Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    23. Svibanj 2021. 15:23

anaAn

Hvala cure na misljenju 💙😘
    .
    Moj malac se dosta muci s grcevima. Jel imate neku preporuku? Ja pijem Rooibos caj, ali ocito bas ne pomaze.
    Kad ste vi bebi uveli vitamin D? Naime, imam.one Biogaia kapi s vitaminom D, ali me strah na vlastitu ruku to uvesti.

Ja sam pipila.jedan dan rooibos i bebac je povratio, pa sam odustala. Pijem samo onajnza dojilje i josndodam onaj za bebe komorac kim i anis. I kad ga popijem mialim da mu je malo bolje. Oleovit pijemo od 1.mj. a od probiotika on isto povraca (valjda mu je pretesko).
    Espumisan ili sab simplex nam pomazu (onda se uspije isprditi poateno).

Kisa opet nam pada. Samo se nadam da nece cijeli tjedan biti takvo vrijeme.

• avama
    23. Svibanj 2021. 15:25

Na zlicu ja dajem espumisan, imam skroz malu. I kad mu ne dam onda se jako napreze i place i trbuscic mu bude jako napuhan od zraka.

• ružica
    23. Svibanj 2021. 15:36

Avama,

Dajle tebi djeluje espumisan? Koliko dugo ga pije i za koliko djeluje? Koliko puta dnevno  ga dajes? On zapravo nibe protiv grceva vec protiv nadustosti?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• NeverEver
    23. Svibanj 2021. 16:26

Vitamini - pedijatar u bolnici je rekao da bebe koje se iskljucivo doje ili dojenje + do 2 porcije ad moraju uzimati vitamine. Mi imamo neke super u kapsulama, izdojim se za gutljaj i pomijsamo mu to i na zlicicu ili bocicu.
    Od 8.dana do 12tj.al mi smo poceli od 20.dana.
    AnaAn ak ti beba dobiva 3 i vise porcije dohrane dnevno NE SMIJES davat vitamin d i k. Meni je u rodilistu tako objasnjeno.

• NeverEver
    23. Svibanj 2021. 16:28

Za grceve ja ne pijem nista niti njemu nista ne dajem. Trudim se ok jesti al sam skuzila da se moj najede ko prase i spava 4 sata ak ja jedem jaja ili meso 😂😂😂 dok sam pojela knedle sa sljivama je cuclao i plakap satima, dala sam mu na kraju 120ml i zaspao ko top. Al to ne mora znacit da je tak svima.
    .
    Thera ja sam ti frisko pecena savskogajcanka 😂

• NeverEver
    23. Svibanj 2021. 16:33

Kety ajmeeeeee zenooo 😳😍😍😍😍 svaka cast tebi i svu srecu zelim malenom medenjaku! Moj je takav s 20 dana bio i tad mi ga je vec postalo tesko nosit 😂😂 javi se dok mozes. Sad odmaraj i uzivaj u mazenju 😍

• Bebanomoje
    23. Svibanj 2021. 16:59

Nama su sad u bolnici propisali plivit vitamin D, i dajem joj pet kapi dnevno. Kako to da vi dajete po 2 kapi? 🤔
    Od kapi joj jos dajem espumisan, u prosjeku dva puta dnevno nakapam u dohranu po 15-20 kapi I nakon toga se bas isprdi.
    Sad pauziramo sa bio gaia par dana, mislim da od njih ima jače grčeve. Budem joj opet dala za par dana pa ću promatrati.

Inače da, meni u otpusnom pismu piše da ako je beba na dohrani  plus dojenje onda ne davati vitamin d. Isto potvrdila patronazna i zato ja nisam davala d vitamin. I dodjemo u bolnicu i pitaju me dal joj to dajem, kažem ne, oni u šoku! Pa kako mama, mora dobivati vitamin d!!! Ja zbunjena gledam
    .. šta reći, svako svoje priča...

• ružica
    23. Svibanj 2021. 17:22

Bebanamoje,

Nama su rekli 2 kapi vitamina D.
    Po čemu mislis da se grčinod Bio Gaje? Ja isto dajem i više ni sama neznam da li da nastavim.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Bebanomoje
    23. Svibanj 2021. 17:32

ružica

Bebanamoje,

Nama su rekli 2 kapi vitamina D.
    Po čemu mislis da se grčinod Bio Gaje? Ja isto dajem i više ni sama neznam da li da nastavim.

Pa primjetila sam jedan dan kad joj nisam dala Bio gaia da ju ne muče grcevi, a drugi dan kad sam dala ju je bas mucilo, bas je plakala. Zato mislim... naravno ne mora značiti, ali budem ju par dana pustila pa opet jedan dan dala i vidjela kako se ponaša.

• thera
    23. Svibanj 2021. 17:43

Bodici-bas cu probati,ovo preko glave u tim trenutcima stvarno nema smisla😂 Meni rekli samo vitamin K ne ako pije AD. Opet sto ljudi,sto pravila😂
    NevaEva,ja sam u Trnskom. Susjede smo,ni u auto ne moramo😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI