Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌺Principessa🌺
    25. Svibanj 2021. 18:37

Moja gica zaspala na meni napokon i sad ni prd ni mrd hahaha 🐷

🌺Principessa🌺
    25. Svibanj 2021. 18:38

Idrmo svi u park popit nekaj,pod maturante budemo se svercale🤣

• MissGraz
    25. Svibanj 2021. 18:43

Ja da sad popijem nesto zestoko ja mislim da bi momentalno bila pijana, em nisam pila godinu dana, em sam umorna k’o pas. Kazu casa vina da ne skodi dojiljama, a da bebe manje bole zubi, eto cisto da znate tu info 😂

• thera
    25. Svibanj 2021. 18:59

Ja sam kako na pocetku malac nije htio sisati popila pivu za rockas. Ajme cure moje,ko da sam gajbu popila a ne jednu😂 Zaspala sam 5 min nakon. Fini rockas😂

• julesica
    25. Svibanj 2021. 19:06

Danas je očito dan za plakanje, moj na kraju zaspao poslije 14, otišli van do pola 5, on sve prespavao, nek nam je samo lijepog vremena. Sad je opet drama, ali ga dragi dadilja, ja odmaram ledja 

• thera
    25. Svibanj 2021. 19:09

Svi jedva cekamo lijepo vrijeme. Nama je stvarno to spas. Je da cu preselit van ali nema veze,samo nek je mir nama. I tako sve dok se za par godina ne bude nesto moglo dogovoriti s njim😂

Jagodica125
    25. Svibanj 2021. 19:37

Mene strah popit nesta alkoholnoga, da me ne supi😅 inace uopce ne pijem, sad da kresnem radler, mislim da bi me kresnulo🤣
    .
    Mi obavili kupanac bez plakanja🥳 u to ime pijme ga🤣

• thera
    25. Svibanj 2021. 20:18

Mi smo isto obavili kupanac,sa skroz malo plakanja😂 Cini mi se da je njemu voda bila prehladna. Ja stavljala kako mi je patronazna rekla. Od kad stavljam po svom kupanac nam ide sve bolje. Nakon toga ga stavila u ugrijani rucnik,pa kasnije u ugrijani bodi,cetkala mu kosu duze vrijeme i evo vec sat vremena skoro suti i zvace dudu,i to SAM. Ako je do kupanja,kupat cu ga 5 puta dnevno,nije problem😂

• julesica
    25. Svibanj 2021. 20:21

Mene danas opet boli/zateze rez od carskog, a u petak je 4 tjedna, nisam osjetila zatezanje već dva tjedna, a malog jučer i danas non stop nosim, pa se bojim da nije od toga. Rez izvana izgleda normalno, nema promjena, zatezanje i bol nekako osjetim kao unutra i samo s lijeve strane. Ima netko slično iskustvo?

• julesica
    25. Svibanj 2021. 20:24

thera

Mi smo isto obavili kupanac,sa skroz malo plakanja😂 Cini mi se da je njemu voda bila prehladna. Ja stavljala kako mi je patronazna rekla. Od kad stavljam po svom kupanac nam ide sve bolje. Nakon toga ga stavila u ugrijani rucnik,pa kasnije u ugrijani bodi,cetkala mu kosu duze vrijeme i evo vec sat vremena skoro suti i zvace dudu,i to SAM. Ako je do kupanja,kupat cu ga 5 puta dnevno,nije problem😂

I meni se voda činila prehladom kad ga je patronažna kupala, i još ona meni kao 22 stupnja je ok temperatura zraka za kupati bebu, meni nekako nije. Mi smo ga kupali dvaput poslije i stvarno uziva, ali smo ipak zagrijali prostoriju i mjerili temperaturu vode 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.