Evo, samo da stavim ukratko opis koji sam našla, pa ako trebam još šta posebno važno piti, javite mi.🤷♀️
https://ibb.co/3v7c9BP
https://ibb.co/9rw9Pmr
To je taj prah jel.. 🤗 tenks..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro žene, meni danas 7dpo, a već osjetim neke blage menga bolove. Dojke me boluckaju zadnja 2 dana.
Zadnja 2 mj sam odustala od trakica i općenito svega, rekla sam što bude bude. Čudo je da sam O osjetila prije tj dana, nikada nisam imala tako obilan ovulacijski iscjedak pa eto, nikad se ne zna.
Sretno svima, da nas M zaobiđe narednih 9mj i da nam ovaj Božić svima bude poseban 🤞🙏🥰
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ovdje nema bas smisla ista pitati jer se udruzilo par osoba i nove ljude izgleda ne prihvacaju!
Tih par osoba komuniciraju jer se eto znaju duze...
Kad se pojavi nova osoba nitko ne reagira niti neda svoje iskustvo, savjet jer ta osoba je nova ...
Stalno se vrte iste osobe s istim pitanjem.
Zanima me ide li tu neka na folikulometriju, koji dan je ovulacija ako je ciklus 30-35(neka iskustva), kolko dugo se ide na folikulometriju ako ne uspije npr mjesec, dva...kolko ponavljati mjeseci...Meni trakice ne pokazuju dobro i ne zelim ih koristit zbog toga.
I tako neke info ...Sto sljedi nakon toga i takve stvari ali nitko se ne zeli ukljuciti pa eto...
Onda se upoznajte, otidite na kavu, tamo se izljubite i ispricajte....Ispada da nova osoba nije vazna...Kao sto sam ja postavila pitanje 3dana za redom nitko nije odg.
Niti netreba.
Tako ce neka nova zena doci postavit pitanje i nitko joj nece odg. Ona ce otici.
Cilj bi trebao biti cim vise ljidi zadrzati jedni drugima pomoci.
Osobe koje dugo su na forumu bi trebale dat savjete novima jer su svi u istom problemu, ali one ne prihvacaju nove.
Hvala bas ste mi pomogle savjetom, iskustvom.Posebno zene koje imaju vec djecu pa su kao iskusnije ali eto.
Ignorirate tri dana moje pitanje...
Zalosno forum za nista. Nikakve info. Samo forum da se zene pohvale kad je + .Onima koji do + tesko dodu njima se ne isplati biti ovdje.
Hvala lijepo
Doviđenja
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Leptir zasto te ginekolog nije poslao na neki razgovor sa strucnjakom ako pokusavate 5 godina? Mi kad smo pokusavali 6 mjeseci ja sam vec tad krenula s folikulometrijama. Ali ako se toliko radi na bebi to znaci da je u necemu problem i ne znam koje su sanse da ce samo folikulometrija pomoc
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
I tvoji folikuli za koje si napisala velicine:
D1 3.13cm
D2 2.40cm
D1 2.66cm
D2 2.38cm
Meni nije bas jasno jer ovulacija nastupa kad je folikul između 16mm i 25mm, tako su barem meni rekli. Nekoj zeni pukne sa 16, nekoj sa 25. Meni su npr kasnije pucali na oko 24 ali to sam skuzila tek nakon 3 mjeseca pracenja. A ti imas folikule od 24 mm do 31mm pa mi to sad nije jasno i doktor je barem trebao rec otprilike kad bi trebala ovulacija. Ali po meni je definitivno ponedjeljak prekasno i ako je sve ok ovulacija je trebala nastupit u ponedjeljak. Mi sad tu mozemo nagađat koliko oces ali ako ti nemas simptome ovulacije, ne mjeris bazalnu, ne koristis trakice, ginekolog ti nista ne govori... ne mozes znat apsolutno nista
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Mislila sam na sljedeci ponedjeljak i da je po ovome nalazu ovulacija trebala bit ovaj ponedjeljak kad si bila na folikulometriji
6+2 💙💙
Jutro!😁
Bella- bit će sve u redu, bez brige. Želim ti sreću na pregledu. Obavezno nam se javi 😍🥰
Hm, pa nadam se da dosta stvari pijem, ja sam ono "prirodni proizvodi" jer s njima i radim..
Pijem Alou svako jutro, pijem Argi ( prah koji sadrži- folnu, B12, vitamin D, Q10, vitamin C), pijem folnu posebno, pijem D vitamin još posebno.. i uzimam matičnu mlječ .. ne znam da li još šta trebam? Ugl sve što sam čitala da moze pomoci, zapravo uzimam. 😎🤷♀️
Sayuri- oćeš ponavljati betu?🥰
Tinchy- znam kako ti je, mi isto pokušavamo od 9/21.
Nijednom u prvih cca 8 mjeseci mi nije palo na pamet " aj nek moj muž napravi spermiogram " Najgluplja ideja ikad!! Ja sam toliko ljuta na sebe što nakon prva 3,4 mjeseca nismo samo to barem otišli odraditi… kostalo nas je našeg vremena samo tako..
