Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    24. Svibanj 2021. 08:46

Dobro jutro!
    I mi smo cendravi  i jučer i danas, i opet se mučimo s kakicom. 
    Joj žene moje pa da je nama lako!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

🌺Principessa🌺
    24. Svibanj 2021. 09:13

thera

Pilates lopta-ne znam gdje cu jos i s njom u stanu ali izgleda da mi nema druge😅 Evo mi budni i cendravi od pola 6. Gledam kroz prozor i vazem dal da idemo u setnju ili ne. Samo do 3 treba ovako izdrzati😅
    NevaEva-kad si na spravama javljaj. Ja sam u tom parkicu barem jednom dnevno,znam svaki kamencic i udubinu. Da ne moram gledati strije zenama😂

Joj taj park mladenacaa🥰🥰 tam sam godinu dana jednom tjedno dolazila setat s deckom kad smo prohodali😍

• NeverEver
    24. Svibanj 2021. 09:53

Thera ti njega spremi, iznesi ispred vrata i vrati cim zaspi 😅 Bude se to poslozilo. Ti si rekla da radis u skoli? 
    Ovo vrijemeee 🙄🙄🙄🙄
    Moj mali pajki. Danas je cudan. Budi se od 6 svakih sat vremena i jede cca 20 min i ode opet spat. Ne znam kaj mu je. Nit pravo jede niti spava nest dugo. I pricaaaaa, guguce mi vec par dana stalno. Neki dan je tak plakao da je sav poplavio 😅 to traje minutu ta histerija, kaze moja patronazna odraz karaktera 😂😂 Nije ni povod imao 😂😂😂 Hvala bogu pa je rijetko i kratko.
    .
    Cure, gdje ste kupile poplun za kinderbet? Ne mogu nac u dobrim dimenzijama. Mislila sam nest od dormea al nemaju za bebe koliko vidim. Yjisk ima samo vece.. u ikeu zbog toga samo ne planiram ici.

• thera
    24. Svibanj 2021. 10:42

Da,u skoli sam ja😊 
    Evo nas iz setnje,kisa nas je naravno potjerala. Ali imala sam jedan sat mira. Unijela ga u stan,odmah je otvorio oci🤦‍♀️ Sad cekam nastavak..
    Principessa,dodji i ti🥰

• MissGraz
    24. Svibanj 2021. 10:42

Jutro mame! 🌦
    .
    Moja curka nakon sto smo sinoc napokon dosli doma samo spava i jede. Jadna tolikooo se izmorila. Sad smo odlucili - tko hoce doc nama moze, tko nece ne mora. Nju dok je ovako mala vise necemo muciti, a ni sebe. 

NevaEva ne znam koje ti dimenzije trebaju, ali ja sam poplun i jastuk uzela kod Dada&Rocco, cijene su im standardne u odnosu na to koliko kostaju popluni drugdje. 

• thera
    24. Svibanj 2021. 10:45

Ubija me ovo vrijeme i ovaj ponedjeljak. Jos ni podne nije a ja iscrpljena skroz. I jos odem na profil suputice gdje Bloom naravno,NE place😅 Tko mi je kriv. I ja sam dobila osmijeh od uha do uha kad sam ga gurala s kisobranom da sto prije dodjemo u stan i ne smoci se dijete. Misli si,jesi mama bedasta😂

• thera
    24. Svibanj 2021. 10:49

MissGraz,pametno. Mislim da cu i ja razmisliti ubuduce hocemo li ponoviti taj vikend. 
    Poplun-ja ga nisam kupovala jos. Za sad ga pokrivam dekicama,sad dolazi toplije vrijeme. Mozda ipak pricekam jesen za to.

Sunflower! 🌻
    24. Svibanj 2021. 12:15

NevaEva, jesi sigurna da ti treba poplun? 🤣
    Ja kupila prije 5 god s prvim u Malom andelu, koristila ga ravno 0 puta, na kraju ga podijelila na Sharig is caring 😂😂😂
    Pokrivala sam ih uvijek s dekicama preko zime ili vecim tetricama eventualno preko ljeta...
    Sad kad su veci i spavaju u krevetima kupili im normalne poplune, vece, u Dormeu. Te koristimo 😁 

• julesica
    24. Svibanj 2021. 12:33

Kod mene pljušti kiša i vjerojatno će cijeli dan 🙄 malac bio budan od 7, evo sad zaspao prije pola sata, nahranim ga, presvučem, nosim, zaspe, spustim ga, nakon par min plač, i tako ukrug, malo sam si umorna 😁😁idem nešto pojesti na brzinu dok se opet ne probudi, i čekat dragoga da dodje s posla da mogu otuširati sebe zbljuckanu, ziher i Šuputica ima isti problem 🤣🤣

• eleonora
    24. Svibanj 2021. 13:46

Od kad se smije bebe nositi u nosiljkama i stavljati u njihaljke? Imam konkretno ovu njihaljku
    https://pasteboard.co/K3mVs3Y.jpg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI