Anyway, Ono što sam htjela reći, nisam ja izmislila izraz umjetna oplodnja. To je izraz koji se koristio desetljećima, sve do unazad nekoliko godina. Upišite u Google umjetna oplodnja pa ćete vidjeti da se taj izraz još uvijek koristi. U Dalmaciji pogotovo.
Sad se ne smije o nekome reći da je debel, lezba, gay, muško, žensko....da se netko ne bi uvrijedio. 🙄 Ništa nje politički korektno. Ne mislim se zbog toga kako nešto zovem nekome ispričavati. Mi u Dalmaciji kazemo za npr plahtu da je lancun, pa neću se ispričavati nekome zbog toga što to zovem kako sam naučila...To su samo drugačiji nazivi za istu stvar.
Isto kao što se Sayuri neće ti ispričavati jer ne piše hrvatski. Piše kako je naučila. Da ja idem na umjetnu ne bi me zamaralo kako to netko zove i što o tome misli. Uostalom, ovo je tema o trakicama, ne o umjetnoj oplodnji, pa ne vidim da se tu itko zbog toga ima ljutiti.
A šta radim tu? Pa volim vas, zato sam tu, ali se ne vidi? 🤗😍
Anyway, Ono što sam htjela reći, nisam ja izmislila izraz umjetna oplodnja. To je izraz koji se koristio desetljećima, sve do unazad nekoliko godina. Upišite u Google umjetna oplodnja pa ćete vidjeti da se taj izraz još uvijek koristi. U Dalmaciji pogotovo.
Sad se ne smije o nekome reći da je debel, lezba, gay, muško, žensko….da se netko ne bi uvrijedio. 🙄 Ništa nje politički korektno. Ne mislim se zbog toga kako nešto zovem nekome ispričavati. Mi u Dalmaciji kazemo za npr plahtu da je lancun, pa neću se ispričavati nekome zbog toga što to zovem kako sam naučila…To su samo drugačiji nazivi za istu stvar.
Isto kao što se Sayuri neće ti ispričavati jer ne piše hrvatski. Piše kako je naučila. Da ja idem na umjetnu ne bi me zamaralo kako to netko zove i što o tome misli. Uostalom, ovo je tema o trakicama, ne o umjetnoj oplodnji, pa ne vidim da se tu itko zbog toga ima ljutiti.
A šta radim tu? Pa volim vas, zato sam tu, ali se ne vidi? 🤗😍
Sve jasno Kamilice ali ako ti neko IZRICITO kaze da mu smeta zasto nemas malo obzira pa se potrudis da barem pred tom osobom ili osoabama se ne izrazavas tako? Zasto malo truda ne ulozis pa ce te ljudi bolje prihvatiti. Nije bitan forum, i u zivotu ti je tako…
💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
Iskreno, ne sjećam se da me itko tu zamolio da ne pišem umjetna oplodnja. A i da me zamolio, lijepo bi joj objasnila da ja to tako zovem. To nije uvreda nego izraz/termin.🤷🏼♀️I meni smetaju neki srbizmi, ali nećeš ti zbog toga prestati pisati kako si naučila. Niti ćeš mi se zbog toga ispričavati. Ja sam i u stvarnom životu direktna. Bez rukavica. Neki zlobnici bi rekli bez takta, ali okej 🤣 Ali ljudi koji me dobro poznaju cijene moju iskrenost i direktnost, jer znaju da iza toga ne stoji ništa loše. Draža im je moja direktnost nego nečije glumatanje i licemjerje. A tu na forumu je obrnuto.
Ali dosta više o meni. 🤭
Niste mi odgovorile zašto ne planirate u koje doba godine bi htjele roditi? I zašto vam je svejedno kada će to biti? 🤭
Hej kako si? Kad je sljedeci pregled?
Hej, super sam neću se žaliti, simptomi su i dalje tu da me podsjete da sam trudna 🙈😂 ali neka 💪
Iduća kontrola mi treba biti 30. no odlazimo na more pa ću si probat odgoditi još za tjedan dana to će taman biti 4 i pol tjedna od posljednje kontrole. Moram sutra vidjeti šta će ginekolog reći na to 🤔
Kako si ti? Jako mi je žao, baš me rastužilo … ali misli pozitivno i vjerujem da će uskoro opet biti plusić ☺️
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Pozdrav zene! Imam 29 godina i 9 mjeseci radimo na bebi. Uvijek sam imala redovan ciklus, ali prva tri dana bolan i obilan. Ovulaciju sam pratila clearblue trakicama i prva dva mjeseca otkad sam pratila se poklopila sa mojim kalendarom u aplikaciji. Kako se svejedno ništa nije događalo, uzela sam opet iste trakice ovaj mjesec i krug je bio prazan, pratila sam 3 dana prije predviđene ovulacije i 2 dana poslije. Mjesec i pol pijem tablete od konopljike i vjerujem da mi je to uz stres poremetilo ovulaciju. Sto vi mislite? Muz je radio spermogram i bio je vise manje u redu, blaga upala. Oboje pijemo vitamine i on folioman. Jos mi ostaje da napravim hormone. Moj doktor kaze da do godinu dana čekam, da je sve u glavi, što mi naravno stvara jos veći pritisak.
Hej kako si? Kad je sljedeci pregled?
Hej, super sam neću se žaliti, simptomi su i dalje tu da me podsjete da sam trudna🙈😂ali neka💪
Iduća kontrola mi treba biti 30. no odlazimo na more pa ću si probat odgoditi još za tjedan dana to će taman biti 4 i pol tjedna od posljednje kontrole. Moram sutra vidjeti šta će ginekolog reći na to🤔
Kako si ti? Jako mi je žao, baš me rastužilo … ali misli pozitivno i vjerujem da će uskoro opet biti plusić ☺️
Jedva cekam tvoj slkedeci pregled, joj vidjet ces kad bude beba kompletna, bas ces se iznenaditi.🤗🤗
Ma nema ti sta biti zao za mene, bice nemam ja problem ostati trudna, ja vise volim da ode sto prije ako niie dobro i plus ode samo bez intervencije… 🥴
💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
https://ibb.co/vX0QsWz
Mozda se ovdje malo bolje vidi…
Kao da se nešto skroz malo vidi kad se baš onako zagledam, ali taj test za mene ne valja.
Dao mi je sjenu, vidjela se iz aviona, stavljala sam i tu, evo cure znaju.
Da bi na kraju ispala evaporacijska, tako da ja njemu ne vjerujem ništa..
A pojavila se također unutar 3 minute..🙉😕
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sve su cure napisale. Vidi se ali postoji mogućnost da nije prava crta..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Hvala cure. Svakako da cu ga ponovit ali imam isto jos 1 clear blue test kod kuce . Da ipak kupim neki drugi ?
Yesss, neki drugi..🙈🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji