Evo i ja cure da se javim sinoc mi se pojavilo skroz malo na gaćicama svetlo smeđe isječka jutros nist .Praticu kroz dan sta ce biti da je m barem bi bilo nešto još do jutra 9 trebam inace da dobijem.
Možda je implantacijsko 🤞🤞🤞🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Imala sam samo blagi pritisak u donjem stomaku nist drugo .
Al ipak sam dobila krenulo je jače krvarenje nisam ja te sreće izgleda.🤷♀️
Zao mi je Sarita, zelim ti puno srice u sljedecem ciklusu 🤞🏻
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
02/26 CITO ⏳
Žao mi je 😔

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
https://ibb.co/htsbz8V
Za sve vas 🤞🤞🤞❤️🙏🙏
Bas maloprije naisla na ovo na fb. Nek nam se svima ostvari 🙏♥️
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
Hvala ❤️
I da tvoja prode prekrasno 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Za sve vas 🤞🤞🤞❤️🙏🙏

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Za sve vas 🤞❤️🙏🙏🙏

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Sinoc par sati nakon odnosa sam bas imala jake bolove s live strane, mislila sam da su criva, ali pretpostavljam pucanje folikula jer se bol rasirila svukuda, trajalo jedno uru dvi i stalo.
Pokrili opet jutros jer nam se bas dalo ono iz gusta, i opet skroz lagana bol s live strane, kaze google vjv osjetljiv jajnik nakon pucanja folikula.
Ja se stvarno svaki misec susrecem s nekim novim simptomima, kakva su vasa iskustva?
Ali sam bas sritna jer sam ovulirala 3 mj za redom! To se nije nikad dogodilo, bas se trudim i ne odustajem od terapija, suplemenata, treninga i maksimalno odbacivanje stresa najbitnije!
Da, i jos peckanje nekakvo unutra danas cili dan!
Bas virujen da ti je nelagodno, evo sad mogu reci da otprilike i razumin kako ti je, kad sam pocela imati ove simptome.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Da, sreca u nesreci 😅
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Cekamo za 2 tjedna! Drzim fige da je bilo uspjesno🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Mene narucili u srijedu na pregled. Tada cu po procjeni biti 5+2. Nadam se da ce biti sve ok iako sumnjam da ce se vidjeti ista jos. Osjecam se ok ponekad zaboravim uopce da sam T. U toku dana me uhvate menga bolovi pa malo prilegnem i kazem sebi da moram usporiti koliko je moguce. Sisojke kad pogledam jasno mi je da je trudnoca jer izgledaju isto kao kad sam se porodila. Znaci isto tops keks. Grudi su me tek pocele pomalo boliti i onako dobreno su nadosle. Veselim se pregledu. Niko jos ne zna osim mene i M. To ce im bit suprajz za Božić.
Ono sto zelim da kazem da sam svaki put nakon odnosa koristila svoju fertilily čašicu i stvarno je preporucam i mislim da radi posao. Naravno ako uhvatite i imate O.
Da to stoji sto se tice prolaktina. Ali za prvo dijete nam je trebalo 3 i pol godine i drugo koristenje casice zatrudnila. A sada mi je treci put. U svakom slucaju nije odmogla i zelim napisati da bi svi znali i mozda ce nekome pomoci.
vjerovatno jeste rano za srceko ali zelim da znam da je sve na mjestu i polako.

Zelim ti uspjesan pregled! 🥰
Bas cu proguglati tu casicu, nisam cula za to, ali sta Didiia kaze, kako idemo u MPO, ne znam isplati li se za ovu fazu cekanja.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Sretno na pregledu! 🤞i dalje u trudnoci, da ti prode sve uredno i kako treba 🥰
Ja isto nisam koristila casicu, nema mi sad smisla pred postupke ali svakako je korisna informacija za ubuduce🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Sretno na pregledu i u ostatku trudnoće naravno ❤️
Planirate dakle obitelji reći za Božić, ako sve bude uredu, naravno?

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞

Pozdrav,
Ovdje sam nova, malo čitam i gledam i tražim nadu..
Već nekoliko mjeseci pokušavamo dobiti svoju prvu bebu, ali nikako, krenula sam sa trakica, ovulacija je prisutna, tako da je to dobar znak.
Inace imam uredne cikluse, menses je u dan točan.
Međutim ovaj mjesec menses kasni 5 dana, radila test koji je ispao negativan?
Imala sam bolove u donjem dijelu trbuha kao da će menses stići ali sve se smirilo a krvarenje nema..
Ima li netko ili je imao sličnu situaciju?
Hvala❤️
Dobrodošla!
Najsugurnija ćeš biti ako izvadiš betu iz krvi, prema njoj ćeš znati je li trudnoća ili nije 🙂
Nadam se i od ♥️ ti želim da je!
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Dobro jutro drage žene ☀️ kako ste?
Tko se testira u nadolazećem tjednu? 🤞
Kod mene tek prosli O bolovi, test je na redu 20.12 ako M ne dode prije, ili ne osjetim “drukcije” simptome kao u prvoj trudnoci.
Mislim da se svi pratimo u koji dan razlike - Didiia, Nina37 i Tulipan 🤞🏻
Kako si ti?
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Taman prije Božića, to bi bio predivan poklon 😍😍
Dobro sam, hvala na pitanju 🙂 ne osjećam se trudnom 😂

