Obavila sam i drugu folikulimetriju. Imam jedno 5,6 folikula i svi su oko 16,17, sutra ĆĄtoperica i u petak punkcija.
Taman sam postavila pitanje za folikulometriju i vidim tvoj odgovorđ idem prvi puta pa ako bi mi mogla napisati malo detalja kako to ide, koliko traje..? Hvalaaa
đ© 33
đš35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T đŒđđą
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023âđâ€ïžđ
Panorama Low risk, itâs a girlđ©·đ
Obavila sam i drugu folikulimetriju. Imam jedno 5,6 folikula i svi su oko 16,17, sutra ĆĄtoperica i u petak punkcija.
Taman sam postavila pitanje za folikulometriju i vidim tvoj odgovorđ idem prvi puta pa ako bi mi mogla napisati malo detalja kako to ide, koliko traje..? Hvalaaa
Ja sam ti sad bila na 2 folikulimetrije ali zato ĆĄto sam ja u stimuliranom postupku, i sad u petak idem na punkciju i onda Äe oni raditi IVF i nadam se da Äe se oploditi.
Koliko shvaÄam ti ideĆĄ na UZV bez ikakve terapije. To Äete naruÄiti nekoliko dana prije O i onda pratiti UZV kako ti rastu folikuli i kakav ti je endometrij i on Äe vidjeti kad ti dolazi O i reÄi kad obavezno da pokrivate. To to je samo nekoliko UZV pregleda prije O i moĆŸda jedan nakon. Nikad nisam iĆĄla na to ovako u obiÄnom ciklusu nego tek sad u stimuliranom.
Da, da, obican ciklus je kod nas, nismo na terapiji. Nije proslo dugo vremena od missed ab ali ne zelimo gubiti vrijeme jer imamo 37 god pa da vidimo sto se da napraviti da pokusamo ubrzatiđ€·ââïžÂ
Znaci svakih par dana idem do O? Iako mi pokrivamo te dane jer pratim trakicama i ulovim peak ali valjda je ovo preciznijeđ€·ââïž ili je to njima tako po defoltu da s time krecu od pretraga pa ako ne ide i to onda dalje..
đ© 33
đš35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T đŒđđą
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023âđâ€ïžđ
Panorama Low risk, itâs a girlđ©·đ
Ja moram prijaviti. Znam da smo rekli da nije bio peak. Ali imam grÄeve dole i bolne grudi. Ako je danas ovulacija. Nadam se da sam uspjela pokriti s petkom jer juÄer nisam imala snage ..moĆŸda danas. đ€Mjerim trakice i dalje...
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Ćœene, ima koja od vas bolove i spotting tijekom ovulacije? Jucer su me bolovi ubijali, u oba jajnika, cijelom duzinom. Nastavilo se i danas. Plus malo krvarenja.
Ne znam dal da to racunam kao dan ovulacije ili?
Ja sam prosli ciklus imala uzasne bolove na dan pika. Mada nisam bas pratila i napravila sam samo jednu ovulacijsku trakicu upravo zbog bolova i bila je pozitivna. Ja sam racunala ovulaciju sutra dan mada mi se nekako cini da je bila na dan bolova a da sam jaci pik imala ranije, to mi ima vise smisla. Bas me zanima kakva su iskustva ostalih, vezano za povezanost pika i bolova?
34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Ćœene, ima koja od vas bolove i spotting tijekom ovulacije? Jucer su me bolovi ubijali, u oba jajnika, cijelom duzinom. Nastavilo se i danas. Plus malo krvarenja.
Ja sam prosli ciklus imala uzasne bolove na dan pika. Mada nisam bas pratila i napravila sam samo jednu ovulacijsku trakicu upravo zbog bolova i bila je pozitivna. Ja sam racunala ovulaciju sutra dan mada mi se nekako cini da je bila na dan bolova a da sam jaci pik imala ranije, to mi ima vise smisla. Bas me zanima kakva su iskustva ostalih, vezano za povezanost pika i bolova?
Pa ne znam ĆĄto bi rekla. BaĆĄ sam napisala gore. Ja imam bolove svaku ovulaciju. Spotting nisam nikad imala. Ali evo danas me sise bole i grÄeve imam. InaÄe imam duge cikluse (41dan). Ali kaĆŸem pila sam duphaston kako bi proĆĄlu potakla da doÄe jer moguÄe da je to potakli ovulaciju da doÄe ranije? Iako c nije jednaka kao t malkoc je svjetlija ali je naj tamnija meÄu svim trakicama. Preostaje mi jedino da pokrijem veÄeras i to je to. Ali nastavljam pratiti trakicama u sluÄaju da me sve prevarilo. đđ€đ
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
Pa ne znam ĆĄto bi rekla. BaĆĄ sam napisala gore. Ja imam bolove svaku ovulaciju. Spotting nisam nikad imala. Ali evo danas me sise bole i grÄeve imam. InaÄe imam duge cikluse (41dan). Ali kaĆŸem pila sam duphaston kako bi proĆĄlu potakla da doÄe jer moguÄe da je to potakli ovulaciju da doÄe ranije? Iako c nije jednaka kao t malkoc je svjetlija ali je naj tamnija meÄu svim trakicama. Preostaje mi jedino da pokrijem veÄeras i to je to. Ali nastavljam pratiti trakicama u sluÄaju da me sve prevarilo. đđ€đ
Da ti nisi trudna đ
Da, i mene to zanima. Pik, bolovi, ovulacija- taj dan ili dan poslije... Aaa, za izludit.Â
âïž 34
âïž 31
K đ±đŒââïžđ 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaĆŸa- baby boy đ¶đ»đđŁ
+29.3 đâ€ïž
12.12.2023 baby girl đđ
Folikulometrija je obiÄan uzv pregled, gdje se gleda koliko ima folikula, koliko ima vodeÄih folikula.. toÄno se moĆŸe znati kad je ovulacija i tada predloĆŸe odnose... lh mogu pokazivati pozitivno, a ne doÄe na kraju do ovulacije, najsigurnija metoda je praÄenje pomoÄu uzv.Â
KreÄe se od 9 ili 10dc i ide se svaki drugi dan ujutro dok se na uzv ne pokaĆŸe- ĆŸuto tijelo i slobodna tekuÄina, kao dokaz ovulacije.Â
Nisra straĆĄno, samo Äe vam pojednostaviti, jer Äete biti 100% sigurno da O postoji, a ako takva 2,3 ciklusa ne uspiju, poslat Äe vas dalje na pretrage.Â
.
Sretno Bebolinađ€đ€ i sve ostale cure!đ
Trudimo se od 9/21.
đ±ââïž24- PCOS, đââïž28- Azzospermia, mTese â
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22đ„/--10 odliÄnih đ§
08.08. FET- 1 blastica - + na testiÄu 4dpt
âąBeta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiĆŸe curka đ
Da ti nisi trudna đ
Ja trudna? Ja sam tek u pikiranju ovulacije haha ako misliĆĄ na mene. đ€·đŒââïžđ
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
Pozdrav svima. PiĆĄem prvi put, iako sam s vremena na vrijeme znala popratiti temu.Â
Trudimo se oko godinu dana, u zbroju, moĆŸda godinu i pol, u poÄetku nismo mislili da Äe proces biti toliko dugotrajan, pa su poÄetci bili vrlo spontani i nasumiÄni, tj. nisam pratila ovulaciju trakicama sve do prije 3 mjeseca. Ono zbog Äega piĆĄem je ĆĄto sam htjela pitati zna li netko na temelju razgovora s lijeÄnikom specijalistom ili steÄenog znanja znaÄi li iĆĄta (*loĆĄe*) to ĆĄto trakice niti jedan mjesec ne doÄu na razinu u kojoj je kontrolna linija baĆĄ jednako snaĆŸna kao druga? Koristim najosjetljivije trakice (20 mIU/ml) s Minibox webshopa. Koristim Premom aplikaciju preko koje pratim njihov napredak, a najviĆĄa vrijednost koju sam oÄitala jest 0.88 proĆĄli mjesec i 0.74 jutros. U trenutku kad vrijednosti krenu rasti, napravim 2 ili najÄeĆĄÄe 3 testa u tom danu (oko cca 10, 15 i 20 sati). Moja sinoÄnja vrijednost u 20:00 je bila 0.62, tako da postoji ĆĄansa da sam izmeÄu 0.62 sinoÄ i 0.74 jutros u 8:30 fulala peak po noÄi, a da se isto dogodilo i prethodna dva mjeseca, no kako god bilo, ili je peak izrazito brz i snaĆŸan ili, ĆĄto mi je vjerojatnije, LH kod mene ne postiĆŸe visoku razinu. InaÄe imam redovite cikluse u trajanju izmeÄu 24 i 28 dana, a LH se jednom digne i spusti, ne "divlja". Ne znam ima li koja iskustva da mi zna ĆĄto reÄi o vrijednostima na trakicama i trebam li se brinuti jer su niske?
InaÄe, za kontekst, imam 33, autoimunu reumatoloĆĄku dijagnozu te sam u obradi humane reprodukcije na Vuk Vrhovcu (za sad napravljen HyCoSy prije 3 mjeseca nakon Äega su me poslali doma na prirodne pokuĆĄaje tijekom 3 ciklusa, nakon Äega bih se trebala vratiti). Nalazi, osim niskog AMH (11.3 pmol/L) i visokog DHEAS (8.7 ÎŒmol/L) su mi u granicama normale, LH je na vaÄenju 3. dan ciklusa bio 8.0 IU/L, a FSH 9.2 IU/L.
Isprike na dugom postu i moĆŸda malo previĆĄe detalja :)
Hvala i pozdravi!
Oboje 33 godine.
AMH 5,5 / LH 2,9 / FSH 9.2 / poviĆĄen DHEAS (pmol/L)
AI bolest zglobova
Solgar prenatal + CQ10 + omega
12/22 biokemijska
01/23 HyCoSy na VV uredan
VV - IVF u prirodnom ciklusu (Clomid + ĆĄtoperica)
Sortiraj odgovore
Najstariji