Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybenewmom
    22. Travanj 2022. 12:34

Bella1985

maybenewmom

Garawa

maybenewmom

Hey curke evo I mene sa muževim nalazima hormona napokon. Stavit ću sliku pa da podjelite iskustva jer njegovi hormoni testosterona me užasno brinu,jer su preniski. Danas je radio spermiogram za 7 dana će nas zvati .https://ibb.co/XYsWXgy
    Ja sutra najdalje ću dobiti M i nadam se da će biti ok vijesti da vam se opet normalno mogu priključiti 🥰🥰🥰🥰

O ovome ti ništa ne znam..
    Šta kaže Google? 😬

Listam gledam ali ništa konkretno ne piše. Može biti svašta a može biti ništa 🤷‍♂️. Uglavnom mi se ne sviđa. Ne gine mu teretana to sam pročitala da je najbolji lijek 😂😂😂😂😂. A simptome sam sve prepoznala po njemu

I ja sam mislila da je mojem od pritiska e sad moramo pokriti. Tolko i tolko puta. I da mu stvara stres to. M drugacije reagiraju.. Mozes mu uzeti i testosteron pošto mu je sve na donjoj granici. Il da ode urologu on mu prepise po tome nalazu najbolje kaj bi bilo. A da po njima se skuzi da im nesto nije ok. Mojem je i d vitamin nizak dobio je od dr na recept d vitamin od oleovit D 14400 iu/ml 3 kapi svaki dan.
    Tjeram ga da pije al tesko s m doci na kraj.
    Pijem ja umjesto njega🤭

Ne želimo ništa na svoju ruku. Jednostavno ne znamo apsolutno ništa o ovome I čekat ćemo ostale nalaze pa šta doktor kaže tako ćemo. A prepoznala sam simptome manjka T kod njega.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Darcyyy
    22. Travanj 2022. 15:35

Mia21998 🔆

Lea06danas sam baš ujutro išla po Lh trakice gravida.hr imate sad kod njih popuste, uzela sam 20 Lh trakica po cijeni od 70 kuna a inače su 89kn. Osjetljivost trakica od 25mIU/mL. Pronaći ih možete na fejsu, instagramu i webu. Jučer sam se javila i danas sam ih ujutro pokupila, ako niste iz Zagreba šalju poštom/tiskom.

Ja isto te narucujem, meni su super, narucim preko weba i stigne mi uvijek drugi dan. 👍🏻

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Mia21998 🔆
    22. Travanj 2022. 15:47

Darcyyy Super mi je što se uz trakice još dobije i posudica za urin, barem ne moram izmišljati gdje ću i šta ću 😂 jedno pitanje, jeste isprobali njihovu aplikaciju možda? Dobila sam papirić i kod no neće mi uopće, a čini mi se kao super jer se uslika trakica i pokazuje koliko još ima do ovulacije. Inače se plaća, a s tim papirićem piše da je free.

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Garawa¤
    22. Travanj 2022. 15:56

Mia21998 🔆

DarcyyySuper mi je što se uz trakice još dobije i posudica za urin, barem ne moram izmišljati gdje ću i šta ću 😂 jedno pitanje, jeste isprobali njihovu aplikaciju možda? Dobila sam papirić i kod no neće mi uopće, a čini mi se kao super jer se uslika trakica i pokazuje koliko još ima do ovulacije. Inače se plaća, a s tim papirićem piše da je free.

https://ibb.co/vwh10Wy ja je bez problema imam već skoro 2 godine.. i nisam ništa plaćala..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    22. Travanj 2022. 16:01

https://www.google.com/amp/s/m.apkpure.com/femometer-fertility-tracker/com.bm.android.thermometer/amp 
    Evo link pa je ovako skini.. samo moras na mobu imati dopuštenje za instalaciju aplikacija od treće strane.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Joli 🌟
    22. Travanj 2022. 16:13

Više ne znam tko je pitao, ali Ja sam naručivala od Betty roze, njene su mi najdraže, neke s ali-a su bila teška greška... Imala sam 50 kom testova hcg i svaki mjesec sam ih koristila nikad ni sjene, a kinezi, i išla tako da ću ih koristiti kad si dam štoericu, opet ništa ja se prepala da mi nije proradila štoperica, kad ono muller pokazuje dvi debele crte, što bi značilo da sam se pola godine testirala s testovima koji nd vrijede, a ja ih još hvalila kako ne bacaju sjene 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Bella kako si? Kako je prošla rota...
    Garawa jesi ti spremna za sljedeći ciklus??
    Kiki meni su dvije kolegice ostale trudne iz AIH postupka, od prijateljice prijateljica i njena prijateljica.... Nadam se da ćemo i mi biti u tih 10%🍀🍀🍀🍀🍀
    MNM nadam se da će spermio biti dobar, a da će se problem s hormonima srediti... Držim fige 🤞🤞🤞

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    22. Travanj 2022. 16:27

Joli itekako spremna.. 
    Nisam uhvatila jesi ti na kakvoj stimulaciji sada? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Darcyyy
    22. Travanj 2022. 17:01

Mia21998 🔆

DarcyyySuper mi je što se uz trakice još dobije i posudica za urin, barem ne moram izmišljati gdje ću i šta ću 😂 jedno pitanje, jeste isprobali njihovu aplikaciju možda? Dobila sam papirić i kod no neće mi uopće, a čini mi se kao super jer se uslika trakica i pokazuje koliko još ima do ovulacije. Inače se plaća, a s tim papirićem piše da je free.

Koristim i aplikaciju za android besplatno, kad ju skines i ulazis treba odbit trial period od besplatnih 7 dana promo, onda mozes neograniceno koristit osnovnu aplikaciju, bez dodatnih opcija koje se placaju ali meni je to i dovoljno. Mozes sve podatke pohranit, kalkulira i sve, samo ne daje neke dodatne uvide.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

September
    22. Travanj 2022. 18:06

Mia da, ja sam isto letrozol i TO ali imam plan da negdje u 6.mjesecu krenem s inseminacijom pa na jesen IVF. Jer ako u 8 ciklusa ne uspijem zatrudnit onda mislim da je vrijeme za IVF
    Garawa ja sam isto gledala malo u ff aplikaciji grafove i isto mi se cini da su kasnije ovulacije na letrozolu. Meni su uvijek između 16 dc i 19 dc. Jedan ciklus se dogodilo da je bila na 14 dc

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Mia21998 🔆
    22. Travanj 2022. 18:23

Garawa imam iPhone pa mi možda zbog toga neće, aplikaciju sam uspjela instalirati besplatno ali čim stisnem ono analysis ne mogu koristiti 😫
    Darcyyy mislim da je to samo tako na androidu, ako ima netko na iphoneu a da je uspio složiti neka mi otkrije tajnu 🙈
    September jesi to sama spomenula doktorici da želiš tako ili? Kod tebe je prošlo već vremenski dosta od pokušaja da, no držim ti fige da uspiješ ovako 🤞ja ću pokušati ovulaciju uhvatiti pomoću Lh trakica jer iscjedak nikada nemam pa po tome ne mogu znati, bazalna temperatura mi je u većini slučajeva uvijek povišena tako da mi i to otpada, a sada pratim tijelo i čim me nešto zaboli malo u trbuhu odmah skačem i mislim da je ovulacija.. imat ću odnosne sada obavezno 3-4 dana i igrati se s trakicama pa ćemo vidjeti 😄

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.