Opa Garawa sviđa mi se novi potpis! Tamo sve ide jako brzo, ja dosla odmah na red za konzultacije. Mislim da cu i ja tamo u 7.mjesecu 😁
Kod koga si bila?
Prve konzultacije i ultrazvuk su bile kod doktorice Turudic ali vecinu vremena sam pricala s nekom koja je bila na specijalizaciji. I onda kad su bile folikulometrije uvijek bi bile u sobi doktorica Turudic i doktorica Tikvica Luetic. Dr Luetic mi se bas svidjela ali kako je to bilo prije godinu i pol dana nisam sigurna tko trenutno tamo radi
Mislim kako nisam isla na nesto "ozbiljnije" nije da sam nesto puno imala pricat s njima. Samo bi isla na folikulometrije i određivale bi mi terapiju. Da je bio ivf mislim da bi ti razgovori i pretrage ipak bile malo detaljnije
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Opa Garawa sviđa mi se novi potpis! Tamo sve ide jako brzo, ja dosla odmah na red za konzultacije. Mislim da cu i ja tamo u 7.mjesecu 😁
Kod koga si bila?
Prve konzultacije i ultrazvuk su bile kod doktorice Turudic ali vecinu vremena sam pricala s nekom koja je bila na specijalizaciji. I onda kad su bile folikulometrije uvijek bi bile u sobi doktorica Turudic i doktorica Tikvica Luetic. Dr Luetic mi se bas svidjela ali kako je to bilo prije godinu i pol dana nisam sigurna tko trenutno tamo radi
Jel ti na prvim konzultacijama odmah radila i ultrazvuk?
Koliko se sjecam da. I dali su mi odmah recept za Femaru pa kao da dođem na cca 10.dc na folikulometriju
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Hej drage curke 😃
Sretan Uskrs svima koje ga slavite 🐣🌷.
Evo da se malo javim, mi smo ovu O obilježili 3 dana prije, dan O, i jos 2 dana nakon O...imali smo pravi maraton😂...Rekla sam si ovaj put necu brojat ništa ili testirat prije 10 dpo, što je sutra, tako da sutra piškim na trakicu...kroz zadnjih par dana osjetim dolje grceve pa stanu...mucno mi je zadnja 2 dana ali to svakako pripisujem prevelikoj količini pojedene hrane...
Moram reći da je znanje nekih ovdje vrlo impresivno, svaka čast cure...planira li koja promijeniti zanimanje u gin? Sigurno bi brzo sakupile pacijentice😅.
👩🏽28 🧑🏽28
30.04.2022.❤️💍
Hej drage curke 😃
Sretan Uskrs svima koje ga slavite 🐣🌷.
Evo da se malo javim, mi smo ovu O obilježili 3 dana prije, dan O, i jos 2 dana nakon O…imali smo pravi maraton😂…Rekla sam si ovaj put necu brojat ništa ili testirat prije 10 dpo, što je sutra, tako da sutra piškim na trakicu…kroz zadnjih par dana osjetim dolje grceve pa stanu…mucno mi je zadnja 2 dana ali to svakako pripisujem prevelikoj količini pojedene hrane…
Moram reći da je znanje nekih ovdje vrlo impresivno, svaka čast cure…planira li koja promijeniti zanimanje u gin? Sigurno bi brzo sakupile pacijentice😅.
Drzim 🤞🏻 za sutra! Sljedecu subotu je vjencanje ili? 😃
6+2 💙💙
Kod koga si bila?
Mislim kako nisam isla na nesto "ozbiljnije" nije da sam nesto puno imala pricat s njima. Samo bi isla na folikulometrije i određivale bi mi terapiju. Da je bio ivf mislim da bi ti razgovori i pretrage ipak bile malo detaljnije
Ma ja sve nalaze imam..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Kod koga si bila?
Ma ja sve nalaze imam..
Ma sigurno ces vec sljedeci ciklus krenut s pikanjem. Ako si spremna 🙂
6+2 💙💙
A budemo vidjeli sutra..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa baš mi je drago što si našla drugu opciju kad je već kod vas mpo izvan pogona... Ti možeš odmah krenuti kad sve nalaze imaš, samo je pitanje što će ti reći za bris, a nadam se da će oni razmišljati kao tvoj gin i reći to je sve normalno... 🤞🤞
Kiki to se glava igra s nama, tako sam i mislila poslije HSG-a jer mi je vrijeme ciklusa dok imam M drugačije, odmah bi išla ponavljati briseve... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ja na primjer već od 5 dpo do 14 dpo imam (samo par puta) oštre bolove, ali baš onako jako oštre i jako bolne koji traju pola minute do minute, jako nisko ... I ne vjerujem da je to normalno, u početku sam mislila da je to neki dobar simptom, sad sam svjesna, da takvi bolovi, ako su nisu nikako dobar simptom... Baš ću pitati dr zbog čega bi me moglo tako boliti i baš u tome nekom dpo razdoblju... 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Danas mi je 10 dpo, ili 25 dc.
Mislim da cu iduci mjesec kod ginekologa, da vidim sta se desava. Jer mi se zna desiti to smedjarenje pred ciklus, jedno vrijeme ga nije bilo, pa sad opet. S tim da je uvijek bilo smedje, a sad je svijetlo roze i dosta ranije.
Moguce je da ponovo imam problem sa progesteronom.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Evo mene danas ipak prestao bolit jajnik ali sad gledam sta je s temperaturom 😅 Ff mi je oznacio ovulaciju ali malo sam sumnjicava. Vidjet cemo sutra iako sam u cetvrtak imala peak, u petak bol u jajniku na par sati, iscjedak... ma sve. Ali je mene uvijek strah da necu imat ovulaciju i sad me ova temperatura malo rastuzila. Onda opet postoji mogucnost da sam spavala s otvorenim ustima tako da mi jedino preostaje cekat sutra ujutro. Zasto ne moze bit jednostavno haha
6+2 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji