Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    13. Rujan 2022. 23:15

Bebolina2207

SAYuRI

Bebolina2207

kiki13

Bebolina2207

https://ibb.co/ssVSYCq
    Kod mene 14. DC još nema ništa

Bome bas ni traga jos.. mozda skoci odjednom ko meni 🤔

To je ono što sumnjam od prvog dana testiranja da će možda ovaj mjesec ciklus biti 32 ili 33 dana. Jer inače prije sam stvarno imala točne cikluse 28,29 dana. Sad zadnjih godinu dana šeta pa dođe svakako pa čak i na 24., 26. dan pa malo normalno pa malo 32., 33…. A ako je tako onda O ne bude prije četvrtka, petka. Malo kasni a opet možda je i anovulativni ciklus. Sluz mi nije onako rastezljiva bijela nego nekako kremasta bijela oskudnija.

Curke, i ciklus se zna produziti ako ste npr dobile kilograma u kratkom periodu, ili ako se smrsavile naglo, obicno je rijec o 4-5kg onda se skrati…

Ništa takvo kod mene nije slučaj. Nemam ni plusa ni minusa na vagi.

Meni se to redovno desava, postoji hormon koji se zove Leptin kojeg izlucuju masne stanice, sto manje masti manje tog hormona a on inace smeta LH hormonu…
    A imala sam jednom anovulatoran ciklus i bas taj ciklus sam imala povisen prolaktin, vjerovatno nije dao on….
    Ali to par dana gore dole je sasvim normalno, moze i najobicniji stres da utjece… prati trakice najbolje ti je, pusti sluz, ja sam zatrudnila kad sam bila suha ko barut…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Corina
    14. Rujan 2022. 06:51

Djevojke,zanima me dali netko želi kupiti trakice za ovulaciju fali samo jedna i to su one digitalne od ClearBlue. Inače ih je 10,ostalo je 9!!! 😄
    Trudna sam sad 5.mjesec i za sada mi neće trebati 🥰
    Koštaju 220 kn…dajem ih za 150 i želim da nekome pomognu.
    Točne su kao švicarski sat. Jedna je bila dosta da dobijem ovu svoju sreću 💙

Corina

Ella..
    14. Rujan 2022. 13:47

Zene, sretno vam , nadam se da će vam ovaj mjesec biti dobitni 🤗🙏
    Meni je po izračunu danas trebala doći M, nadam se da neće..vidjet ćemo 🙄

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    14. Rujan 2022. 14:58

Ćao curee da se i ja javim maloo..menga još nije došla, ali su došli testići s alija hahahah
    Uzela sam one step i ujutro nije nista pokazivalo, a sada se vidi neka sjenica skroz sitno..jel koja ima iskustvo s tim testovima?
    Kad uslikam ne primjeti se ali evo stavit ću sliku i lh I hcg..

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    14. Rujan 2022. 15:00

https://ibb.co/NLW9cV6
    Nastaviti ću sad par dana radit ovulacijski i javimm

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

MBM🐬🍀💕
    14. Rujan 2022. 15:07

Ella..

Zene, sretno vam , nadam se da će vam ovaj mjesec biti dobitni 🤗🙏
    Meni je po izračunu danas trebala doći M, nadam se da neće..vidjet ćemo 🙄

Ajde pisni jedan testic razveseli nas zene 🍀🤞❤️

Lana99
    14. Rujan 2022. 15:15

kiki13

Vidi se kao nesto na hcg.. mislim da bi trebala izvaditi betu da te to vise ne kopka pa ces znat na cemu si… al vec bi trebalo i pokazat jace ako je nesto 🤔

Možda je kod mene onaj iscjedak bio menstruacija..ne znam stvarno.
    Probat ću sutra na prvi urin trakicu i svakako 23.idem kod svoje gin pa ću tražit upitnicu za betu

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    14. Rujan 2022. 15:17

Lana99

Ćao curee da se i ja javim maloo..menga još nije došla, ali su došli testići s alija hahahah
    Uzela sam one step i ujutro nije nista pokazivalo, a sada se vidi neka sjenica skroz sitno..jel koja ima iskustvo s tim testovima?
    Kad uslikam ne primjeti se ali evo stavit ću sliku i lh I hcg..

One Step testove su žene nedavno kritizirale da baca sjene i na vodu. Ja sam ovih dana isto pišnula One Step i također se vidi nešto, ali njemu nije za vjerovati. Bar ja mu ne vjerujem .. držim ti fige 🙏

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    14. Rujan 2022. 15:21

Probat ću još sutra ujutro i onda čekam pregled pa kako bude

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

MBM🐬🍀💕
    14. Rujan 2022. 15:51

Zene imam jedno pitanje. Pijem inositol sa folnom vec duze vreme ali mi je u rezultatu trombofilije izasla mutacija MTHFR 1298. Dali noze da naskodi organizmu folna koja se ne razgradjuje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.