Ugl Bella novi datum kod mene 12.12. ako može.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Leptir I da, meni su tada ciklusi bili oko 30 dana.
Tinchy, hvala ti puno za podršku. Kažem, ja bih na tvom mjestu lagano se pripremala za napraviti neke određene pretrage. Ja sam na svojoj koži stvarno osjetila što znači izgubljeno vrijeme.. 🤷♀️🤷♀️
Jooj, mi se isto nadamo.. ja se nadam da će ih biti barem za koji pokušaj.. 🤞🤞🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Leptir koliko vidim tvoja komunikacija je jednosmjerna. Koga si ti od nas pitala kako smo i šta smo??
Toliko je žena kroz ovu temu prošlo, dobilo odgovor na svije pitanje i poslije tko vas jebe.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sayuri toplo se nadam da će ovaj mjesec biti po ps-u! Dosta je bilo biokemijskih...Ponavljaš betu? 🤞
Bella, sretno na pregledu
Kod mene ništa uglavnom, čekam M, prošlo je već 5 dana od zadnjeg duphastona (inače dođe 2-3 dana poslije), inače nemam neke simptome prije M, a sad me reže u donjem dijelu trbuha i sise su bolne... napravit ću danas test reda radi, al ne nadam se uopće jer sam 99,99% sigurna da ništa ovaj mjesec, samo da dođe pa da možemo otpočetka...
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Meni uvijek dođe 4- ti dan nakon zadnje tablete.. samo 1 mjesec pamtim da mi je došla M nakon 6 i pol dana.. 🤷♀️tako da ono, moguće je da nekad dođe i malo kasnije.. ali možda je i T u pitanju 🤞😀😀
Bella sretno! Javi nam se! 😍😍😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Meni uvijek dođe 4- ti dan nakon zadnje tablete.. samo 1 mjesec pamtim da mi je došla M nakon 6 i pol dana.. 🤷♀️tako da ono, moguće je da nekad dođe i malo kasnije.. ali možda je i T u pitanju 🤞😀😀
Bella sretno! Javi nam se! 😍😍😁
Ma doći će, ovo mi je sad treći ciklus s tim tabletama pa mi dolazilo 2-3 dana nakon zadnje, ali pretpostavljam da će sad trebati duže čisto da odgodi ciklus pa da mi muž opet na teren ode u najgore vrijeme pa ću pišati trakice tak, za sebe
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Jel kod tebe i dalje nema simptoma?
Nešto mi se zblesirao mob. Nadam se da će se lijepo poduplati. Na koji dan si prošli mj vadila prvu? Sjećam se da je bila 9.
Da sljedeca beta je prekosutra. A proslu sam vadila na 10 dpo…
Simptomi krenuli lagano, teske sise i zgaravica i glavobolja, doduse glavobolje imam vec danima pa to nisam ni uzimala u obzir😛
Jel kod tebe i dalje nema simptoma?
Nešto mi se zblesirao mob. Nadam se da će se lijepo poduplati. Na koji dan si prošli mj vadila prvu? Sjećam se da je bila 9.
Da sljedeca beta je prekosutra. A proslu sam vadila na 10 dpo…
Simptomi krenuli lagano, teske sise i zgaravica i glavobolja, doduse glavobolje imam vec danima pa to nisam ni uzimala u obzir😛
Cestitam 🤗
Bella,
Sretno! 🍀
Sayuri,
Cestitam! 🌸
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kiki legendo hvala ti, ali bogami ako bude i treca, odustajem skroz od treceg djeteta, dosta dvoje u tom slucaju 😉
Lady33 zavisi od testa koji imas, sa osjetljivjim mozes poskiti vec 8-9 dpo,a ovim od 25 MiU bogme moras cekati barem 11-12 dpo.. sretno 🤞🤞
Anee hvala 🌹 zao mi za M, nadam se da ce 12.12 doci plus umjesto M..
Bella hvala🌹 Kako se ti osjecas? Jeste vec razglasili svima?
Tinchy sto bi rekle cure, nije kasno dok ne dodje M..😉
Tratincica , da da sutra ponavljam betu, bice nalaz oko 15h…ciljam minimum betu 40… sve preko jos bolje…
Trish, Freya, Lunda, Ella 💋💋💐💐
Nadam se da nisam koga izostavila, danas mi je ludnica kao i uvijek kod mene ali sam evo maksuz odvojila vrijeme da sve lijepo iscitam…. Uglavnom eto sutra ponavljam betu, ako bude ok, planiram se naruciti 24.11 na prvi UZV, tada cu biti 5+5 pa mislim da cemo dosta toga vidjeti s obzirom da znam kad mi je O bila…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Za Leptir imam dva pitanja,
1. Zasto sebe smatras toliko bitnom da tu upadas i taksativno nabrajas pitanja i ocekujes da sad cure ostave sve sto rade i samo tebi odgovaraju na tvoja blic pitanja, da si barem rekla Dobar dan pa hajd shvatila bi… niko nije u nekakvoj obavezi da bilo kome mora odgovarati stoga sta se ljutis…ovo i jeste forum da se prica i druzi a ne rubrika : pitanja i odgovori.
2. Cemu ovo :” Platila sam pregled 300kn?” Izvolis objasniti kako je ovo relevantno za tvoju plodnost?
I da, ima nacina da se pogodi O, ali posto si vec otisla, jbg ne da mi se….
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji