Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    11. Lipanj 2021. 13:07

NeverEver

Ruska1986

Cure, pitanje… Pojavila se tjemenica. E sad, vidim da se prvo nanese maslinovo ili bademovo ulje pa se pere Mustelinom pjenom za tjemenicu. Ono sta mene zanima, dali prije nanosenja pjene isperem kosicu od maslinovog ulja ili pjenu odmah stavim?

Ja to nisam tak radila.. samo mustelu i prala sam 3, 4 puta i otislo. Imao je tjedna dana ranije na obrvama i to smo ocistili gazama i toplom vodom i otislo.

Isto svaki drugi dan? Tako ju kupam.. I jesi to onda iscesljavala ili ?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• eleonora
    11. Lipanj 2021. 13:36

kety992

Negativ.Ljubavi

Mame proljetnice, vi se nosite sa stvarnim problemima i situacijama sa svojim bebicama, a ja u rubrici babljih priča - ali nemojte zamjeriti 🙈
    Pilates lopta - Jeste hopsale doma na njoj, je li vam to razgibalo zdjelicu i omogućilo iole lakše/brže otvaranje?
    Općenito aktivnost i šetnja - Imate li osjećaj da je pomoglo?

Ja sam hopsala/setala,/cucala ma sve…nije mi nista extra pomoglo…ali imala sam veliku bebu pa je to imalo veliku ulogu. I u radaoni sam bila na lopti itd..nista nije bas pomagalo…ali u drugoj trudnoci sam isto puno setala i rodila ekspresno ali puno manju bebu. Svakako preporucaju cim vise setnje i kretanja… 😊 tako da navali 🤭😊

Evo da se nadovežem... Ja nisam ni hopsala ni pila čaj od lista maline ni ništa i otvorila se jako brzo. Mislim da sve to ovisi..

• Dora2021
    11. Lipanj 2021. 13:38

Lonmi

Jel i vaši plaze jezik? Moja nonstop i stalno zijeva 😂

Moja mi tako pokazuje kad je gladna 😂😂

• Dora2021
    11. Lipanj 2021. 13:40

NeverEver

Mom vec smo se zabrinule, dobro nam dosla natrag 😍
    Emmie mala je cisti secer 🤩🤩🤩
    I moj mali kuzi dok nest ne stima. Jucer sam bila ljuta na muza i isto s malim ne mijenjam nist, nosim ga, smjeskam se, pricam mu al ne pusi foru 😂
    Moj muz preuzima posla skoro kolikp i ja, na meni je veci dio jer dojim al inace smo fakat tim u ovom kao i u svemu drugom, ali nam je drugacije sad, nismo sami, ne odlazimo na duge kave, nismo bili vec neko vrijeme na putu a isli smo svakih par mj nekam na vikend.. navikavamo se jos.
    .
    Mi smo danas 2 mjeseca stari 😍😍https://ibb.co/BBkQtr5

Val 💙💙💙 Pusa od Dore 💋💋💋💋

mom_of_4
    11. Lipanj 2021. 14:04

anaAn je hvala Bogu dobro je to sve bas smo bili kod dr.Sarage na uzv privatno ,to nam je najbolji djecji nefrolog on prezadovoljan kaze posto je malena beba napravit cemo kontrolni uzv za 4 mj i to bi trebalo biti to🙏🏻🕊hvala Bogu miljon puta koliko sam se sekirala samo

MareiKate
    11. Lipanj 2021. 14:27

Hej mamice, kratki pozdrav od nas ☺️ starija mi dobila vodene kozice 🙄 em što mi je teško s njom em si mislim što ako mali dobije 😵
    Za tjemenicu je najbitnije iščešljavanje, i kad je nema, češljati kosicu i masirati tjeme...

Ruska1986
    11. Lipanj 2021. 14:29

MareiKate

Hej mamice, kratki pozdrav od nas ☺️ starija mi dobila vodene kozice 🙄 em što mi je teško s njom em si mislim što ako mali dobije 😵
    Za tjemenicu je najbitnije iščešljavanje, i kad je nema, češljati kosicu i masirati tjeme…

Primljeno na znanje 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lonmi
    11. Lipanj 2021. 14:44

Dora2021

Lonmi

Jel i vaši plaze jezik? Moja nonstop i stalno zijeva 😂

Moja mi tako pokazuje kad je gladna 😂😂

Moja onda nikad nije sita 😂😂😂

🌺Principessa🌺
    11. Lipanj 2021. 15:02

Emmie

Otvorene Proljetne Bebe 2022 😲

Stizem🤣 ko ce jos tamo🤣

• ružica
    11. Lipanj 2021. 15:08

Hahahahaha, ja znam ko neće na proljetnice 2022!🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.