Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    11. Lipanj 2021. 14:04

anaAn je hvala Bogu dobro je to sve bas smo bili kod dr.Sarage na uzv privatno ,to nam je najbolji djecji nefrolog on prezadovoljan kaze posto je malena beba napravit cemo kontrolni uzv za 4 mj i to bi trebalo biti to🙏🏻🕊hvala Bogu miljon puta koliko sam se sekirala samo

MareiKate
    11. Lipanj 2021. 14:27

Hej mamice, kratki pozdrav od nas ☺️ starija mi dobila vodene kozice 🙄 em što mi je teško s njom em si mislim što ako mali dobije 😵
    Za tjemenicu je najbitnije iščešljavanje, i kad je nema, češljati kosicu i masirati tjeme...

Ruska1986
    11. Lipanj 2021. 14:29

MareiKate

Hej mamice, kratki pozdrav od nas ☺️ starija mi dobila vodene kozice 🙄 em što mi je teško s njom em si mislim što ako mali dobije 😵
    Za tjemenicu je najbitnije iščešljavanje, i kad je nema, češljati kosicu i masirati tjeme…

Primljeno na znanje 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lonmi
    11. Lipanj 2021. 14:44

Dora2021

Lonmi

Jel i vaši plaze jezik? Moja nonstop i stalno zijeva 😂

Moja mi tako pokazuje kad je gladna 😂😂

Moja onda nikad nije sita 😂😂😂

🌺Principessa🌺
    11. Lipanj 2021. 15:02

Emmie

Otvorene Proljetne Bebe 2022 😲

Stizem🤣 ko ce jos tamo🤣

• ružica
    11. Lipanj 2021. 15:08

Hahahahaha, ja znam ko neće na proljetnice 2022!🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    11. Lipanj 2021. 15:10

Mame,

Što vi mislite tko bi mogao na proljetnice 2022? 🤣🤣🤣🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Elsa
    11. Lipanj 2021. 15:19

MareiKate

Za tjemenicu je najbitnije iščešljavanje, i kad je nema, češljati kosicu i masirati tjeme…

Hej, ne znam jesam li sve popamtila nemoj se ljutiti ako nisam, ali ti dojis jel tako?Jer onda bi ti trebao još biti zaštićen, moja je imala, a beba 4 mj i nije dobila..
    A imala je full jake točka na točku...

• NeverEver
    11. Lipanj 2021. 15:46

Ruska da, iako sam ja s gazom trljala i rucnikom prva 2 puta i islo je.  :)
    Lonmi - kad beba plazi jezik i ima stisnute sake to je znak da hoce jest. Moj je isto imao prvih 5 tjedana staaaaaalno zatvorene sake i plazio jezik i uvijek je bio gladan. Tolko da se zbljuckao, poceo stucat al on bi jos. Zato sam i rekla da je dojiti tesko, razloga za cicu oni imaju milijun i nemas raspored.

• NeverEver
    11. Lipanj 2021. 15:56

Moj se probudio nakon 4 sata, premotala sam ga, jeo je, 30 min smo pricali (aguuu, ugu, aaa, kuuu, buuu 😂😂) pa 10 min tummy time i 15 u baby gymu i onda je jeo opet i tijekom jela je kakao. I onda je poceo histericno plakat. Dignem ga, podrigne se sto je obicno razöog za plac i tako me zbljuckao.. sir.. 😂😂 tak da.. nema mjeru i dalje, 2 mj ima i prenajede se. Mislim da je to sve normalno. Jucer i danas nismo ni malo ad imali al obicno popije jednu porciju uz sisanje, 120ml.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI