Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    25. Svibanj 2021. 17:26

Ja sam svog uspavama u kupaoni uz fen. Dosao tata,stavio kljuc u bravu i ispocetka. Ali sad nek ga on uspavljuje😅

Jagodica125
    25. Svibanj 2021. 17:54

Meni danas treba nesto žestoko 🤣🍹🍸🍷

• thera
    25. Svibanj 2021. 17:55

Izgleda da nas ima vise takvih😅

Girl1234
    25. Svibanj 2021. 18:18

Pristajem ja i na žesticu 🙈

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

🌺Principessa🌺
    25. Svibanj 2021. 18:37

Joj na bi jedan gin tonic🤤 da malo dodem k sebi hahaha nisam alkohola okusila ne sjecam se kak dugo🤣 a bas jw ovaj tj u Lidla gin🙈

🌺Principessa🌺
    25. Svibanj 2021. 18:37

Moja gica zaspala na meni napokon i sad ni prd ni mrd hahaha 🐷

🌺Principessa🌺
    25. Svibanj 2021. 18:38

Idrmo svi u park popit nekaj,pod maturante budemo se svercale🤣

• MissGraz
    25. Svibanj 2021. 18:43

Ja da sad popijem nesto zestoko ja mislim da bi momentalno bila pijana, em nisam pila godinu dana, em sam umorna k’o pas. Kazu casa vina da ne skodi dojiljama, a da bebe manje bole zubi, eto cisto da znate tu info 😂

• thera
    25. Svibanj 2021. 18:59

Ja sam kako na pocetku malac nije htio sisati popila pivu za rockas. Ajme cure moje,ko da sam gajbu popila a ne jednu😂 Zaspala sam 5 min nakon. Fini rockas😂

• julesica
    25. Svibanj 2021. 19:06

Danas je očito dan za plakanje, moj na kraju zaspao poslije 14, otišli van do pola 5, on sve prespavao, nek nam je samo lijepog vremena. Sad je opet drama, ali ga dragi dadilja, ja odmaram ledja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI