Napravila trakice upravo, piše 10, tako da sutra bi onda trebala biti ovulacija 😁 🤞🤞🤞🤞
Opaaa eto možeš pokriti sad sve 🙂 ja ne znam kad je bolje pokriti, dan prije peaka i peak ili nakon peaka? Ja svaki mjesec kad mi je O ili je mala bolesna pa se budi svako malo ili evo sad u 6 ciklusa muž bolestan po drugi put 😩 al uvijek za vrijeme O, kad i hoću ne mogu pokriti
Ovaj tjedan smo bili vrijedni pa smo pokirvali svaki drugi dan 😂 večeras ponovno 😂😂
A šta se tiče pika, u 9. mjesecu kad mi je LH bio povišen imali smo taj dan odnos i ostala dam trudna, pretpostavljam da smo dobro pogodili pa se primilo, a prošlu trudnoću smo pokirvali na dan pika i idući dan i isto se primilo.
Da, da, tako je i meni prosla trudnoca - prije peaka nije ni bilo odnosa jer nisamo imali vremena, samo jedan odnos na peak i bila je trudnoca. Ovaj ciklus nisam ulovila bas sami peak (makar sam radila test 3x dnevno 😡) pa nisam 100% sigurna sa smo uspjeli, ali pokrili smo drugi dan skoro pa peaka 😅 🤞
Nadam se da je uspješno 🤞🤞
Meni je danas LH 15 😁🤞🤞
Oprosti, kako znas da je 15? Jel se tovodnosi na brojke kako ocita aplikacija jačinu trakice ili?
Da, koristim Premom aplikaciju.
.
https://ibb.co/dwHKWFJy
Sad je jasnije 😊
U femometer aplikaciji bi ova zadnja od 15 isto bila low, ali bi uz nju vjerojatno pisalo cca 50. Kako svaka aplikacija ima svoje 😅
Koj broj bi u toj aplikaciji bio peak?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Napravila trakice upravo, piše 10, tako da sutra bi onda trebala biti ovulacija 😁 🤞🤞🤞🤞
Opaaa eto možeš pokriti sad sve 🙂 ja ne znam kad je bolje pokriti, dan prije peaka i peak ili nakon peaka? Ja svaki mjesec kad mi je O ili je mala bolesna pa se budi svako malo ili evo sad u 6 ciklusa muž bolestan po drugi put 😩 al uvijek za vrijeme O, kad i hoću ne mogu pokriti
Ovaj tjedan smo bili vrijedni pa smo pokirvali svaki drugi dan 😂 večeras ponovno 😂😂
A šta se tiče pika, u 9. mjesecu kad mi je LH bio povišen imali smo taj dan odnos i ostala dam trudna, pretpostavljam da smo dobro pogodili pa se primilo, a prošlu trudnoću smo pokirvali na dan pika i idući dan i isto se primilo.
Da, da, tako je i meni prosla trudnoca - prije peaka nije ni bilo odnosa jer nisamo imali vremena, samo jedan odnos na peak i bila je trudnoca. Ovaj ciklus nisam ulovila bas sami peak (makar sam radila test 3x dnevno 😡) pa nisam 100% sigurna sa smo uspjeli, ali pokrili smo drugi dan skoro pa peaka 😅 🤞
Nadam se da je uspješno 🤞🤞
Meni je danas LH 15 😁🤞🤞
E sad mi ništa nije jasno. Tek sam prošli ciklus počela koristiti trakice i isto koristim aplikaciju Premom i ovo mi je bio peak https://ibb.co/1YPZ4VZJ i isti dan je počelo padati. Je li moguće da mi nije bio pravi peak jer je bio samo 9? I da mislim da sam sve pokrila, a zapravo nisam 😕
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Ok, sad vidim da je meni automatski gore u testovima ostao označen easy@home, a tebi je označen Premom, očito aplikacija i s obzirom na test koji koristiš daje totalno drugačije brojeve 🤷🏻♀️
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Ok, sad vidim da je meni automatski gore u testovima ostao označen easy@home, a tebi je označen Premom, očito aplikacija i s obzirom na test koji koristiš daje totalno drugačije brojeve 🤷🏻♀️
Ti koristis femometer trakice? Ako da, to sto pise 0.9 peak je peak
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ti koristis femometer trakice? Ako da, to sto pise 0.9 peak je peak
Daaa, koristim femometer trakice i Premom aplikaciju. Ah, već sam pomislila da prošli ciklus onda nisam dobro uhvatila peak jer sam pokrila i navečer kad je bio peak i sutradan i ujutro i navečer 😅.
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Kad staviš sliku testa u Easy@home pišu brojevi manje vrijednosti, a u premom pišu veće vrijednosti.
Ne brini, bitno da ti piše peak 👍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ma ne treba vam ni aplikacija. Pravi peak je kad je testna linija tamnija od kontrolne 👍
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ma ne treba vam ni aplikacija. Pravi peak je kad je testna linija tamnija od kontrolne 👍
Meni je nekako lakše sa aplikacijom, stavim sliku ona napiše jeli low ili high, i čak mi je ova Premom aplikacija točna kod pogađanja ovulacije. Imam i app Maya i Samsung health i niti jedna od ove dvije mi nikada nije pogodila kad je ovulacija, uvijek tjedan ranije piše u njima, a svi podaci su upisani isti.
A i lakše mi je u aplikaciji pratiti ovulaciju pošto radim u smjenama i ne mogu se svaki dan testirati u isto vrijeme nažalost. Recimo danas sam napravila oko 18h i piše da je low, a sutra ponovno između 11h i 12h ne mogu napraviti jer sam na poslu a vidim da su mi u tom vremenu najtočniji rezultati 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
A da. Taj 0.9 je najvise zabiljezeno pa je označen kao peak. Po mojoj logici pravi peak je kad je 1.0 ili više, to znaci da ju prepoznaje da je isto tamna ili tamnija od testne. No, ako je vec doslo do 0.9, vjerojatno je pitanje tajminga i da si testirala malo prije ili kasnije bi bila 1.0 ili iznad toga
eni233
Enii kako si kakva je situacija kod tebe ?
Ja sam napravila dva mjeseca pauze.I razumijem te u potpunosti.
Nama preporucuju jos jednu inseminaciju. Ako ne uspije onda vantjelesna. Nekako se plasim te vantjelesne … Pa cu da razmislim bas ❤️❤️❤️
Sta je sta ostalim curama, mene bas dugo nije bilo…Povukla sam se malo od svega i odmorila.
Nadam se da su sve dobro i veliki pozz za sve
Sortiraj odgovore
Najstariji