Lussi mozda da pedijatru odes u kc? Odma te uzme na pregled i da br za uzv kukova u bolnici, tam dodjes na red odmah drugi dan i obavis zabadava. To ti je kratki pregled i dr.je stvarno detaljan.
.
Kaj ima u Kc za uzv kukova? Svi samo govore di god da ides,moras dugo cekat na red..🥴
Pedijatru smo se upisali u Kz, iako je puna, svi ju hvale pa nas je ubacila nekak kod sebe🙈
Pa valjda ti i ona moze napisat uputnicu za kc kad u kz nema. Imas, mi smo bili, nazoves i mi smo odmah drugi dan bili, za to se ne ceka i to u 7 i 15 ujutro nas narucili, u 15 do 8 bili doma. Dva su pedijatra u bolnici, nama je bio dr. Vondracek. Nemoj placat ak ne moras.. znaci na 1.pregledu kod pedijatra je rekao da moramo na uzv kukova, standardni pregled i dao broj. :)
Hipp combiotik - mi uzeli tijekpm trudnoce da imamo nest doma. U biti se ta hrana moze zbog sastava koristit koliko hoces kao i majcino mlijeko. Mi smo prvih 5 tjedana bili na cistom mom, sad smo 3, 4 puta skuhali kad je imao periode da je sisao puuuuno i nije bilo problema s tim. Dakle nikad nije pojeo vise od jedne porcije u danu. Jucer je povracao ali to nema veze s hranom, vise s tim sta mu je mama dala jesti kao da malac ima veci zeludac od nje.
I meni je koma dan ☹️ znači nije odspavao više od pola sata u komadu, taman si sprtljam neki ručak da pojedem nešto, stavim na stol i on u plač. Opcija da ga pustim da plače mi još ne dolazi u obzir, mogu ga pustiti pola min, min, i to ako baš ne vrišti, vjerojatno ću promijeniti mišljenje s vremenom. Evo sad spava na meni, sav skvrčen, a znam ako ga spustim bit će plač, a sladak mi je za poludit, i lice mu je na dohvat pa ga stalno cmačem, jadničak 😁😁 mislim da ću ga u kolica i idemo van malo
Ajmo na vinčekooo
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Za vinceko spremneeeeee. Pogodite gdje smo mi bili? Vozili se u autu🤦♀️ Setali do 13, pa se vratili u stan jest i nakon toga deranjeeeee. I nista,natrag u kolica i van. A vani nakon pola sata i manje kisa. I spremila ja njega u auto i krug po kvartu. To bi bilo super da se nije trebalo vratiti a ostali bez mjesta ispred zgrade. Pa sam po kisi vukla jaje i kisobran da ga jadnog ne smoci. Jedva smo se vratili do stana. Nastavak slijedi😅
Evo i ja svog spustila nakon sto je milijun sati sklupcan na meno drijemuckao. Odmah se opalio rukom po nosu i otvorio oci cim je taknuo krevetic. Nastavak slijedi i kod mene 😂😂😂
Javite onda na vrijeme da i mi iz Dalmacije stignemo nazdraviti s vama
I kod nas je slicna situacija. Uspavala ga 3 puta, 3 puta ga spustala u krevetic i probudio se. Onda sam ga ostavila da spava na meni i evo sad sisa
Baby P 03/21 💙
Mog mišo probudi par puta dnevno. Taman cvrsto zaspi, bar ja mislim,kad odjednom obje ruke u zraku i oci sirom otvorene. I sve ispocetka😅
Ajme thera! Nije te strah voziti ga sama? Jel se sad smirio?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Moja je curka u odnosu na jucer danas med medeni. Bogu hvala! Samo papa i jede, mozda se i izmorila jucer!
.
Mi iz dalmacije cemo imat svoj skup, pa cemo se onda jednom godisnje svi sastajat i jug i sjever, k’o stranka. 😂 A sto je neko jednom napisao, mozda nam djeca jednog dana budu isli u isti razred, na trening ili slicno… bas fora! I imam osjecaj da ce ovaj forum bit vjecno aktivan - ajmeeee zene danas mi se zeni sin/udaje kcer! 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji