Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    14. Rujan 2022. 18:16

Lana99

Ćao curee da se i ja javim maloo..menga još nije došla, ali su došli testići s alija hahahah
    Uzela sam one step i ujutro nije nista pokazivalo, a sada se vidi neka sjenica skroz sitno..jel koja ima iskustvo s tim testovima?
    Kad uslikam ne primjeti se ali evo stavit ću sliku i lh I hcg..

Izvini koji si ti dpo? Ja kad udjem na temu, ti imas neki test sa nekom sjenom , a nikad nista konkretno…zar ne mislis da bi do sada vec imala jasnu liniju da si trudna🤔

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    14. Rujan 2022. 18:21

IMBM🐬🍀💕

Zene imam jedno pitanje. Pijem inositol sa folnom vec duze vreme ali mi je u rezultatu trombofilije izasla mutacija MTHFR 1298. Dali noze da naskodi organizmu folna koja se ne razgradjuje

Moze doci do hiperhomocisteina, ti bi trebala da uzimas aktivni oblik folne, odnosno metilfolat , zapravo svi bi trebali,kod tvoje mutacije enzim ne razgraduje pravilno folnu…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    14. Rujan 2022. 18:23

SAYuRI

IMBM🐬🍀💕

Zene imam jedno pitanje. Pijem inositol sa folnom vec duze vreme ali mi je u rezultatu trombofilije izasla mutacija MTHFR 1298. Dali noze da naskodi organizmu folna koja se ne razgradjuje

Moze doci do hiperhomocisteina, ti bi trebala da uzimas aktivni oblik folne, odnosno metilfolat , zapravo svi bi trebali,kod tvoje mutacije enzim ne razgraduje pravilno folnu…

Hiperhomocisteinemija pardon… tromboza…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Tami0910
    14. Rujan 2022. 19:01

Pozdrav cure,

ja trebala dobit u ponedjeljak, test noci ponedjeljak na utorak bio negativan. Nijednu noc ne mogu izdrzat bez budenja i potrebe za mokrenjem. Cesce mokrenje prisutno. Mislite li da ima smisla ponovno radit test? 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Tami0910
    14. Rujan 2022. 19:20

kiki13

Tami0910

Pozdrav cure,

ja trebala dobit u ponedjeljak, test noci ponedjeljak na utorak bio negativan. Nijednu noc ne mogu izdrzat bez budenja i potrebe za mokrenjem. Cesce mokrenje prisutno. Mislite li da ima smisla ponovno radit test?

Ponovi s jutarnjim urinomdrzimo fige

Mislia da jos ima nade?🙏🙏🙏🙏

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

MBM🐬🍀💕
    14. Rujan 2022. 20:03

SAYuRI

SAYuRI

IMBM🐬🍀💕

Hiperhomocisteinemija pardon… tromboza…

Hvala puno na odgovoru, moram prestat korirti ih jer se poslednje vreme vas i ne osecam bas najbolje

• bellanaa
    14. Rujan 2022. 20:16

Ella..

Zene, sretno vam , nadam se da će vam ovaj mjesec biti dobitni 🤗🙏
    Meni je po izračunu danas trebala doći M, nadam se da neće..vidjet ćemo 🙄

Meni je i jučer bila pozitivna lh trakica 🤔 moja zadnja m je bila 4.7., ovih dana ću ponoviti hcg, na duphastone sam od prije prošlog utorka, gin prepisao 7 dana 2x1 + 7 dana 1x1 🤷 menge nema, samo tu i tamo pokoje probadanje 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Lulamira
    14. Rujan 2022. 20:17

SAYuRI

Lana99

Ćao curee da se i ja javim maloo..menga još nije došla, ali su došli testići s alija hahahah
    Uzela sam one step i ujutro nije nista pokazivalo, a sada se vidi neka sjenica skroz sitno..jel koja ima iskustvo s tim testovima?

Izvini koji si ti dpo? Ja kad udjem na temu, ti imas neki test sa nekom sjenom , a nikad nista konkretno…zar ne mislis da bi do sada vec imala jasnu liniju da si trudna🤔

Nedostajala si mi. 🤣

SAYuRI
    14. Rujan 2022. 20:24

Lulamira

SAYuRI

Lana99

Nedostajala si mi. 🤣

Ma lazes 😂😂😂

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Lulamira
    14. Rujan 2022. 20:27

SAYuRI

Lulamira

SAYuRI

Lana99

Nedostajala si mi. 🤣

Ma lazes 😂😂😂

Ni slucajno. 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.