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Neka tako i ostane 🤞🏻
Nadam se da ce biti plus po bor 🥰
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Ja imam dobit 14/16.12., planiram test za sv.Lucu pa šta bude 😁
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Didiia nadam se da M nece doci 🤞🏻
Tulipan neka sv. Luca donese plus, ja se nadam da je meni sv. Nikola donija jucer uspjesno pokrivanje 😍
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Dobro je,mislim da smo pokrili,pa sad sta bude 😁 obicno dode M i prije testiranja tako da necu trositi testice dok ne zakasni,a to je oko 20.12. sretno svima i drzite nam palčeve vi trudnice 🤞🤩
Navijam da sve dobijete dugo očekivane plusiće 😁🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
cure ima li sta kod vas?
kako su nam trudnice?
ja sam tek 2dpo, od danas ludo bole sise, ne mogu se takniti, a jos krecem piti duphaston taman da dodatno jos pogorsa sve simptome od progesterona
kod mene ništa posebno, 4 dpo sam i mene su sise lagano sinoć bolile nekako je rano za bilo šta reć.. poučena iskustvom za kojih 5 dana krenut če predmenstrualni simptomi.. uopće se ne nadam ničemu. U mojoj glavi u 1 mj idemo na kontrole i ja i dragi da konačni uradi spermiogram
I mi imamo termin 21.1 tako da se ne sekiram ovaj misec.
Bas zelin u uzivat u Bozicu, adventu i ovom lipom periodu.
Ali nam isto drzim fige i pratimo se 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Naravno uvijek postoji malo nade,ali ako se ne desi necu biti tuzna toliko 😊 uzivat cemo za blagdane a u 1 mj misliti sta i kako dalje
Vise manje sve ce te na mpo koliko sam skuzila i jedino me veseli sto necete dugo cekati jer nakon toga sigurno imati svoje klupko.💛 Ja sam ok, u srijedu mi je pregled nadam se da ce bar gestacijska da se vidi. Nista me ne boli osim sisa 🤷🤷

Didia naravno zato i kazem nema smisla cekat predugo jer godine prolaze sve se i nekako moze nadoknaditi ali mladost i plodnost ne. Mislim da je opet lakse nama koje imamo bar jedno dijete. Prođe dan i zabavi se covjek koliko toliko. I uvijek ima ono hvala Bogu i na jednom nek jenzivo i zdravo. Meni se uvijek čini da je najgore kad je i kod zenska i muska sve ok a nigdje rezultata. Ubija bas psihicki. Ovako kad smo u defektu zna se sta treba sta fali i lijeci se. Mislim da svima vama samo zera fali da uspijete i MPO ce biti ta zera vama. Pratit cemo se mi jos ovdje neko vrijeme sto se s moje strane tice a vi i ako odete na drugu temu pratit cu vas i tamo 💜

Hvala ti draga Jelusicka na podrsci za nas koje ceka MPO! to nije laka odluka i tesko se pomiriti s tim da smo bas mi taj dio statistike, ali nadam se da ce nam bar tamo brzo doci ostvarenje najvece zelje 🥰i da ce taj put biti kratak i uspjesan. Tebi zelim lijepu i urednu trudnocu i svakako se pratimo ♥️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Hvala ti draga Jelusicka na podrsci za nas koje ceka MPO! to nije laka odluka i tesko se pomiriti s tim da smo bas mi taj dio statistike, ali nadam se da ce nam bar tamo brzo doci ostvarenje najvece zelje 🥰i da ce taj put biti kratak i uspjesan. Tebi zelim lijepu i urednu trudnocu i svakako se pratimo ♥️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Slazem se da ne trebamo vise cekati i pustiti vrime da samo prolazi.
To ce nam svima biti mali poguranac da ostvarimo svoje zelje ❤️
Normalno je da prozivljavamo svakakve emocije, koliko god da je ko snazan, nicija bol se ne smije omalovazati, saljem vam puno 🫂 i volim sta imamo sve ovakvu podrsku jer je bar malo lakse 🥰
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
I dalje dobro, bez promjena 😂
Podrška i s moje strane svim hrabrim i jakim ženama i njihovim partnerima koji uskoro kreću u MPO vode kako bi nakon dugog niza mjeseci, bezuspješnih pokušaja, mora suplemenata i nalaza napokon stigli do smisla svakog života, a to je malo biće koje predivno miriše, koje izmami osmijeh i kad je najteže, koji nam daje snagu každ mislimo da smo na dnu i za kojr bi dali sve na ovom svijetu samo da bude sretno, zdravo u bezbrižno.
Sve ste to zaslužile, samo na malo teži način ali sigurna sam da će se isplatiti, i da ćete se nakon par mjeseci kada najveća sreća bude u vašim rukama kroz smijeh i suze zaboraviti svu muku i borbu jer ćete znati da se sav trud i svo vrijeme isplatilo baš zbog toga 🤞🙂❤️👶

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Cure, samo pozitivno, brzo ćete vi do cilja🙏🏻❤️puno sam žena upoznala na MPO i stvarno svakakvih priča čula. Žene koje su imale manjih problema ili pak nije ni utvrden problem su brzo ostale trudne. Muški problemi su najmanji problem jer spermici ne moraju puno plivati hihi
Bit će to sve dobro 🙏🏻
Trudnice vama sretno na pregledu i do kraja naravno 🙏🏻❤️
💙
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji