Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    02. Lipanj 2021. 17:17

Thera, kod koga si bila u Klaicevoj?
    .
    Majcin sine, znaci plac plac plac i to takav, da sam sva u ocaju sa sebe skinula majcu, stavila ga koza na kozu i jedva uspjela primiriti🤯 zaspao je na meni, sad sam ga prebacila u kindru na trbuh i nadam se da bude barem malo oddrijema, cak ne trazim niti spavanac🙏 
    .
    A ja sjedim u grudnjaku i bapskim gacama, rascupana na krevetu. Umorna ko' zemlja. Zedna ko' graba😑

• thera
    02. Lipanj 2021. 17:22

Jagodice,dr.Bojić.

Jagodica125
    02. Lipanj 2021. 17:24

Kucanske poslove ne uspijevam uopce odraditi. Ako uopce, onda nesto mini, tipa iznesem smece, pocnem praznit, punit  perilicu - zapocnem i nedovrsim 🤷‍♀️a meni je to wellness sam takav🤗
    .
    E da, nama predstoji pregled 2.po redu kod pedice sljedeci tjedan i nije da prizivam zlo, ali mislim da se i kod nas radi o hipertonusu - sakice stisnute vecinu vremena, pisala sam vec o onom "izvijanju" u luk kod podrigivanja i sto sam primjetila zadnja 2 dana - kad ga drzim u narucju, nunam npr pocinje mi se dizati, tj savijati prema naprijed, kao da zeli sjesti🤔 popraceno uz nekakvo rezanje, roktanje. Boze mi oprosti, ali nadam se da kuzite kaj mislim. Kao da trbusnjake radi...
    .
    Ja prijavljujem jace opadanje kose, vrtoglavicu (vjerovatno jer sam ovak anemicna, a sad jos i mengu imam) i suha usta, suha koza, znaci mogla bi se uljem trackat i jos nebi bilo dost...

• thera
    02. Lipanj 2021. 17:24

Zao mi je sto imas takav dan. Moj se vozi trenutno,ljuuut je,imam osjecaj da ce iz jajeta izaci. Dragi nas ostavlja i ide na posao dalje,jedva cekam😅

Jagodica125
    02. Lipanj 2021. 17:26

Thera, ni nama uvz kukica nije dugo trajao, a bili smo kod dr. Vlajica🤷‍♀️

• thera
    02. Lipanj 2021. 17:27

I ja sam primjetila pojacano ispadanje kose i vrtoglavice zadnjih par dana. Opcenito se nekako slabije osjecam. Pripisujem to neredovitom spavanju i prehrani

Jagodica125
    02. Lipanj 2021. 17:27

Napisem kasnije, budi se... idemo ispocetka...

• thera
    02. Lipanj 2021. 17:29

Jagodice,jel i kod vas kontrola kad prohoda ili ne morate dolaziti vise? Ne smeta mi toliko to sto je kratko bilo nego to sto mi pola toga nije objasnio,a na nalazu samo napisao da je sve uredno. 

Emmie
    02. Lipanj 2021. 17:56

Mame evo mene i to naspavane - čudo jedno. Malena je zaspala oko 5 (opet)  i probudila se da jede 8:45, 11:45 i 14:40. Kad kažem probudila, mislim da je kenjkala da jede i glasno cuclala rukicu/palac što znači da je ogladnila. Nahranila sam ju i ona je produžila spavati. Ja sam spavala mozda 7 sati, što je super. Eno sad opet spava nahranjena i presvučena. 
    Elledanse, u pravu si, ona sigurno spava previše po danu, kao što vidiš. Nadam se da ću moći pomjeriti to spavanje u normalne sate. Da spava ovako 8- 10 ujutro to bi bilo super!
    Pupetta hvala za informacije.😘 Napravila sam screenshot pa ću te metode pokušati na malenoj.
    MareiKate kakav dan!  Ne vjerujem da ćeš ga ikad zaboraviti, i jednom ćeš se moći svemu smijati 🙂.
    AnaAn, ako ideš kod svojih, uživaj! Ja bih sada u Kanadu da mogu! 
    Thera maleni je ko šećer! Koliko on samo voli svoj baby gym! 
    Slikovnice - kupila sam neke što se mogu prati i žvakati, pa ću vam reći utiske kasnije. 
    Ruska - rukice...moja se još uvijek lupi po licu, i grebe, štipa, dira oči, trlja lice uffff. Ima dobru kontrolu većinu vremena, ali nekad rukice rade ono što hoće hahahah

• NeverEver
    02. Lipanj 2021. 18:10

Jagodica i ja sumnjam na hipertonus. Ista stvar kao kod tebe.
    .
    Ruska da, kao perut izgleda u biti. Prvo je dobio na obrvi, ocistili i to je bilo to. I sad tjedne kasnije dobio bas na glavi i opet na obrvi, guglam i vidim da to svrbi tak da moj bas gadja oko kad se grebe. Nocna mora. Stalno mu sad mokrom gazom prolazim po oku.
    .
    Cure, ja uz jedan polufunkcionalni jajnik i dojenje dobila mengu. 40ak dana nakon poroda. Wtf??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI