Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    September
    13. Travanj 2022. 22:22

Jelusickaa tako i ja uvijek moram uzimat progesteron kako bi dobila, naravno ako nemam ovulaciju. Ovulaciju prirodno imam maksimalno 3 puta godisnje tako da bi onda bez uzimanja progesterona dobila 3 puta menstruaciju. Sve moguce sam probala od tinktura, akupunkture, izbacivanje glutena i slatkoga, sve moguce suplemente i nista. Zene s PCOS u vecini slucajeva imaju inzulinsku rezistenciju pa im pomogne inozitol, prehrana ili u najgorem slucajevu metformin. Ali ja nemam inzulinsku rezistenciju i po svim simptomima imam taj upalni PCOS. Femara me spasila jer barem imam ovulacije s njom i dobijem normalno menstruaciju. Ok od zadnjeg ciklusa sam nakon ovulacije uvela i progesteron ali to samo zato jer mi je bio malo nizi pa da si povecam sanse za trudnocu

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    13. Travanj 2022. 22:29

Luna93 taj simptom bolne sise je najgori 😅 ja to ignoriram jer moze bit i trudnoca i pms. Rekla si da samo kad pokrivate budu bolne ali isto tako je moguce da puno vise osluskujes svoje tijelo jer znas da ste pokrili i da je sve to izrazenije nego inace. Ja se nadam da te ovaj put bole zbog trudnoce :)
    Kiki i ja uvijek imam taj problem i krenem prerano pa se oko ovulacije vec umorim od sexa 😂 ali se natjeras jer si mislis sta ako propustim sansu jer nisam odradila jos taj dan 🙈 moja taktika ovaj ciklus je svakih 36h haha.

Ja sam jako blizu peaku. E sad je pitanje ako ce peak bit navecer ili sutra ujutro. A stalno sam zedna i moram se kontrolirat da mogu jos jednom umocit trakicu za par sati 😄

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Luna93
    13. Travanj 2022. 23:43

September, 
    Ne mislim da je trudnoca, jer nije moglo doci ni do implatacije. Samo mi nije bilo jasno zbog cega je. Ali sad znam, Joli mi je objasnila. 
    Hvala na lijepim zeljama, obostrane su. 😘

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

September
    14. Travanj 2022. 00:24

Luna93

September,
    Ne mislim da je trudnoca, jer nije moglo doci ni do implatacije. Samo mi nije bilo jasno zbog cega je. Ali sad znam, Joli mi je objasnila.
    Hvala na lijepim zeljama, obostrane su. 😘

Aha nisam znala koji si dpo. Uglavnom sad vidim sta je Joli odgovorila i da, vecini zena je zbog progesterona. Ali vidis mene su uzasno bolile po prvi put prije 2 mjeseca kad sam imala nizi progesteron pa sam procitala da to moze bit i zbog dominacije estrogena. Kad uzimam progesteron me ne bole 🤷🏻‍♀️ svakoj zeni je drugacije ali najvece sanse su da je zbog progesterona

6+2 💙💙

Garawa¤
    14. Travanj 2022. 05:30

Orhideja🔜🤰

pisnem ja jutros i dobim ovohttps://ibb.co/6bC72hp[ibb.co] jel moguce da san trudna ili ovi testivu fino zaj******* sa laznim crticama… sory na velikom postu i hvala svima koje se jave i odgovore 😊

Jesi ponavljala test?

Jelušićkaa

Ma vise i doktori…nemogu se pomiriti sa činjenicom da moram doživotno nešto pit za menzes

Sjeti me, jesi pila inofolic? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    14. Travanj 2022. 10:16

Simba2

Orhideja🔜🤰

Hvala cure na odgovorima..
    Jesam clearblue jucer popodne i negativan je..tako da je prima bacila ljepe evap crte🤦‍♀️

Koja je ono osjetljivost clear blua? Ona crtica mi je djelovala baš ok.
    lunabol pred M i ona kad ostaneš T je jako različita. Pred M postanu nekako teške i kao da nabubre, a u T nekako speficna bol sa strane, kao da tisuće iglica unutra i kao da žare. Tako je meni bilo. Mislim da svaka žena može skužit razliku.
    garawa vidim da si dobila, jbmu. Šta planiraš dalje?

Jedini plan za dalje mi je da ne prolupam 🤣🤣🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Joli 🌟
    14. Travanj 2022. 10:16

Luna93

Joli,
    Znaci mogu se nadati da bi ovaj trik sa odlaskom muza na dan ovulacije mogao upaliti. 😊

A u okviru je 72 sata, tj kod tebe je 48 sati pa nade ima.... Držim ti fige 🤞🍀🤞🍀

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Luna93
    14. Travanj 2022. 10:28

Simba, 
    Nisam pitala zbog trudnoce jer je nemoguce imati simptome prije implatacije. Nego me je zanimalo sta je uzrok toliko bolnih grudi tik nakon ovulacije. Da li je povisen ili nizak progesteron? Ali Joli mi je objasnila da je visok progesteron. 
    Iskreno ne vjerujem puno ni da smo uspjeli, ali eto. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Luna93
    14. Travanj 2022. 10:29

Simba, 
    Danas mi je 21 dc. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Jelušićkaa
    14. Travanj 2022. 11:54

Hahah rakija 🤣🤣🤣 eh ta vremena
    Ma ja sam otvorena prema svim opcijama pa makar i go*no pojela samo da bude bolje i to je alternativno rješenje hahah😂😂
    Vidjet ću danas s doktoricom šta kako dalje. Idalje pijem inositol , pola sto i jedan čaj sve je to kratkorocni nešto. Teško je 2L čaja piti kad si na poslu...jebemti žensko samo to mogu reč uvijek neki majmun fali.😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.