Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    24. Svibanj 2021. 19:39

Slatkis🥰

• NeverEver
    24. Svibanj 2021. 19:44

Joj cure.. hvala.. evo probudio se i visi na sisi svoje nemajke.. 
    Thera prekrasan je! Okece sive? Kod nas isto jos uvijek. Kad su kod vasih dosle boje? 😂
    Iva, mi smo imali super ritam nekih mj.dana pa se promijenilo, sad se opet mijenja. Imamo faze zapravo. 
    Girl, Ruzica, Thera i sve ostale drage premorene mame, kad cemo ih ostavit tatama i otic na casu dobrog vina? Iduce godine u ovo vrijeme? 🙈🙈
    Poplun - kupila bi jer ne mogu skuzit jel mu vruce/hladno pod dekom jer smo mi pod poplunom. Bedasta sam. I nemajka. Danas sam sve..

• thera
    24. Svibanj 2021. 19:47

Okice su za sad neke tamnoplave. Moje su svijetle,tata ima crne pa mi se nekako cini da mogu samo tamnije bit😊
    Ja sam uvijek za casu vina🤗 Pa makar onih 125 ml sto smijemo😂

• thera
    24. Svibanj 2021. 19:52

Moram vam se pohvalit kako izgleda kad tata cuva dijete.
    Maaaalo mu se otkotrljao😂 Pitam ga kako je to uspjelo,kaze,on je samo nesto pogledao na tv-u a sincic skliznuo. 
    https://ibb.co/cgKPRX6

• NeverEver
    24. Svibanj 2021. 20:02

Hahahaha ode beba 😂😂
    Moj ima od prvog dana sive kao aluminijsku foliju 😂😂 ja imam sivoplave, muz smedje. Bit ce smedje jer su fakat jako tamne pa ne vjerujem da ce krenut u plavo ali jos se ne mijenjaju. Sad smo mjesec i pol stari. 
    125ml je sasvim ok za pocetak, terasa od il seconda je blizu, mozda nam i daju vino to go dok vide klince 😅

• thera
    24. Svibanj 2021. 20:07

Il secondo je sasvim ok🤗 A i 125 ml,sta cu😂 Sanjam sad kad malo zatopli predvecer sjest na neku terasu i gustat malo. U miru😅

• Dora2021
    24. Svibanj 2021. 20:59

😂😂 Ajme cure, organitlzirala sam si za pramenove kod frizerke, al moramo ić svi jer moj muž nezna animirat malu i kad mu kažem da voli da joj se pjevuši na uho on veli da on to ne radi 🙈🙈 ajme mužu pa ni ja nisam prije sto stvari radila 😜 jel se vama čini ko da klinci svaki tjedan imaju neke nove fore kod uspavljivanja? Meni su one collic 0-9 homeopatske super za grčeve, napokon i prducka.. Kakvi su vam nokti? Ja nisam tak čvrste i duge imala nikad 😂 jedino kosa nije više tak suha ko u trudnoci... 

Bubica1
    24. Svibanj 2021. 21:11

Vecer mamice! 🖐️
    Mi smo sad puno bolje od kad sam prestala pretrpavati dijete hranom. 🤣 NevaEva, šta bi tek onda ja trebala rec kakva sam nemajka, moje dijete svako malo bljucalo od previse hrane. 😛 
    Sad je stvarno super iako nam je danas malo losiji dan, puno plakanja zbog grceva. Ali si bas mislim da se jednostavno moram s tim pomiriti da je svaki dan drugaciji. Taman kad mislim da je sve super i kak sam sve odlicno pohvatala, iduci dan mi da lijepi samar. 😁 Tak da, cim se pomirim s tim, bolje za mene. 
    Iva, mi smo isto na kombinaciji samo je kod nas obratno, vise uspijem svojeg nego dohrane. Trudim se cim cesce izdajati pa imam vise mlijeka. Ali neki put se dogodi da je vise dohrane, ali ne zamaram se. Bitno da dobije barem nesto mojeg. Isto sam ispocetka bila na toj kombinaciji s dojenjem, izdajanjem i dohranom, ali sam shvatila da mi je to puno teze jer nikad nisam znala koliko je povukla na cicu pa je na kraju bilo previse svega, jadna bljucala na sve strane. To je onaj moj prvi slucaj sopanja djeteta. 🤣 Uglavnom, otkad sam na izdajanju i dohrani, super nam je jer tocno znam kolicinu. Naravno, ti ces vidjeti sto vam najbolje odgovara, nama cica nije jer je gospodicna bila prelijena, cesto zaspala na cici i nije htjela vuci, vise se igrala s njom. 
    Sto se tice ritma, ista stvar kao sto sam i gore napisala. Taman kad mislim da smo uspostavile neki ritam, drugi dan drugacije i sve pada u vodu. I sad mislim da nam super ide, ali bolje da sam tiho da se ne ureknem. 😉
    Ruzice, kolko ti je malac sad star? Kolko cesto ga hranis i kolko ml? Bas mi te zao da se tolko mucite.
    Girl, pridruzujem se klubu premorenih mamica. 
    Ja se odoh izdojit i na spavanje.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    24. Svibanj 2021. 21:20

E da Dora, sad si me bas sjetila to za kosu, bas sam to htjela pitati. Znaci, meni je kosa katastrofa, tolko ispada da se cudim da vec nisam celava. 😳 Dal je i vama tak? 
    A za nokte ne bi znala rec jer su mi stalno skroz odrezani, ali mi se isto cini da su cvrsti. 😁

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• julesica
    24. Svibanj 2021. 21:26

Oči - moj za sada ima neku ful čudnu boju, kao tamnoazurnoplave 🙍
    Kombinacija hrane - ja dojim, no kad vidim da plače od gladi, a već sam mu npr. dva puta dala da sisa u sat vremena, onda mu dam dohranu, redovito ga to umiri i onda sam jadna jer ispada da drzim dijete gladnim ☹️ htjela sam se izdojiti da vidim bar količinu, ali nejde nikako. Već smo i dragi i ja malo ludi, kaze on da počnemo samo sa AD, a meni nekako zao, stalno imam osjećaj da ćemo uspjeti ostati na dojenju, ali kako vrijeme prolazi lagano gubim nadu i zao mi je se svi frustriramo  
    Oblačenje - da li oblačite bebicama one jednodijelne pidzame same, ili obavezno ispod ide bodić? 
    Plakanje - moj zadnji tjedan dana plače često, bar se meni tako čini, večeras npr. nahranjen, okupan, suh, i vrišti od plača da ostane bez zraka, dragi ga nosi, nekako se umiri i zaspe nakon cca 15 min, mozda da pripišem to premorenosti jer bilo je 20 sati, a nije spavao od 15
    Girl - drzi se, i ja sam sama s malim svaki dan, doduše dragi dodje oko 17, izazovno je, nadam se da ćemo se ipak uhodati s vremenom. 
    Inače ja sam već dobrih pola sata u krevetu, ne pamtim da sam ikad išla spavati u 21 sat 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.