Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    11. Ožujak 2022. 14:56

leptir5

Testic bude popodne😝😝

Popodne je 🤞🤞🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    11. Ožujak 2022. 18:26

Simba2

Garawa

leptir5

Testic bude popodne😝😝

Popodne je 🤞🤞🤞🤞

nije rekla koje popodne.😂 možda danas, možda sutra, idući tjedan, možd i mjesec..a mi nestrpljive budale čemo strpljivo čekati i navijati. kad me netko pravi namjerno ili nenamjerno budalom, interes mi padne.

E, fakat.. 
    Tako je meni majstor za stolariju rekao da dolazi u ponedjeljak.. i došao je.. ali nakon 2 mjeseca 🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lida 🍀
    11. Ožujak 2022. 19:15

Simba2

Garawa

leptir5

Testic bude popodne😝😝

Popodne je 🤞🤞🤞🤞

nije rekla koje popodne.😂 možda danas, možda sutra, idući tjedan, možd i mjesec..a mi nestrpljive budale čemo strpljivo čekati i navijati. kad me netko pravi namjerno ili nenamjerno budalom, interes mi padne.

👍 Indeed 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

September
    11. Ožujak 2022. 19:16

Kiki ti imas Hashimoto ili? To jos nisam cula da doktor ne zeli povisit terapiju, a TSH je 6. Pa pokusavas zatrudnit i to se mora spustit. Za poludit 🙈 ja provjeravam TSH svakih 6 tjedana, bas me briga. Trebalo mi je godinu dana da mi se TSH unormali i zelim to drzat pod kontrolom. Znam da ovo mozda nije pametno ali ja si sama korigiram dozu i TSH mi je zadnjih 6 mjeseci oko 1. Endokrinologica mi je rekla da ni oni ne znaju kako ces reagirat na neku dozu pa pokusaju i onda ako je nakon par tjedana TSH prenizak ili previsok prepisu drugu dozu. Koliki ti je ft4?

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    11. Ožujak 2022. 19:23

Zene ja se nisam javljala jer tu i tamo nekako potonem pa mi je svega dosta ali sad sam ponovno pozitivna 😅 i citam vas svaki dan. Nemam nikakvih naznaka ovulacije i trakice jos ne reagiraju, a 15 dc je danas. Inace mi je bila ovulacija na letrozolu između 15 i 20 dc pa se jos nadam. Ako ne bude do utorka onda krecem s progesteronom i to je to. Tu je veliki problem jer ako si samo na leteozolu uopce ne rade ultrazvuk i onda me to zivcira jer ne znam sta se događa. Jedva cekam kad se vratim u Hr pa kad mi se netko krene zalit na nase zdravstvo, hmm da. U Hr barem mogu privatno na ultrazvuk. Tu sam bas zvala par njih koji rade ultrazvuk i doslo bi me oko 500 dolara 🤣 i ne samo to! Pazi moras imat uputnicu od doktora i za privatno samo je razlika da kod privatnika odmah dođes na red. Pa vise mi se isplati ic na avion i u Zg na ultrazvuk hahaha

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Zoe🌸
    11. Ožujak 2022. 21:11

Kiki jako mi je zao, ali spermiogram je stvarno promjenjiva stavka, imate ih dovoljno, i brzi su, to je super. Doslovno za 10 dana moze opet bit opet normozoospermia. Koliko % ih je morfoloski ispravno? U nalaze stitnjace se stvarno ne kuzim pa to ne bi komentirala
    Simba, Garawa, Lida, September, Amelia, Bella i sve ostale cure saljem vam veliki zagrljaj i pozdrav❤️
    I ja isto potonem pa se malo maknem da vam ne unosim negativu tu😅

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

bejbe2018
    11. Ožujak 2022. 21:22

kiki13

leptir5

Bella a daj😇🥺🥺 to mi je tako prekrasno cut🥰
    Kiki13 koliki ti je tsh i koju terapiji koristis?

Testic bude popodne😝😝

U 12. mj mi je bio 0.9, a sad je 6.8 😕 pijem eutirox 112, a dva put tjedno 125.

Ajde razveseli nas pred vikend!!! 😊😁😁

Bok, vidim da imamo problema isto s tsh, meni je bio 11.7 i povisila mi je terapiju na 188.
    Ne znam zašto dr. ne želi povisiti terapiju s obzirom na pokušaj trudnoće, a to je iznimno bitno.
    Jeste razmišljali o drugom mišljenju za štitnjaču? 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Zoe🌸
    11. Ožujak 2022. 21:38

Kiki koliko znam 5 dana apstinencije je vec puno, nama su rekli da je 3 idealno, tako da vjerujem da ponovite nalaz bi opet nakon 3 dana apstinencije bio top. Jer gle, 3% vam je, a referentna vrijednost 4%. S obzirom na broj spermija i oodlicnu pokretljivost mislim da te spermiogram ne treba zamarati.🔝🔝 
    Gdje je muz radio nalaz? 

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

September
    11. Ožujak 2022. 21:40

kiki13

Zoe🌸

Kiki jako mi je zao, ali spermiogram je stvarno promjenjiva stavka, imate ih dovoljno, i brzi su, to je super. Doslovno za 10 dana moze opet bit opet normozoospermia. Koliko % ih je morfoloski ispravno? U nalaze stitnjace se stvarno ne kuzim pa to ne bi komentirala
    Simba, Garawa, Lida, September, Amelia, Bellai sve ostale cure saljem vam veliki zagrljaj i pozdrav❤️
    I ja isto potonem pa se malo maknem da vam ne unosim negativu tu😅

https://ibb.co/n1B5pJt
    Eto za usporedbu. Neznam, ne kuzim se u to, mozda panicarim bezveze. Kvragu i google, izbedirala sam se u sekundi, a i dan mi je cili nikakav. A cim sam mu spomenula da pije neke dodatke sad odma se naduria 😠 a pit ce ih bome makar mu ih u grlo na silu gurala 😅
    A potonemo svi svako malo, evo ja sam danas. Jedni nalazi pa drugi, svaki dan sam na saki tableta, a trudnice oko mene iskacu iz pastete 😕 ahhh

Ajmo neko vise s nekom dobrom vijesti. Jel koja barem eurojackpot osvojila ili nesto, bilo sto 😂

Iskreno meni se ne cini toliko strasno, ima dosta progresivno pokretnih i to je bolje nego prosli put. Uz malo dodataka za 3 mjeseca ce bit bolji nego prvi put. I definitivno mozes ostat trudna s takvim spermiogramom ali mislim da te vise koci stitnjaca 😏 malo je podivljala i ja bi pitala jos jednog endokrinologa za misljenje. Jesi ti vec bila na neke mpo konzultacije? Ja bi na tvom mjestu isla pa barem da vidis sta oni kazu. Mozda dobijes neki koristan savjet :)

6+2 💙💙

September
    11. Ožujak 2022. 21:43

Kiki sad vidim doktorica opce prakse i sve mi je jasno 😅 endokrinolog to nikad nebi rekao. Imas svog endokrinologa? Ja inace brzo dođem na red u Vinogradskoj, mislim da se ceka maksimalno mjesec dana. To je bilo prije godinu i pol pa je moguce da se to promijenilo

6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.