Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    24. Svibanj 2021. 10:42

Jutro mame! 🌦
    .
    Moja curka nakon sto smo sinoc napokon dosli doma samo spava i jede. Jadna tolikooo se izmorila. Sad smo odlucili - tko hoce doc nama moze, tko nece ne mora. Nju dok je ovako mala vise necemo muciti, a ni sebe. 

NevaEva ne znam koje ti dimenzije trebaju, ali ja sam poplun i jastuk uzela kod Dada&Rocco, cijene su im standardne u odnosu na to koliko kostaju popluni drugdje. 

• thera
    24. Svibanj 2021. 10:45

Ubija me ovo vrijeme i ovaj ponedjeljak. Jos ni podne nije a ja iscrpljena skroz. I jos odem na profil suputice gdje Bloom naravno,NE place😅 Tko mi je kriv. I ja sam dobila osmijeh od uha do uha kad sam ga gurala s kisobranom da sto prije dodjemo u stan i ne smoci se dijete. Misli si,jesi mama bedasta😂

• thera
    24. Svibanj 2021. 10:49

MissGraz,pametno. Mislim da cu i ja razmisliti ubuduce hocemo li ponoviti taj vikend. 
    Poplun-ja ga nisam kupovala jos. Za sad ga pokrivam dekicama,sad dolazi toplije vrijeme. Mozda ipak pricekam jesen za to.

Sunflower! 🌻
    24. Svibanj 2021. 12:15

NevaEva, jesi sigurna da ti treba poplun? 🤣
    Ja kupila prije 5 god s prvim u Malom andelu, koristila ga ravno 0 puta, na kraju ga podijelila na Sharig is caring 😂😂😂
    Pokrivala sam ih uvijek s dekicama preko zime ili vecim tetricama eventualno preko ljeta...
    Sad kad su veci i spavaju u krevetima kupili im normalne poplune, vece, u Dormeu. Te koristimo 😁 

• julesica
    24. Svibanj 2021. 12:33

Kod mene pljušti kiša i vjerojatno će cijeli dan 🙄 malac bio budan od 7, evo sad zaspao prije pola sata, nahranim ga, presvučem, nosim, zaspe, spustim ga, nakon par min plač, i tako ukrug, malo sam si umorna 😁😁idem nešto pojesti na brzinu dok se opet ne probudi, i čekat dragoga da dodje s posla da mogu otuširati sebe zbljuckanu, ziher i Šuputica ima isti problem 🤣🤣

• eleonora
    24. Svibanj 2021. 13:46

Od kad se smije bebe nositi u nosiljkama i stavljati u njihaljke? Imam konkretno ovu njihaljku
    https://pasteboard.co/K3mVs3Y.jpg

Jagodica125
    24. Svibanj 2021. 14:31

Mamice i bebice, bokic i od nas!👋
    .
    Nastavljamo danas u revijalnom tonu - prematanje - hranjenje - plac - hopsanje/pjevanje/sustanje - nunanje - spavanac od 5do10min i opet iz pocetka 🥵
    .
    Noc nam je isto bila izazovna😩 dragoga boli glava i zub, stenje u snu od bolova, malisa je plitko spavao, 1001 put se budio, 1001 put sam mu nudila dudu, tapkala po guzi, isla ššššššš, na kraju sjela kraj kinderbeta na pod jer nema smisla da lijezem i ustajem svake 2min🤷‍♀️
    .
    Shodno tome sam danas premorena😖 zaspala bih na lusteru da me se stavi gore i imam 5 min mira 🤣🤣🤣 ali okej, sve je to za mamice i bebice normalno...Ocito takvi dani🤷‍♀️ nemamo grceve hvala Nebesima, to je jednostavno onaj cendravi plac koji preraste u "Le-le-le-le" i tako se zacrveni u licu i zajapuri😡😤 da se tek hopsanjek smiri.
    .
    Sad je u gnijezdu i spava vec punih 10 min, ima nade🤣🤣🤣
    .
    Puno prducka, na svu srecu🤗💨 dajem BioGaia kapi i nakon hranjenja (ne odmah nakon, of korz inace bljuckanje, stucanje itd...), ga polegnem u babygym, tamo toliko mlatata nogicama da trbuh koji je bio napet se opusti i samo prducka🤗
    .
    Nama isto uspavljivanje traje oko sat vremena, i to ako je fakat budan i aktivan bio dosad. Nosim, uspavanke pjevusim, mazimo se, sapcem mu kako sad idemo ajati, nunam naprijed nazad - lijevo desno, kad procijenim da je trvdo zaspao, stavljam ga u krevetic. Ponekad se samo onak promeskplji da se ugnijezdi i nastavi, ponekad su oke ovak👀 i idemo ispocetka🤪
    .
    Mene zadnja dva dana kao neki PMS pere, ne znam kad mi menga dolazi, nadam se uskoro , ali kuzim da sam i ja cendrava - emocionalna i nekako hipersenzibilna, apetit se otvorio, ali ne na zdravu hranu😌 jucer me tako "razljutilo" sto nije bilo cokolade doma, taman sam uspavala maloga nakon 100 godina nunanja, vidim da nema cokse i kazem onak nabrijano " ne mogu se niti posteno nažderat" a moji svi pras u smijeh🤣 a kaj mi im ja 🤷‍♀️🤪
    .
    Vrijeme je koma i to me isto smeta😅

🌺Principessa🌺
    24. Svibanj 2021. 14:37

Mame,uz kaj kombinirate BioGaiu da pomogne? Imam osjecaj ko da se moja curka nekad jako tesko isprdi i muci da taj prdac izade van..

Jagodica125
    24. Svibanj 2021. 14:39

Sutra smo 7 tjedana🥳
    .
    Ono bas mi bude tesko, ne znam sto bih vise radila/napravila, i ja skup s njim cendrava i grintava i onda mi se sin u 03h10 ujutro nasmije onak poprav i mislim si "ma nek sve voda nosi, ja cu tebe nunat dok budes 18"🤣 izljubim ga, mazimo se, onda onak napravi facu u stilu "daj stani sad sa cmokanjem", a ja nastavim😅
    .
    Televizor samo za maloga ne palim, niti neku glazbu na jubitu tipa bijeli sum, itd mada cu cisto iz znatizelje pustiti si onu sounds of the womb🤔 zasad slusa zvukove u kucanstvu, a kad idemo spavanac odem u sobu gdje je mir, spustim rolete malo (vise radi sebe nego njega🤣) i posvetim se nunanju😌
    .
    Idem sad rucat pizzu dok mali drijema🍕🤤 za dorucak sam jela tiramisu od jagoda od jucer 🤣🎂🍰 izvacim se na to, ja sam rodila, ja to smijem🤣 o kojem je to parkicu sa spravama rijec? Da znamo i mi doci🤣🤣🤣

🌺Principessa🌺
    24. Svibanj 2021. 14:54

Jagodica125

Sutra smo 7 tjedana🥳
    .
    Ono bas mi bude tesko, ne znam sto bih vise radila/napravila, i ja skup s njim cendrava i grintava i onda mi se sin u 03h10 ujutro nasmije onak poprav i mislim si "ma nek sve voda nosi, ja cu tebe nunat dok budes 18"🤣 izljubim ga, mazimo se, onda onak napravi facu u stilu "daj stani sad sa cmokanjem", a ja nastavim😅
    .
    Televizorsamo za maloga ne palim, niti neku glazbu na jubitu tipa bijeli sum, itd mada cu cisto iz znatizelje pustiti si onu sounds of the womb🤔 zasad slusa zvukove u kucanstvu, a kad idemo spavanac odem u sobu gdje je mir, spustim rolete malo (vise radi sebe nego njega🤣) i posvetim se nunanju😌
    .
    Idem sad rucat pizzu dok mali drijema🍕🤤 za dorucak sam jela tiramisu od jagoda od jucer 🤣🎂🍰 izvacim se na to, ja sam rodila, ja to smijem🤣 o kojem je to parkicu sa spravama rijec? Da znamo i mi doci🤣🤣🤣

Park Mladenaca tamo kod Velesajma🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.