Tako da, ja bih po svom iskustvu svima podrucila da ako žena ima ovulacije, da je tu sve okej.. nakon 3,4 mjeseca pa makar privatno da muž obavi i svoj zadatak.. ali, želim sreću da uspije u ovoj godini!🤞🥰
Hvala ti😁🥰
..pola godine sam se nekako "tjesila" da ako smo uspjeli jednom, uspjet cemo brzo ponovno😅 prva greška...
Meni su ovulacije potvrđene, stitnjaca pod kontrolom, antitijela super, IR nemam, kompletna obrada kod endo je zapravo dobra... pa sam onda mislila, ajd bit ce s vremenom, godina dana je okej... i na kraju smo tu di jesmo, a nis se ne desava.🙄
...
Pratila sam tvoj razvoj situacije od kako sam se pridruzila ovoj temi i stvarno se nadam i drzim fige da ce TESE bit uspjesan i da nadu te skrivene plivace 😁😁🤞🤞
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Leptir procitala sam tvoj upis, ali nazalost o folikulometrijama ne znam bas bas nista 😕😕
Pa nisam komentirala.
...
Cesto ne komentiram neke upise ali pratim sto cure pisu, dam podrsku, makar ne mogu nazalost pomoci iskustvom jer ga nemam..
Ali citanjem makar upamtim nesto korisno, pa sam tako naucila i o dodacima prehrani kao i da odem provjeriti stitnjacu pa je TSH stvarno ispao povisen i slicno...
Nadam se da ces naci svoj odgovor i drzim fige za plus ubrzo🤞😃
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ovdje nema bas smisla ista pitati jer se udruzilo par osoba i nove ljude izgleda ne prihvacaju!
Tih par osoba komuniciraju jer se eto znaju duze…
Kad se pojavi nova osoba nitko ne reagira niti neda svoje iskustvo, savjet jer ta osoba je nova …
Stalno se vrte iste osobe s istim pitanjem.
Zanima me ide li tu neka na folikulometriju, koji dan je ovulacija ako je ciklus 30-35(neka iskustva), kolko dugo se ide na folikulometriju ako ne uspije npr mjesec, dva…kolko ponavljati mjeseci…Meni trakice ne pokazuju dobro i ne zelim ih koristit zbog toga.
I tako neke info …Sto sljedi nakon toga i takve stvari ali nitko se ne zeli ukljuciti pa eto…
Onda se upoznajte, otidite na kavu, tamo se izljubite i ispricajte….Ispada da nova osoba nije vazna…Kao sto sam ja postavila pitanje 3dana za redom nitko nije odg.
Niti netreba.
Tako ce neka nova zena doci postavit pitanje i nitko joj nece odg. Ona ce otici.
Cilj bi trebao biti cim vise ljidi zadrzati jedni drugima pomoci.
Osobe koje dugo su na forumu bi trebale dat savjete novima jer su svi u istom problemu, ali one ne prihvacaju nove.
Hvala bas ste mi pomogle savjetom, iskustvom.Posebno zene koje imaju vec djecu pa su kao iskusnije ali eto.
Ignorirate tri dana moje pitanje…
Zalosno forum za nista. Nikakve info. Samo forum da se zene pohvale kad je + .Onima koji do + tesko dodu njima se ne isplati biti ovdje.
Hvala lijepo
Doviđenja
A što da ti napišem ako nemam iskustva...pitala si da ti netko odgovori tko ima iskustva. Nemam i zato nemam šta da ti napišem. Imam dijete i nikad nisam bila na folikulometriji 🤷🏼♀️ to nemam nikakv veze s tim.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Leptir oprosti. Ja sam išla puno puta na folikulometrije, ali jednostavno zaboravila sam ti odgovoriti. Žao mi je. 😞 ostani s nama na temi, lakše je kad se skupa borimo!
.
Ovako, ukratko. Moj slučaj.
Ja sam bila stimulirana lijekovima jer nemam svoje ovulacije.
Išla sam svaki drugi dan u bolnicu na uzv:
- 1 uzv - 10dc
-2 uzv- 12dc
3 uzv- 14dc
4 uzv-16dc
I tako 4 mjeseca zaredom. Svaki puta mi je ovulacija bila potvrđena kada bi došla na 16dc.
Dakle, bila mi je uvijek ili 14dc ili 15dc. Ja sam ju i osjetila.
Ja sam uvijek imala samo 1 folikul ( vodeći) koji je pucao negdje od 26cm do 30 cm.
Zadnji, 4 mjesec praćenja, imala sam 2 folikula- 24cm i 28cm.
Kod mene doktor nije vidio problem. Na kraju, problem je zapravo kod mog muža. Ali nebitno to sad..
Ugl, meni su folikulometrije pomogle jer sam lijekova imala svoju O i bila sam sigurna kad je ona bila.
Meni su govorili da barem svaki drugi dan imamo odnose od 10dc do 16dc. Tako je i bilo. Iako smo znali nekad i svaki dan u tom tjednu.. 😎🤷♀️
Ali po meni, toliko godina pokušavanja, ja bih se borila za daljnje pretrage. To je zaista predugo. 😕
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji