Čekaj M ili izostanak. Pa onda ako kasni napraviš betu. S tim nalazom najbolje budeš znala na čemu si. A ako dođe M onda u nove pobjede. Sretno!
Hoćuuu❤️
Teško je ali eto prestati ću razmišljati o tome koji dan pa kako bude..
Vama svima držim fige da ugledate plusiće i pratim vas i dalje🤞❤️
Javim se i ja opet kad budem nešto konkretnije znala
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Znam da previše razmišljam, ali ne mogu si pomoći.
Već 13 godina imam m i nikad nisam imala neke izražene simptome m niti me ikad bolilo apsolutno ništa pa zato me sve dodatno buni.
Mozak i stres su čudo..
Kako je Bebolina napisala, čekaj izostanak pa onda test.. nikada ne znaš. Možda ti računanje O nije ok i prerano je za sve
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa, držimo fige.
Cure, meni je prošli ciklus po prvi put ovukacija dosla 8 ili 9 dan. Još i to. Čitala sam da se kod rane ovulacije teže zatrudni. Koji je uzrok tome i što ako se ponovi isto i ovaj mjesec?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Garawa, držimo fige.
Cure, meni je prošli ciklus po prvi put ovukacija dosla 8 ili 9 dan. Još i to. Čitala sam da se kod rane ovulacije teže zatrudni. Koji je uzrok tome i što ako se ponovi isto i ovaj mjesec?
I meni je ovaj mjesec ovulacija bila 10.dan ciklusa..danas test negativan nekako se više ne nadam, ali možda još nešto bude. 3.9. Je m, još se malo nadam da ipak neće doći
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Garawa, držimo fige.
I meni je ovaj mjesec ovulacija bila 10.dan ciklusa..danas test negativan nekako se više ne nadam, ali možda još nešto bude. 3.9. Je m, još se malo nadam da ipak neće doći
Hej, ako je tebi ovulacija bila 14.8 zar nebi tebi M prije trebala ne doći? Negdje pred kraj ovog mj..?
M obično nastupa 14 dana nakon ovulacije .. po tome je tebi 12dpo danas ako ne varam? Dakle kroz koji dan..? Ili? Ja sam se pogubila 🙉😂😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bella i Garawa kako se osjećate danas?
Bella, test izgleda super! Daj Bože da sjenica ni ne nestane ovaj mjesec🤞🤞
...
Bebolina kako si? Ima li što novo?
Kiki13 kako si? Koji je tebi sad dpo? Ima li što novo?
Trudimo se od 9/21.
Garawa, držimo fige.
Ne znam čemu toliki stres.. sama sebi stetis, znam kako se osjećaš i da želiš to svim srcem, ali ne vrijedi ti se toliko stresirati i piškiti testove, a još ti i ne kasni..
Moja prijateljica je radila test tjedan dana kašnjenja i bio je negativan, i tek joj je 3.test bio pozitivan,tako da ne mora značiti da ako je sad negativan, da je to to. Dok M nema, nada je tu
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Lana99 pročitala sam da si imama spontani 5.8, mogu će da nisi imala O, ja kada sam imala biokemijsku nakon toga sam radila Lh trakice, trakice pokazale pik, otišla na uzv kod ginekologa i rekao ginekolog folikul 19 mm i nastupit će O kroz dva dana i da dođem na folikulometrija, došla sam i O nije bila, folikul se ispuhao, to se događa nakon biokemijski, spontani nema svatko O odmah nakon toga.
Ne želim te plašiti i dodatno te stresirat ali kod mene je bila takva situacija.
BellaGarawapuno sreće da to bude to 🙏🤞
Ja ću u nedjelju prvi testić pa da vidimo… grupno testiranje🤣
Heeej, ajme oprosti, zaboravila sam da i ti radiš testić 🙈 imaš li ti kakvih simptoma?😊
Trudimo se od 9/21.
Garawa, držimo fige.
Ne znam čemu toliki stres.. sama sebi stetis, znam kako se osjećaš i da želiš to svim srcem, ali ne vrijedi ti se toliko stresirati i piškiti testove, a još ti i ne kasni..
Moja prijateljica je radila test tjedan dana kašnjenja i bio je negativan, i tek joj je 3.test bio pozitivan,tako da ne mora značiti da ako je sad negativan, da je to to. Dok M nema, nada je tu
Upravo to.. možda O nije ni bila kada mislite da je bila.. bez potvrde na ultrazvuku.. nema svrhe nagađati..
Možete imati i peak i sluz i da opet bude neki cirkus pa ne dođe do O.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Znam cure, ali sam ja jako nestrpljiva i jaaako želim bebu i na svaku sitnicu reagiram.
Što se tiče ovulacije ja mislim da ne unatoč trakicama bila 16. Jer sam tad imala blago krvarenje tj ovulacijsko i jajnik me bolio🤞
12.8. Mi je doktorica rekla da će ovulacija kroz koji dan.
Npr prošlu trudnocu sam ostala trudna 22.dan ciklusa, a mislila da mi je bila oko 12. Tako da nikad se ne zna..čekam taj 3.9. Pa ću napraviti test
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji