Jel znate kaj bi ovo bilo ? Po obje ruke ima🤔 ne svrbi,samk mu se to po rukama pojavilo.. https://ibb.co/44hfQTP
Avama,
Dajle tebi djeluje espumisan? Koliko dugo ga pije i za koliko djeluje? Koliko puta dnevno ga dajes? On zapravo nibe protiv grceva vec protiv nadustosti?
Pa ja sad koristim 2. Bocicu. Dam prije dojenja, ako papa puno puta ne dam bas svaki put ali 3,4 puta na dan dam. I on pomaze da izbaci taj zrak. Njemu je trbuh bas napuhan i jako tvrd od zraka.
Nokti - imam kratke nenalakirane nokte jer vise ne stignem nalakirati u miru. Otisla bih na trajni lak uskoro, vec duze vremena razmisljam o tome 😊
Thera moj malac ne zeli sam zaspati, pokusala sam vise puta pa smo zavrsili u zacaranom krugu premorenosti i nervoznog placa satima. Nazalost ne zeli dudu nikako, mislim da bi to inace olaksalo stvari. Ne zeli bi zaspati u ljuljacki Uglavnom, mucili smo se s uspavljivanjem sve dok jedan dan nismo otkrili pilates loptu. Odmah se opusti i ima pogled kao da je nadrogiran i zaspe kroz par minuta. Ako se probudi kad ga spustim, opet hopsamo i opet zaspe brzo. Bolje da ti ne pricam koliko je ti sve prije trajalo s nunanjem, cijeli dan sam samo dojila i uspavljivala...
Baby P 03/21 💙
Jel znate kaj bi ovo bilo ? Po obje ruke ima🤔 ne svrbi,samk mu se to po rukama pojavilo..https://ibb.co/44hfQTP
E i ja sam primjetila slično po rukama - sitni mali pristići koje def nisam imala prije ni u trudnoći. Ne svrbe ali se bas osjete pod rukom, nemam pojma zašto se pojavljuju...
Pilates lopta-ne znam gdje cu jos i s njom u stanu ali izgleda da mi nema druge😅 Evo mi budni i cendravi od pola 6. Gledam kroz prozor i vazem dal da idemo u setnju ili ne. Samo do 3 treba ovako izdrzati😅
NevaEva-kad si na spravama javljaj. Ja sam u tom parkicu barem jednom dnevno,znam svaki kamencic i udubinu. Da ne moram gledati strije zenama😂
Ni moj ne zaspi nikad sam. Treba mu drzati rukice,s jednom rukom milovati celo i po mogucnosti pjevati ili sustati. I to nije garancija da ce zaspati. Uspavljivanje nikad nije ispod sat vremena. Osim kad ga se iznesr iz stana,tu zaspi vec vec na pragu
Dobro jutro!
I mi smo cendravi i jučer i danas, i opet se mučimo s kakicom.
Joj žene moje pa da je nama lako!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pilates lopta-ne znam gdje cu jos i s njom u stanu ali izgleda da mi nema druge😅 Evo mi budni i cendravi od pola 6. Gledam kroz prozor i vazem dal da idemo u setnju ili ne. Samo do 3 treba ovako izdrzati😅
NevaEva-kad si na spravama javljaj. Ja sam u tom parkicu barem jednom dnevno,znam svaki kamencic i udubinu. Da ne moram gledati strije zenama😂
Joj taj park mladenacaa🥰🥰 tam sam godinu dana jednom tjedno dolazila setat s deckom kad smo prohodali😍
Thera ti njega spremi, iznesi ispred vrata i vrati cim zaspi 😅 Bude se to poslozilo. Ti si rekla da radis u skoli?
Ovo vrijemeee 🙄🙄🙄🙄
Moj mali pajki. Danas je cudan. Budi se od 6 svakih sat vremena i jede cca 20 min i ode opet spat. Ne znam kaj mu je. Nit pravo jede niti spava nest dugo. I pricaaaaa, guguce mi vec par dana stalno. Neki dan je tak plakao da je sav poplavio 😅 to traje minutu ta histerija, kaze moja patronazna odraz karaktera 😂😂 Nije ni povod imao 😂😂😂 Hvala bogu pa je rijetko i kratko.
.
Cure, gdje ste kupile poplun za kinderbet? Ne mogu nac u dobrim dimenzijama. Mislila sam nest od dormea al nemaju za bebe koliko vidim. Yjisk ima samo vece.. u ikeu zbog toga samo ne planiram ici.
Da,u skoli sam ja😊
Evo nas iz setnje,kisa nas je naravno potjerala. Ali imala sam jedan sat mira. Unijela ga u stan,odmah je otvorio oci🤦♀️ Sad cekam nastavak..
Principessa,dodji i ti🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji