Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    18. Travanj 2021. 12:37

anaAn

Cure moje, zelim vam se zahvaliti jer ste mi bile nevjerojatna podrska zadnjih tri mjeseca.
    Mi smo danas usli u razdoblje koje se smatra sigurnim. Tri mjeseca lezanja se isplatilo.
    Hvala vam od srca na svakoj rijeci utjehe 🙏🤗💙🌞💋🥰 nevjerojatne ste!
    Zelim vam od 💙 sve najbolje i da vam iduce trudnoce budu bez strahova, a do tada sretno u odgoju bebica.🍀💖🥰😘

Drago mi jeeee. Sada se i ti mozes opustiti i uskoro doci u ovu nasu grupu. 💖😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Jagodica125
    18. Travanj 2021. 12:49

Pomoc pliz! 🙏 PUPAK nam otpada, drzi se ko' babin zub, jos na samo niti, ispod je onak otvorena ranica, zvala sam patronaznu ne javlja se, nije okolo nista upaljeno, niti boli na dodir, nego ako to do sljedeceg presvlacenja otpadne, sto da stavim na ranicu? 😱 pa ne mogu ostavit ranicu otvorenu. 
    .
    Patronaza tek sutra dolazi😭

18. Travanj 2021. 12:53

Draga, poprskaš octeniseptom, pocistis stapicem za uho ranicu i naprasis tyrosur praskom da osusi ranicu, on to ništa ne osjeti bez brige i na to sterilnu kompresu i navuces pelenu preko toga, nemoras je lijepit ni nista da ga ne stisce. 
    Tako smo mi.

Girl1234
    18. Travanj 2021. 12:54

Jagodica125

Pomoc pliz! 🙏 PUPAK nam otpada, drzi se ko' babin zub, jos na samo niti, ispod je onak otvorena ranica, zvala sam patronaznu ne javlja se, nije okolo nista upaljeno, niti boli na dodir, nego ako to do sljedeceg presvlacenja otpadne, sto da stavim na ranicu? 😱 pa ne mogu ostavit ranicu otvorenu.
    .
    Patronaza tek sutra dolazi😭

Koliko ja unam Tyrosur prasak i gazu, s tim da gazu pospricas Octeniseptom i okolo mozes onu mrezicu da sve drzi cvrsto. 

Girl1234
    18. Travanj 2021. 12:54

Ridja je vec rekla. 😊

• MissGraz
    18. Travanj 2021. 13:10

anaAn

Cure moje, zelim vam se zahvaliti jer ste mi bile nevjerojatna podrska zadnjih tri mjeseca.
    Mi smo danas usli u razdoblje koje se smatra sigurnim. Tri mjeseca lezanja se isplatilo.
    Zelim vam od 💙 sve najbolje i da vam iduce trudnoce budu bez strahova, a do tada sretno u odgoju bebica.🍀💖🥰😘

AnaAn ja bih isto cesto skrenula s uma da nije bilo ove ekipe ovdje! 😇 
    Sretno i cekamo te sa novim, ali slatkim brigama! 🥰💜💗

Bubica1
    18. Travanj 2021. 13:37

anaAn

Neka si nam ti dosla i do sigurnih tjedana, jako mi je drago! 😊 Bilo je tesko i izazovno, vjerujem da je iako ne mogu ni zamisliti koliko jer nisam bila u tvojoj kozi. Ali ti si borac i bebac to osjeti i zna da se njegova mamica izborila za njega, sa svim mirovanjem i ostalim sto si morala prozivjeti. Ali eto, jos malo i mozes nam se pridruziti kad stigne bebolino, a s njim i nove brige, ali reklo bi se onda slatke brige. 😊 Sad se mozes malo opustiti i samo cekati bebaca da stigne. 😊❤️ 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

pupetta
    18. Travanj 2021. 15:07

Bubice hvala na ideji, imam i ja bas tu minky jastuk dekicu pa cu probati s njom 😊👌🏻 Nadam se da ce biti uspjesno 😁
    Ruzice meni se cini da je sve dobro zaraslo, ali tvrda je koza svakako, cudan mi je osjet na tom dijelu.
    AnaAn bas mi je drago da si u terminu, nadam se da ce ti kraj trudnoce biti ugodan i opusteniji od zadnjih par mjeseci 🙏 Zasluzila si, uzivaj u ovim zadnjim danima iscekivanja i odmori sto vise mozes. Cekamo te ovdje! ❤
    Jagodice ja nisam koristila prasak nego samo 70% alkohol. Ocistila bi ranicu alkoholom i sterilnom gazom, eventualno pospricala Octeniseptom, kratko pricekala da se posusi i stavila drugu cistu gazu preko rane i to pricvrstila pelenom 
    Gdje su nam Emmie, EmEn, Ines? Zene, javite se malo kad stignete 😘

Baby P 03/21 💙

Elly94
    18. Travanj 2021. 16:50

Cure moje ja sam zgrozena!!!!!
    Znaci da ispricam danasnju događaj. Zapravo od pocetka pricu. Mi idemo na rucak svake nedjelje kod svekkrve. Skupi se od dragog polusestra, muz, njihovo djete i tak.. Uvijek je lijepo i oduvijek smo se prilagodjavali njima!
    Sa malim smo dosli kad je imao 3 tjedna nakon epizode klaiceve i njegovog disanja i zastopanog nosa.... i polusestra je pocela gundjat jer moraju na balkonu pusit. DA SU ONI od prvog dana pusili uz svog malog(sto mene zaboli jer ja sam roditelj svojem dijetetu) .. al ajde prihvatila je! Mene sokiralo gundjanje i danima sam bila sokirana kako netko tako moze bit sebican!!!
    I eto proslunedjelji nije nis gundjala i ajde dobro je proslo! Da bi danas pocela meni gundjat da ce ona pusit u stanu da je vani hladno..kao "kaj danas pusimo unutra"... Sva bahata.. Mene pocela ajmo rec napadat.. Di sam ja rekla da ok nek zapali al da mi idemo. Nakraju je otisla na balkon jer je svekrva rekla da nema pusenja (makar se vidi i na njoj da joj nije pravo).. Inace otisla bi da njezinom malom nije rođendan.Nisam takvo govno..
    A od stresa sam se pocela trest od zivaca.. Sljedece nedjelje ni one koje dolaze nas nece vidjet!!! Pa nek si misle svi.. Sad meni treba bit neugodno jer svi puse na balkonu i ja se trebam osjecat ko govno????KO NORMALAN PUSI PORED MALE BEBE? Jesam li ja **ebeno u krivu?? 

Elly94
    18. Travanj 2021. 16:53

Toliko me rastuzilo takvo ponasanje. Mi njihovo sve ispostujemo i uvijek smo se prilagodjavali njihovom dijetetu. I nikad nam nije bilo tesko jer ga volimo.i inace u tudji odgoj se nikad ne mjesam jer svako zna NAJBOLJE ZA SVOJE DIJETE!!! ZAR NE????
    ALI ona mora pametovat, mora se mjesat.  Sve kak je ona radila smatra da tak moraju i drugi... Ne znam.. Rastuzilo me.. Razljutilo.. Mix emocija.. Tu sam i dalje kod svekrve u sobi i dojim i onak..totalna katastrofa drage moje..
    😓😓😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.