Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena22
    14. Rujan 2022. 21:44

Večer djevojke, samo da prijavim da je cijeli dan prisutno smeđarenje ali M nije došla. 🙏🏼

Ella..
    14. Rujan 2022. 21:48

bellanaa

Ella..

Zene, sretno vam , nadam se da će vam ovaj mjesec biti dobitni 🤗🙏
    Meni je po izračunu danas trebala doći M, nadam se da neće..vidjet ćemo 🙄

Meni je i jučer bila pozitivna lh trakica 🤔 moja zadnja m je bila 4.7., ovih dana ću ponoviti hcg, na duphastone sam od prije prošlog utorka, gin prepisao 7 dana 2x1 + 7 dana 1x1 🤷 menge nema, samo tu i tamo pokoje probadanje

Ajme ni tvoje M još nema ?! 
    Moja zadnja je bila 05.07.i 01.09.sam imala obilan iscjedak i pišnula LH i pozitivna, tako da sam tada uhvatila peak. Danas je bio rok da dobijem, ali još je nema. Bolovi su prisutni,  jajnici i sve dolje boli  kao da ću svaki tren dobiti.. daj Bože da nam M ne dođe i da dočekamo svoju sreću 🙏🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• bellanaa
    14. Rujan 2022. 22:13

Ella..

bellanaa

Ella..

Meni je i jučer bila pozitivna lh trakica 🤔 moja zadnja m je bila 4.7., ovih dana ću ponoviti hcg, na duphastone sam od prije prošlog utorka, gin prepisao 7 dana 2x1 + 7 dana 1x1 🤷 menge nema, samo tu i tamo pokoje probadanje

Moja zadnja je bila 05.07.i 01.09.sam imala obilan iscjedak i pišnula LH i pozitivna, tako da sam tada uhvatila peak. Danas je bio rok da dobijem, ali još je nema. Bolovi su prisutni, jajnici i sve dolje boli kao da ću svaki tren dobiti.. daj Bože da nam M ne dođe i da dočekamo svoju sreću 🙏🤞

Ne...trenutno mi je iscjedak gust i bijel, pa čekamo 🤷 pokrivati više nažalost ne možemo jer je MM operiran prošli tjedan, pa je sad pauza jedno vrijeme, ostaje mi samo nada da je to bilo to

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Tami0910
    14. Rujan 2022. 22:27

kiki13

Tami0910

kiki13

Tami0910

Pozdrav cure,

ja trebala dobit u ponedjeljak, test noci ponedjeljak na utorak bio negativan. Nijednu noc ne mogu izdrzat bez budenja i potrebe za mokrenjem. Cesce mokrenje prisutno. Mislite li da ima smisla ponovno radit test?

Ponovi s jutarnjim urinomdrzimo fige

Mislia da jos ima nade?🙏🙏🙏🙏

Pa zasto ne, tek dva dana ti kasni. Jesu ti inace tocni ciklusi ili setaju? Jesi sigurna kad je bila ovulacija?

28.08. imali odnos, 29.bio peak, 30. ovulacija(bolovi u jajniku pa sam osjetila)
    Ciklus 25 dana, redovan. 
    Prosli put sam radila test nakon 5/6 dana kasnjenja jer nisam sumnjala na trudnocu i bio pozitivan. 
    Nadam se najboljem🙏🙏

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Ella..
    14. Rujan 2022. 22:38

bellanaa

Ella..

bellanaa

Ella..

Moja zadnja je bila 05.07.i 01.09.sam imala obilan iscjedak i pišnula LH i pozitivna, tako da sam tada uhvatila peak. Danas je bio rok da dobijem, ali još je nema. Bolovi su prisutni, jajnici i sve dolje boli kao da ću svaki tren dobiti.. daj Bože da nam M ne dođe i da dočekamo svoju sreću 🙏🤞

Ne…trenutno mi je iscjedak gust i bijel, pa čekamo 🤷 pokrivati više nažalost ne možemo jer je MM operiran prošli tjedan, pa je sad pauza jedno vrijeme, ostaje mi samo nada da je to bilo to

Kada bi onda trebala dobiti obzirom da ti je jučer bila O? 
    Meni je dosad razlika između O do M bila 12 dana i 13.dan dobijem.. 
    Ajoj muzu brz oporavak želim 🙏

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    14. Rujan 2022. 22:39

Tami0910

kiki13

Tami0910

kiki13

Tami0910

Pozdrav cure,

ja trebala dobit u ponedjeljak, test noci ponedjeljak na utorak bio negativan. Nijednu noc ne mogu izdrzat bez budenja i potrebe za mokrenjem. Cesce mokrenje prisutno. Mislite li da ima smisla ponovno radit test?

Pa zasto ne, tek dva dana ti kasni. Jesu ti inace tocni ciklusi ili setaju? Jesi sigurna kad je bila ovulacija?

28.08. imali odnos, 29.bio peak, 30. ovulacija(bolovi u jajniku pa sam osjetila)
    Ciklus 25 dana, redovan.
    Prosli put sam radila test nakon 5/6 dana kasnjenja jer nisam sumnjala na trudnocu i bio pozitivan.
    Nadam se najboljem🙏🙏

Držim fige 🤞🙏

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mareeeee3112
    14. Rujan 2022. 22:41

Lana99

kiki13

Vidi se kao nesto na hcg.. mislim da bi trebala izvaditi betu da te to vise ne kopka pa ces znat na cemu si… al vec bi trebalo i pokazat jace ako je nesto 🤔

Možda je kod mene onaj iscjedak bio menstruacija..ne znam stvarno.
    Probat ću sutra na prvi urin trakicu i svakako 23.idem kod svoje gin pa ću tražit upitnicu za betu

Lana ovo je negativni test ali stvarno ...zbilja ja ne vidim ništa . Zašto već nisi otisla kod ginekologa da ti provjeri sta se događa?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Tami0910
    14. Rujan 2022. 22:55

Ella..

Tami0910

kiki13

Tami0910

kiki13

Tami0910

Pozdrav cure,

Ciklus 25 dana, redovan.
    Nadam se najboljem🙏🙏

Držim fige 🤞🙏

Hvala ti Ella, i ja tebi drzim fige 🙏🤞 
    Mislim da cu u petak napravit test da vidim sta se desava. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Lana99
    15. Rujan 2022. 00:02

Mare3112

Lana ovo je negativni test ali stvarno …zbilja ja ne vidim ništa . Zašto već nisi otisla kod ginekologa da ti provjeri sta se događa?

Ma zato što idem tek 23. Zvala sam ja gin i rekla da nisam dobila već 40 dana i samo je rekla da ćemo vidjeti šta je kad dođem🙄
    Znam da su testovi negativni, nešto se poremetilo s hormonima očito

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• bellanaa
    15. Rujan 2022. 06:49

Ella..

bellanaa

Ella..

bellanaa

Ella..

Ne…trenutno mi je iscjedak gust i bijel, pa čekamo 🤷 pokrivati više nažalost ne možemo jer je MM operiran prošli tjedan, pa je sad pauza jedno vrijeme, ostaje mi samo nada da je to bilo to

Kada bi onda trebala dobiti obzirom da ti je jučer bila O?
    Meni je dosad razlika između O do M bila 12 dana i 13.dan dobijem..
    Ajoj muzu brz oporavak želim 🙏

Meni je drugi dio ciklusa 16 dana 🤷
    Hvala ti ♥️

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.