Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Erika33
    25. Svibanj 2021. 11:33

E da, moj odbija dudu kaj bi mi bio spas..... Jer se uspavljuje na cici.... Nece i neće.... 🙊
    A s druge strane, imam doma 3godisnjakinju koja još ima dudu.... Doduše, samo za spavanje. Pa ti reci😃🙄

kety992
    25. Svibanj 2021. 11:35

Hvala curke...bas je divna beba...ciki oko pola sata i onda spava 2h...predivan je.
    Erika - ja sam u sobi 3 ☺ jos 2h i kuci 🥰😍😍😍 svi ga dolaze gledat iz rađaone jer je stvarno pravi mali div za mamu ovako sitnu.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• thera
    25. Svibanj 2021. 11:43

Bok mamice🥰
    Mi secemo i koristimo dok nema kise,upoznajemo Zagreb😊 A kasnije cemo smisljat nove metode smirivanja😅
    NevaEva,nije ovaj savski gaj los😉
    Kazu da djeca sve duze spavaju po noci. Nas spava sve manje. Sad su nam budenja na 2-3 sata,prije bi izdrzao i vise od 4 da ga nismo budili. Tak da nama dan rano pocinje,oko 5😅 Sretno svima danas,da prodje sto mirnije😘

• Erika33
    25. Svibanj 2021. 11:45

kety992

Hvala curke…bas je divna beba…ciki oko pola sata i onda spava 2h…predivan je.
    Erika - ja sam u sobi 3 ☺ jos 2h i kuci 🥰😍😍😍 svi ga dolaze gledat iz rađaone jer je stvarno pravi mali div za mamu ovako sitnu.

A ti si skroz na početku, jos čuješ i radaonu 😃
    Pa mali je stvarno pravi mali div, divim ti se na prirodnom porodu. Naklon do poda.
    Te još jako boli? 

kety992
    25. Svibanj 2021. 11:57

Erika33

kety992

Pa mali je stvarno pravi mali div, divim ti se na prirodnom porodu. Naklon do poda.
    Te još jako boli?

Istina...cuje se iz radaone 🙈🙈 pa ja se sama sebi divim jer nezz kak sam to izvela...prodisala sam svaki truud a drip je stvarno bio grozan bez ikakvih lijekova ...nezz od kud mi snaga jos za izgon al eto...pa boli me ako duze stojim jer mi je pritisak dosta al uz brufen se lakse dise...

• Erika33
    25. Svibanj 2021. 12:28

kety992

Erika33

kety992

Te još jako boli?

Istina…cuje se iz radaone 🙈🙈 pa ja se sama sebi divim jer nezz kak sam to izvela…prodisala sam svaki truud a drip je stvarno bio grozan bez ikakvih lijekova …nezz od kud mi snaga jos za izgon al eto…pa boli me ako duze stojim jer mi je pritisak dosta al uz brufen se lakse dise…

Nisi epi uzela?! 🙉
    Svaka čast još jednom! 😀 

kety992
    25. Svibanj 2021. 12:47

Erika- joj nisam ni u jednom porodu.. i sad sam dosla otvorena i s trudovima..kao brzo ce to...al eto...produzilo se i stvarno sam mislila da necu izdrzat...kad su rekli da dolazi dr Zmijanacu smjenu jutarnju samo sam minute odbrojavala ...i eto spasila me muke...najgori porod,necu lagat al ajd...bitno da smo nas dvoje ok i da je sve dobro zavrsilo.

• ružica
    25. Svibanj 2021. 12:57

Bebanamoje,

Nisam vidjela to pitanje.
    Dakle, ja ga izbjegavam po rukama jer ima 7 kg, a ja problema s leđima.
    Navečer zaspe u svom krevetiću, a preko dana kombiniramo njihaljku, ruke, dudu itd...
    Brinu me ova plakanja tj. Vrištanja a kada mi se čini da ga ništa ne boli odnosno da nisu grčevi.
    Npr. Smije se, i uskoro vrišti. I onda ga moraš na ruke što drugo...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    25. Svibanj 2021. 12:58

Također,

Pustite li ih da malo plač ikada, naravno kada ste uz njih..
    Meni se čini da ću morati malo jer jednostavno nemožeš izdržati taj ritam...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• thera
    25. Svibanj 2021. 13:02

Ruzice,i moj se zna smijati pa za minutu vristi. Ali isto tako i obrrnuto,nema pravila.
    Ja ga dosad nisam ostavljala duze da place,mozda toliko da odem na wc ili po casu vode. Mozda cu morati ponekad. Nekad imam osjecaj da ce se isto brzo smiriti nosala ga ja ili pustila da place

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.