Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    03. Veljača 2025. 20:17

eni233

Anica88ma ne možeš me bilo šta pitati … pa iskreno kad smo tek krenuli u sve to ja sam baš bila jako pozitvna i jako sam se veselila postupcima , i onda s obzirom da su nama svi nalazi bili top su nam rekli da obvezno 2 inseminacije bezuspješne da bi mogli na IVF i ja sam se time složila i mislim si super možda bude uspješno , i onda sam ja morala na HSG , nakon tog traumatičnog postupka došla da ne stave u postupak i oni su me stavili na čekanju 5 mj jer kao desit će se prirodno jer sad su velike šanse nakon propuhivanja i da obavzeno idem na folikulometrije što sam i uradila , to me jako razočaralo i krenuli su moji problemi svako toliko neka infekcija , ili gljivična ili bakterijska ili upala mjehura ili dobim tempraturu ili muž se razboli pa se opet ja razbolim dobim gripu i to svaki put kad treba biti ovulacija ili kad trebalo pokrivati znaci užas ..ja koja nisam nikad bila bolesna ja sam od 9.1.2023 do 5 mj 2024 konstanto imala nešto . E u 6 mj sam išla na postupak i stavili su me na letrozolu bez obzira što sam molila da mi daju klimofen jer kod mojeg gink sam super reagirala i nisu me slušali, endometrij mi je bio na 9dc 0.84mm stanjio mi se do amena, onda na 13 dc prije štoperice je bio 6mm uspjela sam ga zadeblajti s ciklom nekako ali baš sam bila pod stresom hoće biti ili neće postupak jako sam loše reagirala na terapiju i od tih tableta sam dolazila k sebi još 3 ciklusa poslje sam se borila, 14dc su mi radili inseminaciju bez da su pregledali dal je folikul tamo ili ne , odradili su svoje dali mi duphaston i Beta 12 dan od postupka jedna velika 0! I to me toliko razočaralo i sveukupno da nisam sigurna dal želim prolaziti isto .. evo od kad ne idem na nikakve postupke niti sam bolesna niti imam nikakve upale napokon sam došla opet na svoje ! Tako da mi je teško odlučiti se radi toga, možda nekome
    To zvuci jadno al eto nekako si mislim da potpomognuta nije najbolja opcija za mene i da bi morala jako dobro razmisliti dali želim opet pokušati.

Stvarno i od srca se nadam da će ti uskoro uspjeti 🙏 baš je kalvarija to što si prošla, stvarno mi je žao 🫂

29.
    Biokemijska 11/24

• eni233
    04. Veljača 2025. 06:08

Lista ne(dolaska M)  : 
    -Anica88 12.2
    -eni233 14.2
    -jasamja 8.ili14
    -Makarena 19.2
    -uniqlo7 23.2
    -Blondy 24.2
    Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
    .
    .
    Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

• eni233
    04. Veljača 2025. 06:09

Hvala svima na podršci i ja se nadam da ćemo vidjeti plus uskoro da se odmorim od svega jer već sam umorna ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Lunolina
    04. Veljača 2025. 06:36

Ivy ako nije implantacijsko, moguce da ti je M bila kratka jer je hladno. Meni obicno zimi traje krace nego ljeti pogotovo ako sam vise vremena na hladnijem, onda je ciklus turbo kratki. Zapravo je to jedini razlog zasto volim zime 😂 i nije uvijek bilo tako vec je zadnjih par godina pocela hladnoca utjecati na obilnost i duzinu ciklusa.
    .
    Eni bas citam tvoje iskustvo i sjecam se koliko si se patila. Ako se ikad vise odlucis, ja bih na tvom mjestu otisla u neku od privatnih klinika koje rade preko hzzo-a. Meni su inseminacije u Skvorcu bile ugodno iskustvo (doduse oni nemaju pokrivene inseminacije nego se placaju 400€).
    Mislim da je djelomican uzrok tvojih prehlada/viroza bila i bolnica. Isla si u Vinogradsku ako se dobro sjecam?
    U svakom slucaju, zelim ti da uspijes prirodno ❤️ a ako se oducis vratiti u postupke, mijenjaj kliniku.
    .

Cure htjela sam vam samo reci svoje iskustvo - kada vam postane previse - uzmite pauzu. I ne, ne mislim da cete tijekom pauze ostati trudne (barem ja nisam), ali u procesu kada ne ide, dajete se 100% u to i po putu izgubite sebe. Mene je spasilo kada sam uzela pauzu od par mjeseci da nađem srecu i uzivam u drugim stvarima. Da se razumijemo - mi smo i tad pokrivali O, ali samo kada nam se dalo. 
    Skuzila sam da mi je postalo previse kada sam samo o tome razmisljala i kada sam postala sva razdrazljiva prema cijeloj okolini.
    Zelim vam svima cim laksi, brzi i jednostavniji put do svoje bebe ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

jasamja
    04. Veljača 2025. 07:32

eni233

Lista ne(dolaska M) :-Anica8812.2
    -eni23314.2
    -jasamja8.ili14
    -Makarena19.2
    -uniqlo723.2
    -Blondy24.2
    Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
    .
    .
    Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️

Meni možeš napisati samo 14.2.

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    04. Veljača 2025. 09:37

Hej cure, evo ako će nekome biti lakše pratiti tko je zadnji komentirao, našla sam kako možete vidjeti na stari način 😉

https://ibb.co/5W21CfcC

https://ibb.co/R4v9J2j3

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88
    04. Veljača 2025. 16:47

Danas sam 6dpo i pocela su me boliti ledja dolje, kao pred mengu. Drzite fige da je implantacija 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja
    04. Veljača 2025. 17:07

Anica88

Danas sam 6dpo i pocela su me boliti ledja dolje, kao pred mengu. Drzite fige da je implantacija 🤞🤞🤞

Držim ti 🤞🤞🤞🤞 na najjače ❤️❤️❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

EllaMS
    04. Veljača 2025. 19:19

@jasamja i @Anica88 znači mi smo tu s datumom neočekivanja. Ja sam evo danas saznala da mi je prijateljica trudna. Svi su oko mene trudni, baš mi bude nekad teško, kao toliko to želiš, reko daj ajde vise da i ja

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    04. Veljača 2025. 19:54

EllaMS

@jasamja i @Anica88 znači mi smo tu s datumom neočekivanja. Ja sam evo danas saznala da mi je prijateljica trudna. Svi su oko mene trudni, baš mi bude nekad teško, kao toliko to želiš, reko daj ajde vise da i ja

Kada je tebi datum ne očekivanja M?
    Držim nam svima 🤞 na najjače 😁😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.