Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    September
    24. Studeni 2022. 21:21

Sayuri super da je sve u redu! Cestitam 🥰

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

SAYuRI
    24. Studeni 2022. 21:39

Hvala🤗🤗
    Garawa💋

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

MBM🐬🍀💕
    25. Studeni 2022. 00:31

SAYuRI

Hvala🤗🤗
    Garawa💋

Cestitam na srceku malom❤️ I zelim da tako bude celu trudnocu 🥰💋❤️

MBM🐬🍀💕
    25. Studeni 2022. 00:34

Cure meni je danas 10dc. Radila sam 2 lh trakice u 12 je bila bledja skoro ne vidljiva a nocas je malo jaca ali pek nema jos. Ja sam pocela da pokrivam i nadam se da ce ovulirati levi jajnik. 

Trish2022
    25. Studeni 2022. 08:24

MBM🐬🍀💕

Cure meni je danas 10dc. Radila sam 2 lh trakice u 12 je bila bledja skoro ne vidljiva a nocas je malo jaca ali pek nema jos. Ja sam pocela da pokrivam i nadam se da ce ovulirati levi jajnik.

Držimo fige 🤞🤞
    Meni je 14dc, pišam trakice, al još uvijek nema nekog pomaka 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• freyaa
    25. Studeni 2022. 11:16

Sayuri, cestitam.. cuvaj se I bebicu 🥰

• freyaa
    25. Studeni 2022. 11:20

Anchyyy

Evo mene s folikulometrije, rekao mi je da mi je lijevi jajnik uz maternicu evo slika nalaza, naručena sam u ponedjeljak i napravit ćemo jedan uzv nakon ovulacije.
    https://ibb.co/Lzp5ZLw
    Pitao me je koliko god imam i dali idem na MPO 🤷‍♀️

Kako se Vama čini nalaz?

Anchyyy, jesi li ti radila HSG, ako nisi ja bih prije bilo cega to uradila.. Ja sam imala priljubljen lijevi jajnik uz maternicu I svi ginekolozi su mi govorili da je to ok, kad sam otisla kod specijaliste za plodnost odmah je pretpostavio da se radi o priraslicama, I da ce biti neprohodni sto je hsg I pokazao.. Kod mene je od operacije abdomena, moze biti od upala,.. Naravno ne mora kod tebe biti isti slucaj ali da ne gubis vrijeme kao ja..

• freyaa
    25. Studeni 2022. 11:58

Anchyyy

freyaa

Anchyyy

Evo mene s folikulometrije, rekao mi je da mi je lijevi jajnik uz maternicu evo slika nalaza, naručena sam u ponedjeljak i napravit ćemo jedan uzv nakon ovulacije.
    https://ibb.co/Lzp5ZLw
    Pitao me je koliko god imam i dali idem na MPO 🤷‍♀️

Kako se Vama čini nalaz?

Anchyyy, jesi li ti radila HSG, ako nisi ja bih prije bilo cega to uradila.. Ja sam imala priljubljen lijevi jajnik uz maternicu I svi ginekolozi su mi govorili da je to ok, kad sam otisla kod specijaliste za plodnost odmah je pretpostavio da se radi o priraslicama, I da ce biti neprohodni sto je hsg I pokazao.. Kod mene je od operacije abdomena, moze biti od upala,.. Naravno ne mora kod tebe biti isti slucaj ali da ne gubis vrijeme kao ja..

Nisam to radila ali je dr na humanoj rekao da nema potreba za tim jer kod mene do trudnoće dolazi pa je tu pretragu prekrižio ali opet nije vidio ovaj nalaz, puno ti hvala, pitat ću ginekologa u pon za to a na humanu idem tek kad obavimo genetičara i pretrage ako bude genetičar tražio.

Sretno, ne znam kad ti je ovulacija ali cini mi se da su folikuli odlicno za taj dan ciklusa.

Tratinčica123
    25. Studeni 2022. 16:09

Cure moje, ja naravno još uvijek vjerujem u neka čuda i potajno se nadam trudnoći.. Muž pije sve neko ljekovito bilje, pa proizvode za koje smo čuli da su ljudima extremno pomogli.. pa se nadamo čudu😂
    Ja bih trebala dobiti sutra ili prekosutra po mojoj računici, a prekjučer sam pola dana imala neki smećksati iscjedak.. ali ajde, pripisala to Duphastonu..iako mi se to ne događa... 🤷‍♀️
    Napravim ja testić jer ne mogu bez njega.. jel mi se pričinjava ili ima nešto? 😖😖
    https://ibb.co/dmnvQnR
    https://ibb.co/YBj2fpz
    https://ibb.co/D7Zfvzw
    .
    Anchyyy, meni se tvoj nalaz čini oke.. 😁😊 U ovo drugo se ne razumijem, ali što se tiče endo i folikula, čini mi se dobro hehe 
    Bebolina, jeste ti i muž obavili generalnu probu?😈
    Trish, jel pokriven peak kako treba?🤭🤞🤞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    25. Studeni 2022. 16:10

Kiki13, jel tvoja lijena gospođica napokon stigla?🙉🙄

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.