Evo me curke. 1 bebolina je. Vidjeli smo titraje srca na 5+3 danas. Ponovni uzv za 7 dana i napraviti krvne pretrage i neznam kaj je sve napisano. M bio s menom unutra i place od kad smo bili unutra. Poseban osjecaj. Suze radosnice 😍
Ajmeeee divno 😍😍 svu srecu ti zelim do kraja 😊😊
September kad je tebi pregled? Cekamo isto ovakve dobre vijesti
Mene je moj ginekolog narucio tek u 8.tjednu 🙄🙄 ali idem kod Lucingera sljedeci cetvrtak jer mi je on super i lijepo mi sve objasni, a ovaj moj ce mi trebat za uputnice pa cu svejedno kod njega na taj pregled. Vadila sam 5 puta betu 😅 i lijepo se dupla pa sam sad mirna
Cestitam draga moja i zelim ti skolsku i urednu trudnocu 😘💐❤️
Evo me curke. 1 bebolina je. Vidjeli smo titraje srca na 5+3 danas. Ponovni uzv za 7 dana i napraviti krvne pretrage i neznam kaj je sve napisano. M bio s menom unutra i place od kad smo bili unutra. Poseban osjecaj. Suze radosnice 😍
Ajmeeee divno 😍😍 svu srecu ti zelim do kraja 😊😊
September kad je tebi pregled? Cekamo isto ovakve dobre vijesti
Mene je moj ginekolog narucio tek u 8.tjednu 🙄🙄 ali idem kod Lucingera sljedeci cetvrtak jer mi je on super i lijepo mi sve objasni, a ovaj moj ce mi trebat za uputnice pa cu svejedno kod njega na taj pregled. Vadila sam 5 puta betu 😅 i lijepo se dupla pa sam sad mirnama
Ma cek cek 😵 Kakk sam propustila tvoj plusic 🤦🏼♀️ izvini…
Cestitam, da ti sve bude skolski i uredno🤞 pa odoste mi sve, ko ce sa mnom na ljetne 🤗
Bila sam radila test par dana nakon Belle na 9 dpo i sokirala se 😄 danas mi je 21 dpo. Mislim da taman nisi bila na forumu pa nisi ni mogla vidjet. Hvala hvala 😊
Izvini, stvarno je znam gdje mi je glava ovih dana, kad skola krene kod nas raspad sistema🫠 Drago mi je, kad je pregled?
Hah ma nema veze. Sljedeci cetvrtak, tad cu bit 6+2 pa se nadam da ce se sve vidjet
Ja idem sjutra,bice 5+1.Nadam se da ce se vidjeti 🙏
To se cini dosta rano tako da se nemoj prestrasit ako slucajno ne vidis. Ja nisam htjela prije punih 6 tjedana da budem sigurna jer mi se ne da onda kalkulirat i svaki tjedan na pregled. To bi mi samo stvaralo stres
U prvoj trudnoci sam otisla dan nakon kansnjenja M 🙈Dr tada nije vidio bas nista,samo mi kazao da je materica trudnicka i da dodjem za 10 dana.Ja ne znam kako tada nisam njsta brinula,meni to nije bilo strasno 🤦Hvala Bogu za 10 dana je sve bilo kako treba.🙂Sad me je svega strah posle spontanog tako da mi je lakse sto prije da odem
Drage djevojke pozdrav! Prije svega Cestitam onima koje su ulovile svoje plusice 🥰
Molim Vas za pomoc…uskoro se bacamo u lov na ovulacije 😄
Mozete li mi pojasniti kako funkc trakice, citam ja to sve, kao kuzim, ali zapravo ne kuzim. Pokusala sam ih raditi nekoliko puta prosli mjesec i razmisljam da za sljedeci ciklus probaj Clear Blue, jer mi se cine jednostavnije…
Hvala 🙂
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Drage djevojke pozdrav! Prije svega Cestitam onima koje su ulovile svoje plusice 🥰
Molim Vas za pomoc…uskoro se bacamo u lov na ovulacije 😄
Mozete li mi pojasniti kako funkc trakice, citam ja to sve, kao kuzim, ali zapravo ne kuzim. Pokusala sam ih raditi nekoliko puta prosli mjesec i razmisljam da za sljedeci ciklus probaj Clear Blue, jer mi se cine jednostavnije…
Hvala 🙂
Pozdrav! Uzmi radije one iz mullera jer kako cure kazu taj clear blue samo pokazuje smajlic par dana al ne pokazuje bas kad je peak… ugl ovisno o danu ciklusa pocnes s testiranjem i gledas kako linija tamni. Kontrolna linija mora bit prisutna a testna tamni kako se O priblizava. Kad su iste boje, jacine ili je cak testna tamnija znaci da je O blizu… e sad moze bit vec kroz 12 sati ili tek 24/36 h zato od kad uhvatis peak onda odnosi taj i naredna dva dana barem… prati tu nase trakice pa ces sve skuzit… a definitivno ti je isplativije narucit s ebaya jer su ovako preskupe
Na cb se može pratiti isto jačina crtica kada se test izvadi iz čitača al definitivno je preskup za takvo praćenje..
Lh trakice obične su najbolje.. i najjeftinije.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Puno hvala! Jasnije mi je. ☺️
Okej probati cu sa trakicama iz Mullera :) U prvoj trudnoci su mi stigle sa eBaya kad sam vec ostala trudna, nismo dugo cekali.
Nisam znala da se mora svakih par sati, ali ima smisla.
Znaci zovem muza da brzo ide doma-filmski 😍😂
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Puno hvala! Jasnije mi je. ☺️
Okej probati cu sa trakicama iz Mullera :) U prvoj trudnoci su mi stigle sa eBaya kad sam vec ostala trudna, nismo dugo cekali.
Nisam znala da se mora svakih par sati, ali ima smisla.
Znaci zovem muza da brzo ide doma-filmski 😍😂
Dok se ne krene buniti da ga boli glava 😁 nije dosta 🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
https://ibb.co/FsqX47g
Kod mene zadnja dva ciklusa bas nagli skok.. ove su od 4 popodne i sad… inace bi mi barem dva dana bile skoro kao ova druga i onda peak jos tamniji… a sad me odjednom probada ko da je O upravo 😂
A idemo prikrivati pa kud puklo 😅
Sto nagliji skok, to bolja ovulacija😎 Napadaj ga, ne dan mu disat’ 😂😂
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ne daj’
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
https://ibb.co/FsqX47g
Kod mene zadnja dva ciklusa bas nagli skok.. ove su od 4 popodne i sad… inace bi mi barem dva dana bile skoro kao ova druga i onda peak jos tamniji… a sad me odjednom probada ko da je O upravo 😂
A idemo prikrivati pa kud puklo 😅
Sto nagliji skok, to bolja ovulacija😎 Napadaj ga, ne dan mu disat’ 😂😂
Ma daj, nisam znala da što nagliji skok da je bolja ovulacija?! Meni je tako bilo ovaj put 🤸♀️😋
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
https://ibb.co/ssVSYCq
Kod mene 14. DC još nema ništa
Bome bas ni traga jos.. mozda skoci odjednom ko meni 🤔
To je ono što sumnjam od prvog dana testiranja da će možda ovaj mjesec ciklus biti 32 ili 33 dana. Jer inače prije sam stvarno imala točne cikluse 28,29 dana. Sad zadnjih godinu dana šeta pa dođe svakako pa čak i na 24., 26. dan pa malo normalno pa malo 32., 33…. A ako je tako onda O ne bude prije četvrtka, petka. Malo kasni a opet možda je i anovulativni ciklus. Sluz mi nije onako rastezljiva bijela nego nekako kremasta bijela oskudnija.
Curke, i ciklus se zna produziti ako ste npr dobile kilograma u kratkom periodu, ili ako se smrsavile naglo, obicno je rijec o 4-5kg onda se skrati…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sortiraj odgovore
Najstariji