Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    11. Lipanj 2021. 15:10

Mame,

Što vi mislite tko bi mogao na proljetnice 2022? 🤣🤣🤣🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Elsa
    11. Lipanj 2021. 15:19

MareiKate

Hej mamice, kratki pozdrav od nas ☺️ starija mi dobila vodene kozice 🙄 em što mi je teško s njom em si mislim što ako mali dobije 😵
    Za tjemenicu je najbitnije iščešljavanje, i kad je nema, češljati kosicu i masirati tjeme…

Hej, ne znam jesam li sve popamtila nemoj se ljutiti ako nisam, ali ti dojis jel tako?Jer onda bi ti trebao još biti zaštićen, moja je imala, a beba 4 mj i nije dobila..
    A imala je full jake točka na točku...

• NeverEver
    11. Lipanj 2021. 15:46

Ruska da, iako sam ja s gazom trljala i rucnikom prva 2 puta i islo je.  :)
    Lonmi - kad beba plazi jezik i ima stisnute sake to je znak da hoce jest. Moj je isto imao prvih 5 tjedana staaaaaalno zatvorene sake i plazio jezik i uvijek je bio gladan. Tolko da se zbljuckao, poceo stucat al on bi jos. Zato sam i rekla da je dojiti tesko, razloga za cicu oni imaju milijun i nemas raspored.

• NeverEver
    11. Lipanj 2021. 15:56

Moj se probudio nakon 4 sata, premotala sam ga, jeo je, 30 min smo pricali (aguuu, ugu, aaa, kuuu, buuu 😂😂) pa 10 min tummy time i 15 u baby gymu i onda je jeo opet i tijekom jela je kakao. I onda je poceo histericno plakat. Dignem ga, podrigne se sto je obicno razöog za plac i tako me zbljuckao.. sir.. 😂😂 tak da.. nema mjeru i dalje, 2 mj ima i prenajede se. Mislim da je to sve normalno. Jucer i danas nismo ni malo ad imali al obicno popije jednu porciju uz sisanje, 120ml.

• Dora2021
    11. Lipanj 2021. 16:15

Lonmi

Dora2021

Lonmi

Jel i vaši plaze jezik? Moja nonstop i stalno zijeva 😂

Moja mi tako pokazuje kad je gladna 😂😂

Moja onda nikad nije sita 😂😂😂

Pa nije ni moja 😂😂😂😂😂

• NeverEver
    11. Lipanj 2021. 16:28

Dora2021

Lonmi

Dora2021

Lonmi

Jel i vaši plaze jezik? Moja nonstop i stalno zijeva 😂

Moja mi tako pokazuje kad je gladna 😂😂

Moja onda nikad nije sita 😂😂😂

Pa nije ni moja 😂😂😂😂😂

Probajte uvalit varalicu koji put. Moj nije htio nista 7 tjedana i evo sad prije tjedan dana je ostavio u ustima jednom na minutu i odmah zaspao 😂 ja sam isprobala sve vrste i marke, nazalost nece curaprox, gospodin se odlucio za kaucuk. Bile su dvije u paketu u mülleru, fluorescentne tak da je premedeno u mraku, sam vidis pokrete ko zecek dok papa travu. Uglavnom dok znam da je sit i bljuckao je a trazi jos, dam dudu. Nekad hoce, nekad ne. Sad ima, pocucla par puta i odmah zadrijema.

• thera
    11. Lipanj 2021. 16:49

Nama je veselo😅 Kisa pada,doma smo,vriiiistimo. Premotala ga sto puta,jeo je 100 puta,dijete ce danas dobiti kilu🙈 Sve pase samo 5 min i opet u plac. Zaspao 2puta na par minuta. Odgovara samo nosanje gdje je on uspravno nista drugo. I to kad gledamo kroz prozor u dnevnom. Ne daj boze da odemo npr u spavacu😂 Ruke ce mi otpast od nosanja. Jedva cekamo da dan zavrsi neki😅
    Ono kad se sjetim da sam jutros nadobudno izvadila sastojke da skuham grah😂😂

• MissGraz
    11. Lipanj 2021. 16:50

Ruzice, hahahhahah jesi me nasmijala sa ovim “ja znam ko nece” 😂  znam i ja. 
    Momof4, drago mi je da si nam se javila, bas si nam falila! 💜

• thera
    11. Lipanj 2021. 16:52

Proljetnice 2022? Danas neeeema sanse😅

• ružica
    11. Lipanj 2021. 17:26

Thera,

Ti si sigurno na proljetnicama 2022! 😍

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.