio jer nema niceg, onda sam ga nahranila s ad i dala cicu i tako zadnja dva dana svako malo. Nocas se vratilo mlijeko. Sisao je u 1 i spavao do 5 pa opet sisao, probudio se u 9, sisao i evo opet spava. U desnoj je i dalje manje ali ima. 💛

Draga, svakih 1h sat vristi od gladi po danu. Ja ne znam gdje to mlijeko sprema u taj mali trbuh. Unervozi se navecer pa krene natezati bradavicu, ali inace nam ide super.
    .
    Cure meni to mlijeko curi i curi iz sisa, danas navecer moram na par h na jednu veceru, sta da stavim u grudnjak. I ovi jastucici koje ne podnosim kroz niti pol h procure.
    .
    Aventove skoljke za sakupljanje mlijeka sad trazim i naravno da ih nema nigdje 😣
    Jel zna mozda koja di bi to mogla naci? 

Lonmi
    26. Lipanj 2021. 11:25

I jos jedno pitanje. Lijeva bradavica mi nakon podoja zna pobijeliti i onako se stisnuti kao da je hladno. Sta bi to bilo?
    .
    Btw nemam pojma jel imam mengu ili ne, ali krvarim i dalje, rekli su mi u poliklinici nek 10 dana pratim i javim se.
    Jel jos tko prokrvario opet tako 6 tj iza poroda, mozda kakve zaostale lohije ili sta. Dok mala sisa grci me u maternici, a inace ko najslabiji moguci menstrualni bolovi. 

• julesica
    26. Lipanj 2021. 11:59

Moj se nakon onog prvog sna do 1,2 ujutro, dalje do jutra meškolji isto, prvo kad me s tim probudio sam ga hranila nisam ni gledala na sat, sad sam skuzila da nije gladan većinom nego tako spava, doduše on ne stenje ni plače, ali mi je presmiješan jer je onako skvrčeni na boku s rukicama po ustima, ko mali zeko 😀

Elledanse
    26. Lipanj 2021. 12:27

Cure nisam navela da ce dijete umrijeti. Pa su valjda htjeli da bude s njima, tako ja pretpostavljam. Teska prica... 
    .
    Ta regresija izgleda pravo iscrpljujuce, ne veselim joj se

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• ružica
    26. Lipanj 2021. 13:21

Pupetta,

Eto baš to, moj se vec dva mjeseca luđački baca.. što to znaci da smo mi u regresiji od rođenja?
    Mame, kako izgleda to vaše bacanje, bude se plaču ili?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• BruNa
    26. Lipanj 2021. 13:31

Elledanse, zbilja tuzna prica. Ne znamo kako je tim ljudima, zato bolje ne komentirat! 

Ružice, kao sto sam navela, javlja se ranije, cesce je, duze traje i trazi dudu, sto prije nije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.