Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    11. Lipanj 2021. 17:27

Ruzice,zabranit cu mu izlaske na godinu dana zbog ovog sad😂😂

pupetta
    11. Lipanj 2021. 18:44

Mom of 4 cesto smo te se sjetile, bas mi je drago da si se javila  Muzu zelim brz oporavak, a tebi da sw sto prije vratis u rutinu i da ti bebica sto bolje spava ❤
    Duda - moj isto nece, probala sam 3 vrste, nemam volje davati 1000 kn na isprobavanje duda. Nemam mu je potrebe davati po danu, ali bih voljela zbog uspavljivanja. Nisam te srece 
    Tjemenica - i nama se sad pojavila prvi put. Natopila sam bademovim uljem i ostavila 10ak minuta da odstoji i onda sam prolazila cesljem. Kasnije sam isprala obicnim Babylove sensitive samponom. Ostalo je jos malo na jednom mjestu. Ako se bude ucestalo ponavljalo onda cu kupiti Mustelinu pjenu.
    Proljetnice 2022 - ma ne znam ni hocu li u 2025 trenutno  al bilo bi fora da smo opet zajedno, morat cemo tempirati zbog dobrobiti zajednice

Baby P 03/21 💙

Emmie
    11. Lipanj 2021. 19:36

NeverEver maleni je ko śećer! Kako je samo napredan, i kako se fino smiješi. 🥰🥰🥰🥰
    Thera, nadam se da će se maleni smiriti i fino zaspati😊
    Mom_of_4 super da je sve u redu sa malenom i njenim bubregom. Znam da ti je bilo teško i brinula si se.
    Bebanomoje, nadam se da je malena bolje.⚘
    .
    Moja količina mlijeka se smanjila 50% odkako sam dobila menstruaciju☹. Sada moram duplo duže izdajati za pola manju količinu. Ništa ne pomaže, ni češće/duže izdajanje, niti čaj. Ako imate neki prijedlog, molim vas recite. Baš sam tužna.

• Dora2021
    11. Lipanj 2021. 20:02

NeverEver

Dora2021

Lonmi

Dora2021

Lonmi

Jel i vaši plaze jezik? Moja nonstop i stalno zijeva 😂

Moja mi tako pokazuje kad je gladna 😂😂

Moja onda nikad nije sita 😂😂😂

Pa nije ni moja 😂😂😂😂😂

Probajte uvalit varalicu koji put. Moj nije htio nista 7 tjedana i evo sad prije tjedan dana je ostavio u ustima jednom na minutu i odmah zaspao 😂 ja sam isprobala sve vrste i marke, nazalost nece curaprox, gospodin se odlucio za kaucuk. Bile su dvije u paketu u mülleru, fluorescentne tak da je premedeno u mraku, sam vidis pokrete ko zecek dok papa travu. Uglavnom dok znam da je sit i bljuckao je a trazi jos, dam dudu. Nekad hoce, nekad ne. Sad ima, pocucla par puta i odmah zadrijema.

😂😂 Moja i dalje je sa gađenjem ispljune 😂😂

MareiKate
    11. Lipanj 2021. 21:10

Elsa, dojim, da... Hvala,nadam se da će onda i moj mlađi prođi bez toga sad 😁

• ružica
    11. Lipanj 2021. 21:45

Pupetta😂😂,

Mene strah misliti i na 2025 🤣🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    11. Lipanj 2021. 21:49

Imam ptsp od plača.
    Ozbiljno.
    Čujem plač i kad ga nema ( a to nije često).🤣😂

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    11. Lipanj 2021. 22:04

Ružice i ja takoooo. Čak i sanjam da plače, pa se budim bez veze, a ionako ne spavam dobro.

• julesica
    11. Lipanj 2021. 22:18

I ja čujem plač i kad ga nema, drago mi je da nisam jedina 😁 mi smo u skoku zadnja dva dana i ovaj definitivno osjetimo. Malo spava, puno plače, čak i kad se smiri onako potiho cvili/jeca ☹️ koma sam od nošenja, a sutra nam i gosti dolaze, nadam se da će se pokazati u boljem svjetlu 😀 s pozitivne strane, na očigled je narastao i duze se smije 💙
    Danas bili na uzv kukova, sve je u redu, bacam se na trazenje nosiljke i razmišljam o tula free to grow

• thera
    11. Lipanj 2021. 22:19

Ja sanjam da se grci i bljuca🤦‍♀️ Btw,jos ne spavamo. Mislim da ga buša muci,zgrci se i krene vristat,pa zaspi. I tako u krug. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.